May 15, 200618 yr e, trebalo je da se ja nadjem sa marinom danas da joj dam fotke, ali nisam stigla, tako da mogu u petak ili sredu da se nadjem sa nekim da mu to dam i da uzmem tudje, posto meni ono uploadovanje i downloadovanje nista nije jasno, a adsl nije stigao jos uvek....cekam... i, samo za sveca- NECU MENJAM NICK, BE! SKAMENICU TE AKO TAKO NASTAVIS! i, naravno, hvala svima iz nisa na divnom doceku i izvinjavam se sto sam to propustila u prethodnom postu, nedostatak osnovnog kucnog vaspitanja kod prosvetnih radnika
May 16, 200618 yr sa KIKIOM sam se dogovorio da ce on doci na veliko st okupljanje na sajmu erotike u petak i subotu u Beograd, Kakvo je bre to okupljanje sadnem ja nam oju paklenu skutercinu i dolazim!!! E ljudi za film mala frka gde da postavim negde oko 2,7gb,da ja ipak saljem disci? cya laku noc tipkam od poso idem da spavam dom!!!!
May 16, 200618 yr 1. Zdarvo drugari MNOGO VAS VOLIM! ( malo sam popio - ocistio sam celu II godinu) Volimo i mi tebe... 5. Obavezno potrazite ona 3 junaka ( sa hc-a iz NIS ) , verujem da imaju odlicne fotografije , a nisu clanovi st-a Evo junosha je pronashao nas! Pozdrav Slumpy-ju! DOBRODOSHAO! 6. MEDUZO prmeni nick :-D Jeguljo ako promenish nick usrecila bi bar 12 dusha... A s druge strane to je losha karma pa nemoj! 7. Onaj senf i cokolada za mesanje ........ doci cu po to u petak Ok, chekace te semf sa chokoladom u petak Osh slike na disci? 8. ........... seticu se i toga Da nije ono kad si obukao roze tange sa cveticima pa su ti se urezale u kozhu? 9. Trazim onog momka.......... poslednji put vidjenog na padini Trema. Srednje visine, smedje kse , nosio je zuti kacket,,,,,,,,,, Neka se javi obavezno do cetvrtka ,radi razmene fotografija! U stvari to vazi za sve Beogradjane. moj mail je ( verujem da ga svi znate ) [email protected] Dechko se zove Marko a znaju ga kao Ciru, njegov broj telefona je: 063 372 425 Nazovi ga pa razmenite slike TO JE TO! VIDIMO SE APSOLUTNO, CHEKAMO TE JEDVA !!
May 16, 200618 yr e, mojih slika ima oko 110, 120mb svega, ukljucujuci i filmic sa traktora i sveca caught red handed u bakutinoj basti :angg: znaci nije mnogo. bacila sam na disk, pa ko god hoce to da preuzme neka me nazove ili pusti porukicu. 6. MEDUZO prmeni nick :-D Jeguljo ako promenish nick usrecila bi bar 12 dusha... A s druge strane to je losha karma pa nemoj! vi hocete da ja nikad ne dobijem ni jednu zvezdicu vise, da uvek ostanem newbie! e, pa ne moze. ali me mozete zvati jegulja, ako vas to toliko cini srecnima.ili cu ga promeniti ako odmah dobijem makar jedan cin vise:P svetac, posalji mi onaj link, please!
May 16, 200618 yr 8.? ?........... seticu se i toga Da nije ono kad si obukao roze tange sa cveticima pa su ti se urezale u kozhu? 8. ........... da . Obukao sam ih naopako , a cak i nisu moj broj! Cuo sam da ih je neko trazio tamo gore !
May 16, 200618 yr Dobrodoshla! Bila si super drustvo i uvek mozesh da krenesh sa nama gde god da idemo... :-D ali morash da slushas kad ti se kaze da izadjesh iz Norveshkog shatora... ja znam da ti se svideo ali...
May 16, 200618 yr uh, koliko toga sam propustila! kakve tange? zasto me niko nije obavestio da bacim pogled
May 16, 200618 yr ne zamerite mojoj neobaveštenosti, ali... ko je zelenkapa? Mnogo nas je tamo bilo, ko će sve popamtiti...
May 16, 200618 yr za te ergonomske anti-sok super-duper planinarske stapove ubijam! spasili su mi zivot u par navrata!
May 16, 200618 yr ? ne zamerite mojoj neobaveštenosti, ali... ko je zelenkapa? ponecu piva i jednu drugaricu vegetarijanku! prvi put, a medju prvima na vrhu! a josh vegetarijanka... :-D
May 16, 200618 yr Zdravo Zelenkampo! Ovaj vikend je bio bas produktivan ! Bio sam kum dva puta! .gif' alt='::'>
May 17, 200618 yr Koje se radi kod vas novo? uf iam crne rupe u glavu nemogu se setim ko je ZeLeNkApA poljubac za svi odo da spavam i pij pij
May 17, 200618 yr E, pozdravi za Zelenkapu! .gif' alt='::'> Nisam ni video kad se usunjala na forum...
May 17, 200618 yr Evo da se i ja javim, chisto da znate da sam zhiv, iako ne vidim da to nekog interesuje ovde! Jako mi je drago shto vam je bilo lepo gore na planini, sledeci put definitivno otkazujem sve ostalo i idem sa vama! I da, cela ekipa mi se jakooo svidja (lepi, pametni, veseli) i jedva chekam sledece druzhenje!
May 17, 200618 yr Ujkice nemas pojima sta si propustio! I sledeci put kad krenesh negde sa nama ostajesh sa nama! Nema razdvajanja!
May 17, 200618 yr Hvala drugari na toploj dobrodoslici, pozdrav i za kuma (unapredjenog iz zimmera) iako me je, bez prethodne najave, naterao da se check out-ujem iz sobe pre 12h, ali dobro... I da se predstavim drugu Aleksandru: ja sam "ona" sto je imala zapazeno izlaganje o Norveshkim shatorima i prljavim nogama Vidimo se!
May 17, 200618 yr .gif' alt='::'> Norveski satori su super Nas prijatelj iz Austrije je odusevljen bio voznjom na moj moped
May 18, 200618 yr Author Drage moje i dragi moji, uspeli smo svi: i mi da vas namamimo na jug, i vi da ozivite ST ovde, da pustite pipke i preko Dunava i Save, i ne da nam je drago, nego se istopismo od zadovoljstva. Posto smo postavili juznu prugu, sto je i bio cilj, jel'te, stremimo ka... (neslucena prostranstva...)