April 28, 200618 yr jeftinije od stopa, mislis da organizujemo pljacku voza. javi na vreme, da povedem konja
April 28, 200618 yr Ja sam uvek za stop! Mislish da ima nesto vredno u nashim vozovima za opljackati... sem kondukterove torbe :neznam:
April 28, 200618 yr Ne mogu da verujem.A bas taj dan imam praksu. A verujem da nijedan fax ne odradjuje nista osim ovih mojih smota. Ali ako nas bace negde u Srbiju,ja se kuci ne vracam,pravac k vama :-D U svakom slucaju, ima dana za...
April 29, 200618 yr Ej mislim da ovi nasi vozovi, ako se mogu nazvati vozovi daju popust na grupna putovanja i vikend putovanja ... tako nesto .. raspitajte se!
May 4, 200618 yr Hoce neko da ide sa mnom stopom u petak, znachi dan ranije? Mrzi me da stopiram sam, a ova Marina Bluegirl ide u subotu! Bad Marina! Ili ako neka ekipa ide vozom u subotu iz Novog Sada, a hoce da me primi u drustvo, takodje neka javi. Bicu dobar, majke mi
May 4, 200618 yr Popusta za grupna putovanja je 20% popust za vikend putovanja je 30% sa ETC i EURO26 karticama popust je 50% Za ljude koji idu vozom iz NS-a ... Iz NS-a do Bg-a voz ide u 05:04 koji stize u BG u 06:27 po redu voznje (ali u praksi nemoguce) da biste uhvatili u Bg-u voz koji ide za Nish u 7:35 To je najjeftinija varijanta posto su oba voza putnicka Nesto skuplja varijanta koja vam daje sat vremena duze spavanja je voz u 06:24 koji je oko 8 u Bg-u i za Nish ide voz u 8:40. Ova oba voza su brza Ako zakasnite na ovaj voz sledeci za Nish je u 14:00 koji stize u Nish tek u 18:00a ondak ste vec uveliko zakasnili! :-D Cena karte za putnicki voz u jednom pravcu do Bg-a je 180din bez ikakvih povlastica, u brzom vozu je ta cena 260din i ako slucajno sednete u prvu klasu (to se samo tako zove) naplatice vam 100 dinara vishe. Svi oni koji ne zele stopom neka se dogovore medju sobom pa se vidimo u Nishu... sto se mene tice ja izlazim na stop najkasnije oko 7! :-D
May 4, 200618 yr Hoce neko da ide sa mnom stopom u petak, znachi dan ranije? Mrzi me da stopiram sam, a ova Marina Bluegirl ide u subotu! Bad Marina! Ili ako neka ekipa ide vozom u subotu iz Novog Sada, a hoce da me primi u drustvo, takodje neka javi. Bicu dobar, majke mi A gde cesh da spavash u petak? Jedino ako stopiramo u petak do KS pa da prespavamo pa ondak u subotu elegantno josh tih 70-tak km do Nisha... Nemoj tako ujkice, ja sam fino dete! :-D
May 4, 200618 yr Nas dve iz Beograda smo zainteresovane i dolazimo sigurno. Kika, veliki pozdrav! Hvala sto si nas pozvao da dodjemo...? Ja sam prosle nedelje spavala na Bojaninim vodama. Snega na zalost nema, ali je predivno! Sto se tice busa za Gornju/Donju studenu (to ti je isto, samo ih mostic deli), koliko znam trebalo bi da ide na svakih sat vremena. To, kao i eventualni smestaj je najbolje da proverite sa Zvonkom 018/649-939 018/232-049, 064/174-96-46 direktno u domu gore. Stari dom na Bojaninim vodama je izgoreo, a novi odmah pored "Studenac" radi. Sto se tice prevoza, ja za voz koristim 50% prevoza sa easy travel karticom, a evo liste svih mogucih popusta: http://www.yurail.co.yu/putnicki/komercijalne_povl.htm
May 4, 200618 yr Ma Kico be gore spavamo u satorima (ako ih nadjemo ... ja ih nemam) i u vrecama za spavanje (imam ih 3 .. taman za mene, tebe i Ivanu) ... kakav dom! Nema doma ... kampuje se gore! I da ... srecan ti rodjendan! Vas dve dodjite jos u petak ... a ako jos neko dodje u petak uvece ... nacicemo mu neki smestaj! Pozdrav! E bio sam na nekom veselju ... a pevacica dobra ... mmmmmmmmm!
May 5, 200618 yr A gde cesh da spavash u petak? Jedino ako stopiramo u petak do KS pa da prespavamo pa ondak u subotu elegantno josh tih 70-tak km do Nisha... Nemoj tako ujkice, ja sam fino dete! :-D Ja cu spavati kod drugara, ali problem je shto jedva ima mesta za mene, a kamoli za vishe nas. Ajde idemo za Krushevac u petak, pa prespavamo kod mene, ja vidim svoje roditelje, pa onda u subotu ujutru za Nish. Ova poruka je mogla da bude i privatna, ali volim da sam u centru paznje Marina jesi za ovu varijantu?
May 5, 200618 yr Sramoto jedna... zar je srt forum toliko izumro da si zaboravio da quotujesh? Odlican predlog ali nemogu nista da ti kazem negde do srede... :-D
May 6, 200618 yr Ma Kico be gore spavamo u satorima (ako ih nadjemo ... ja ih nemam) i u vrecama za spavanje (imam ih 3 .. taman za mene, tebe i Ivanu) ... kakav dom! Nema doma ... kampuje se gore! I da ... srecan ti rodjendan! Vas dve dodjite jos u petak ... a ako jos neko dodje u petak uvece ... nacicemo mu neki smestaj! Pozdrav! E bio sam na nekom veselju ... a pevacica dobra ... mmmmmmmmm! E, imam ja neki sator koji vozim kolima jos od onog splavarenja letos, ali obzirom da mi jugo prokisnjava, sator se verovatno ubudjao do sada. A jel mozes da nabavis neko satorsko krilo k'o prosli put? Ja sam prosle nedelje spavala gore u perjanoj jakni, sa kapom na glavi i u vunenim carapama, i bilo mi je hladno, pa sam nabacala i 2 cebeta preko zimske vrece...? :neznam: Po prognozi ce za vikend biti pljuskovi, ako je verovati meteorolozima...
May 7, 200618 yr Ja dolazim 99%! Krecem iz Beograda u subotu, i nosim plastenik za 2 osobe ! Bilo bi dobro da se svi mi koji krecemo iz Beograda organizujemo u napred, da ne bi bilo situacija kao 1. maja! ene mozete kontaktirati na : e-mail: [email protected] mob: 064/15-39-886 LIVE javite se ! Ako su linije zauzete , pozovite ponovo!
May 7, 200618 yr Pozdrav svima. Ja sam relativno novi clan, ali bih voleo da se upoznam sa svima vama. Vec sam isplanirao 13.maj za vas. Nisam siguran da li cu ici na kampovanje jer nemam ni sator ni vrecu, mada bih voleo. Bio sam vec na tremu. Bogme od Bojaninih voda ima jedno 5 sati pentranja po kamenjaru do vrha. Nije kamenjar, ali ga ima dosta Videcu da se snadjem nekako za vrecu pa da krenem sa vama. Jel vi planirate uspom do vrha ili da pravimo rostiljadu na Bojaninim vodama. Ja predlazem da idemo do devojackog groba pa da tu pravimo rostilj ili kad se vratimo na Bojanine vode. Pozdrav.
May 7, 200618 yr Hmmm da. Na koga mozemo racunati, sto se tice satora? Ja cu probati da uzajmim jedan, mozda cak i dva, pa javljam za koji dan. (a mozda ne dobijem nijedan)
May 7, 200618 yr Ja ovde imam jedan sator u mojoj sobi kazu da je za 5 persona neki tamo mali vetar ga je zaboravio!!!
May 7, 200618 yr Imam neki sjajan nacrt za kucicu od granja... treba samo sekira i malo kanapa, sjajna stvar...
May 7, 200618 yr Imam neki sjajan nacrt za kucicu od granja... treba samo sekira i malo kanapa, sjajna stvar... ja se nudim za usluge rezbarije, lova i ribolova, eventualno rada sa kanapom. sekira mi nesto ne ide..
May 7, 200618 yr Imam neki sjajan nacrt za kucicu od granja... treba samo sekira i malo kanapa, sjajna stvar... ja se nudim za usluge rezbarije, lova i ribolova, eventualno rada sa kanapom. sekira mi nesto ne ide.. Hmmm , Hmmm, evo i ja sam spreman da poradim na toj fabuloznoj arhetipskoj gradjevini. Ala bi to bilo divno :-D A, sto se sikira i ostalih sekirolikih alata tice, to je moj teren, mogu i cackalice da pravim ako zatreba
May 7, 200618 yr da ne zamisljate ne znam kakvu drvenu shumsku vilu sa bazenom, evo i prigodne slicice http://host.sezampro.yu/freebiking/Kakovako/Nesin_prirucnik/3_Kampovanje.htm (inace ceo ovaj prirucnik je apsolutno sjajan, videti ovde: http://host.sezampro.yu/freebiking/Kakovako/Nesin_prirucnik/1_Sadrzaj.htm )
May 7, 200618 yr da ne zamisljate ne znam kakvu drvenu shumsku vilu sa bazenom, evo i prigodne slicice Hm, a ja sam zamislio neku gomilu granja ispod koje se moze zavuci za ne daj Boze, hehe, kad ono , fancy koliba pracoveka :-D Ma super je, samo sa nadam da ste ozbiljni, posto ovo stvarno nije tesko napraviti. A, ocu i bazen tamo na Tremu! Natju bre da se penjem ako ne mogu da se kupam sa pogledom na pola juzne Srbije :-D heheh Prijavljujem se i ja za mesto u satoru, posto nemam svoj, makar i samo da provirim...