Jump to content

Featured Replies

samo da znate da mislim na vas koji  pijjj ,  i :ll: , i :banana: , i :party: , i :-D ,  naravno i  :dance:, ali i  :maddd: , i :tt:, tamo dole u nis....

:-P

Evo prvog izvestaja iz tabora mladih travelera. Upravo sam se vratio. Atmosfera je super u kampu. Satori postavljeni - 9 satora za sada. Logorska vatra uveliko gori. Mislim da ima oko 30-tak ljudi. Kika kaze da nocas oko 2h krecu uspon na Trem. Ja sam bio samo danas jer nemam opremu za nocenje u prirodi.

Toliko od mene, a sutra ce neko od njih napisati sta je dalje bilo. I mene zanima.

• Author

A da pohvalis kako je ekipa dobra...  :party:

Sad cu da zovem da vidim da li je uspeo uspon  :?

• Author

Uspeo uspon uz pehova par, da ne bese vetra i smrzavanja u pritremovsko jutro, bilo bi fenomenalno...

Mogu misliti kako je bilo onima koji su navikli na kampovanje na +30...  :shockkk:

Sg sam siso sa Bojanine vode i lagano se pakuju i polaze!Jos nemogu se dogovore sas koj voz idu al idu.

Uspod na Trem im uspo al bez mene je sam bio malo  pijjj i malo vise  :smoke: al svaka cast.Imali su Kiku vodju s puta i pomoc od moje carobne lampe!!!!Jeli su kobasice,cevapcice,spavkali,pili i druzili!!!

Odo da se banjam!!!

A j p s m t k o !

p.s. Zna li neko na koj link i kako da objavim film koj sam gore snimao kamerom?

• Author

Posavetuj se s Acketom i Lazarom kad se vrnu...

Evo ja    da se prijavim    da sam stigo'!

Ljudi mnogo je bilo dobro! Pohvala za clanove is NISH , i za neustrasivog KIKU koji nas je vodio po mracnim sumama i gorama  nase zemlje ponosne!

ja pretpostavljam da su " ostali delovi ekipe" takodje vec pristigli, posto su se neki opredelili za stop, a drugi za voz.

jelyfish ( nisam siguran za speling )  i ja smo se vrnuli shleperom  koji je vozio jedan fini turchin  ( morali smo da se izujemo ...........  veliki standard tamo gore u Shvetskoj)!

Odo malo da odmorim  ! Sm' d'obrne pak cu se vrnem!

Ljudi koji su posli vozom jos nisu stigli ... pokvario se voz!  :cryy:

Hvala na lepim recima ljudi ... nadam se da vam se Nis svidjao i da cete uskoro ponovo doci! Meni je bilo super i bas mi je drago da sam upoznao dobre ljude poput vas! Zivi bili! :)

? ?Vratih se i ja! Bilo je i više nego sjajno...? :dance: Davno nisam video tako pozitivnu atmosferu? :spot:

? ?Gde sledeće idemo?

? ? Nego, bilo vas je tamo zilion sa nekakvim digitalnim aparatima, pa bismo mogli i neke fotke da okačimo na sajt... aj pošaljite na [email protected], može i velike, i male, i svakakve, pa će da načinimo neki izbor :)

i tako.... evo i nas posle maratonskog putovanja vozom:( pao im napon pa smo cekali dva sata da se konacno opet digne! sve kod nas naopako i bas steta da nam tako zacini divan vikend koji smo proveli:( Nislije svaka cast bili ste divni domacini! Jeste da smo umalo dusu ispustili (barem ja) dok smo se peli do Trema jer je duvao vetar i smrzli smo se ali je bilo i zabavno bauljati po mraku u 2h ujutru kroz sumu:) i tako rec po rec , nogu pred nogu popeh se cak i ja posle 2,5h hoda...ali i to je nesto:) doduse da nije bilo kike koji me terao kao Bog djavola:) zalegla bih ja mnogo pre vrha:) Salim se, taman posla da obrukam ekipu ....svi koji su krenuli stigli su do vrha, sto je za pohvalu morate priznati:)

voznja vozom bila je u rangu prezivljavanja tako da je vreme da se spava, nadam se da su nasi drugari iz NS imali visok napon i da ce stici jos malo kuci:)

veliki pozdrav za sve i vidimo se uskoro nadam se u nekoj novoj akciji-ravnicarskoj dok zalecimo povrede:)

Evo i mene, u jedan u dvadeset sam ushao u stan. Kazhu da je voz bio pokvaren i nije imao napona ali imam osecaj da sam to prespavao, zapravo imam osecaj da sam prespavao kompletan put tamo i nazad.  :shh:

Pantalone sam pocepao na dva dela i sad krecem da palim cipele. Stopala ce biti u funkciji verovatno za par nedelja. :)

Shto se uspeshnosti akcije tiche: 10 sa [glow=red,2,300]*[/glow].

Ekipa je sjajna, vrbovali smo dovoljan broj novih chlanova, sjajno se provela, josh sjajnije iskampovali a kad sam stigao kuci i otvorio ranac zatekao sam dve table jo jo chokolade, jednu chokoladu za kuvanje, zdenka sir, 2 pakovanja virshli, njamb i senf... Ne znam kako se to tamo zateklo ali u svakom sluchaju, ljubaznom deda mrazu sve pohvale  :party:

P.S. Luka nedostajao si nam!!

cuvena stara narodna "u nishu ne mozesh da se reshish patika, pa makar bile uzasno smrdljive i pocepane" se i ovaj put pokazala kao istinita

:happyyy: :happyyy: :happyyy::shh: :shh: :shh:

pozdrav svima koje sam upoznao, mlogo ste lepi! :D

E da, posebno pozdravljam Nishku ekipu na chelu sa kikom!! Bili ste sjajni i pravi domacini  clap.gif' alt=':clap:'>

Josh cemo se mi okupljati  :wink:pijjj

Evo i mene!

Morao sam da se prvo rastvorim u kadi. Bilo mi je jako tesko da se odvojim od odela, bukvalno  :-D I da, pronasao sam u stanu imperijalisticki napitak i neku silu cokoladica (mama se vratila iz Madjarske  :lol: ), pa je sve izgledalo jos bolje...

E, sto se ekipe iz Nisa tice, sve pohvale i zahvale! I Kiki, i Marku, i Omu-u i Aleksandru, i Nixiju kog sam nekako uspeo da promasim, i svima ostalima... 

A kamp? Setio sam se onih belih chadora koji prekrivaju neko tamo polje...

A da nam je Luka falio, jeste. Mislim da bi one strele jaaaako letele sa Trema.

Vidimo se!

:mrgreen:

hvala sto mislite na mene, ja sam ovde ostao sam i bez losta :)

no, sledeci put ocekujte i mene i strele i sve ostalo sto ide uz to :)

Evo i ja da se javim da sam stigao ziv i zdrav.

Fotke tvrdjave su vec postavljene na www.peterwardein.com a danas cu baciti na sajt i ostale fotke u boljoj rezoluciji i reci vam link direktorijuma gde se nalaze.

Sve me boli! :)

Sta kazete? Jel dobar "gvonj" za vadjenje stroke iy pupka?

meni su se baterije nenadano istrosile, pa nemam ni jednu svoju sliku sa Trema :) racunam na vas ostale sto ste me slikali (uglavnom sa hranom u rukama/ustima) da mi ih posaljete.

Tj, moj predlog je ne da saljete St. Lazaru, nego da nakacite (ako je to moguce, jer je limit 1Mb po slici) slike na www.imageshack.us ili neki slican sajt za hostovanje, pa postujete linkove ovde, pa svi da skidamo.

evo nekih slika na uvid:

-ovo je panorama sa osmatrachnice, nije bash uspela zbog osvetljenja, al nije ni losha.

http://img162.imageshack.us/img162/2831/panoramasaosm5vu.jpg

-ovo je neshto slichno, nije mnogo bolje..

http://img238.imageshack.us/img238/1803/mosor4yx.jpg

-neki tu chlanovi:

http://img252.imageshack.us/img252/1726/ivalazar3bj.jpg

http://img226.imageshack.us/img226/8246/nenad5et.jpg

http://img520.imageshack.us/img520/6233/bluegirlns0nc.jpg

http://img118.imageshack.us/img118/9010/franci6sp.jpg

http://img45.imageshack.us/img45/3521/franci23rz.jpg

-samo jedna slika iz tvrdjave sto mi se mnogo dopala, mada nema nikog od nas vec jedan stub od dzamije.

http://img520.imageshack.us/img520/1717/dzamijastub9om.jpg

to je to, ja nemam vishe.

aj pa tako, dodjite nam opet

E pa, evo i ja da se javim  :happyyy:

Stigao sam u 1.06 vozom i svecano kazem da cu da stopiram od sada pa nadalje i ubuduce.

uspeo sam da se okupam, iz drugog pokusaja  :-D

Bilo je savrsenooooo, Lazare oprastaqm ti budjenje stroboskopom u 2.00  :ang:

Odmorite se ljudi pa se vidimo.

Zelim slike,  clap.gif' alt=':clap:'>

Acke kod tebe u rancu ostade CD sa slikama iz makedonije. Ajde cimni me pa da to nekako preuzmem

e, i ja da se javim kad se vec svi javljate:). nisam mogla sinoc posto sam se obeznanila odmah posle ribanja i natapanja :potty: bas mi je zao sto vam se pokvario voz. mogli ste stopom i da lepo odmorite i provetrite noge u modernom turskom kamionu :dance: htela sam svima da se zahvalim, bilo je mnooooogo lepo i vi ste, ljudi svi apsolutno divni. hvala vam. gde cemo sledece? cula sam da je golija jako lepa leti, ne znam da li ste bili tamo skoro :roll:

kad sam stigao kuci i otvorio ranac zatekao sam dve table jo jo chokolade, jednu chokoladu za kuvanje, zdenka sir, 2 pakovanja virshli, njamb i senf

Eto, bar je razrešena misterija ko je ukrao moje yo-yo čokolade sa pirinčem koje sam očajnički tražio po kampu...  :maddd:

Zdenka sir ti opraštam, ali čokolade i njamb... uh

Eto, bar je razre?ena misterija ko je ukrao moje yo-yo čokolade sa pirinčem koje sam očajnički tra?io po kampu...  mad

Zdenka sir ti opra?tam, ali čokolade i njamb... uh

E super, vecheras kad budesh doshao po slike, mozhes o istom troshku da pokupish njamb i jednu yo-yo chokoladu, kai i senf i virshle. Zdrnka sir mi mozhesh ostaviti s obzirom na to da si mi ga oprostio.  :wink:

A odakle to u mom rancu?  :neznam:

Guest
This topic is now closed to further replies.