Jump to content

Featured Replies

da ne zamisljate ne znam kakvu drvenu shumsku vilu sa bazenom, evo i prigodne slicice :)

Hm, a ja sam zamislio neku gomilu granja ispod koje se moze zavuci za ne daj Boze, hehe, kad ono , fancy koliba pracoveka? :-D Ma super je, samo sa nadam da ste ozbiljni, posto ovo stvarno nije tesko napraviti.

A, ocu i bazen tamo na Tremu! Natju bre da se penjem ako ne mogu da se kupam sa pogledom na pola juzne Srbije? :-D heheh

Prijavljujem se i ja za mesto u satoru, posto nemam svoj, makar i samo da provirim...

:mrgreen:

Prijavljujem se i ja za mesto u satoru.

Moze, pravicemo kolibe :)

Ima bazen na Bojaninim vodama. Jes da je voda ledena, al bolje i to nego da se kupamo u znoju ili na jos hladnijem izvoru. Samo da je pun taj bazen ;)

Prijavljujem se za mesto u shatoru... a oce li gore biti ladnooooo?

ja ne volem kad je ladno!

da ja ponesem moj jorgan koji je za 2 persone?  :spot:

Ako nekome treba vreca mogla bi da nabavim jednu ili 2 ali pod uslovom da taj kome treba vreca da je vuce do Nisha i nazad!  :-D

Za shatore opet mogu da se raspitam...

:-D

? ?Ja sam krenuo u okretanje telefona i moljakanje za shatore... videcemo za dan-dva hoce li biti nesto od toga...

? ?Inace, ako ne bude dovoljno shatora tj mesta u istim, ja se prijavljujem da spavam u kucici od granja koju cemo napraviti :dance: a u obzir dolazi i zemunica, sojenica, shuplje stablo, vuchja jazbina, lavova pecina, mechkina rupa...? :party:

Evo jednog, nadam se pametnog i izvodljivog predloga. Kako bi bilo da pozajmimo od planinarskog doma vrece za spavanje i cebice da ne bi secali. Nama iz Nisa nije problem, ali neko treba iz Novog Sada da uprti na rame 2 cebeta sve do Nisa i Bojaninih voda.

Sto se tice stvari, nadam se da ce biti ljubazni iz planinarskog doma da vam pricuvaju u toku dana dok ne krenemo na Bojanine vode.

Jos vreme da nas posluzi.

da ne zamisljate ne znam kakvu drvenu shumsku vilu sa bazenom, evo i prigodne slicice :)

Hm, a ja sam zamislio neku gomilu granja ispod koje se moze zavuci za ne daj Boze, hehe, kad ono , fancy koliba pracoveka? :-D Ma super je, samo sa nadam da ste ozbiljni, posto ovo stvarno nije tesko napraviti.

A, ocu i bazen tamo na Tremu! Natju bre da se penjem ako ne mogu da se kupam sa pogledom na pola juzne Srbije? :-D heheh

Prijavljujem se i ja za mesto u satoru, posto nemam svoj, makar i samo da provirim...

:mrgreen:

Prijavljujem se i ja za mesto u satoru.

Moze, pravicemo kolibe :)

Ima bazen na Bojaninim vodama. Jes da je voda ledena, al bolje i to nego da se kupamo u znoju ili na jos hladnijem izvoru. Samo da je pun taj bazen ;)

Pozdrav svima,

Sto se tice bazena (poveca kada) nije pun, ali zato sneak ima jos na Tremu.

Pored sagorelog starog doma nalazi se novi privatni dom studenac koji ne preporucujem zbog visokih cena, nocenje 600 din, pansion 1200 din, a recimo jelenko i turska kafa kostaju 210 dinara (toliko mi je konobar naplatio, pre neki dan). Inace u subotu? organizuju ciscenje neke sumske staze, ima i organizovan prevoz iz Nisa u pola osam ujutru i besplatan rucak, ali se prevoz mora zakazati telefonom (ne znam koji bese, ima ga na nekom prethodnom postu). Sto se kampovanja tice postoji fino mestasce izmedju ski staze i osmatracnice, u blizine jedne lepe kucuce, samo ako nije privatno ili da nema nikoga.

Ja krecem 70% i pokusacu da ponesem sator za 6+ osoba, mada je malo tezi ne znam ko ce ga nositi od Studene do kampa posto je dosta uzbrdo. Najbolje bi bilo ako neko krece autom. Javicu do cetvrtka.

Za ljude koji idu vozom iz NS-a ...

Iz NS-a do Bg-a voz ide u 05:04 koji stize u BG u 06:27 po redu voznje (ali u praksi nemoguce) da biste uhvatili u Bg-u voz koji ide za Nish u 7:35

To je najjeftinija varijanta posto su oba voza putnicka

Nesto skuplja varijanta koja vam daje sat vremena duze spavanja je voz u 06:24 koji je oko 8 u Bg-u i za Nish ide voz u 8:40. Ova oba voza su brza

Ako zakasnite na ovaj voz sledeci za Nish je u 14:00 koji stize u Nish tek u 18:00a ondak ste vec uveliko zakasnili!  :-D

Cena karte za putnicki voz u jednom pravcu do Bg-a je 180din bez ikakvih povlastica, u brzom vozu je ta cena 260din i ako slucajno sednete u prvu klasu (to se samo tako zove) naplatice vam 100 dinara vishe

Niko se nije izjasnio oko nacina i vremena polaska za Nish u subotu ujtru!

Molim vas da se javite ko ce kako kad sta gde... da bi otprilike znali brojno stanje i da javimo Bg-djanima kada da upadaju u voz, bus ili sta god...

sto se tice buseva ima jedan u 6:10 i jedan u 8:35, svi ostali stizu mnogo kasno u Nish

Ja predlazem kombinaciju sa putnickim vozovima... Mnogo veca usteda novca.

:-D

Ja sam definitivno za voz! Novosadjani , samo javite kada prolazite kroz Bg  da i ja uskocim!  ................  izgleda da sam jedino ja iz Beograda zainteresovan, posto se niko ne  oglasava  :shockkk:

jok, dolazim i ja iz beograda sasvim sigurno.

nego gde je Omu?? OOOMUUUUU!!!! hoces da ti donesem 'Knjigu o bambusu'? :)

• Author

Samo sto sam stigao sa Zlatismora :)

Evo me, Skolicice, hocu knjigu pod "OBAVEZNO"! :)

Vidimo se u subotu! :)

hmmm

zainteresovali ste i mene...

ako franci ne vodi tajlandjane mozda bih vam se i ja pridruzio, al nji` se mlogo bojim, umalo i nas ne pojedoshe na frushkoj gori proshli vikenad ;)

uglavnom ako bih isao, isao bih ovom varijantom vozom, nesto je i debeli cimer franci govorio da bi i on...

ma

opusteno...

e da, ja sam onaj najlepsi!

:party:

Na poslednjoj sednici Kluba Putnika Srbije koja se odrzala bash proshle nedelje na Frushkoj Gori uz roshtilj i ostale sitnice a odmah nakon sto su nas Tajlandjani napustili visheglasno je odluceno da Tajlandjane ne vodimo vishe sa nama, nigde! Smorishe za medalju!  :-D I jedu za medalju! I spori su za medalju! I umrli bi nam od zimoce negde na Suvoj planini!

Tako da nam se Tajlandjani nece pridruziti na puteshestvijama za Nish garantujem zivotom!  :-D

Onda voz u 05:04?

:party:

:happyyy:

Zao mi je sto sam vas u subotu ostavila na milost i nemilost :cry22:

Ali ako je nesto dobro, to je da ste se svi zivi vratilli.

Nadam se...

Ostaje vam samo put po noge i dobar provod na suncanom jugu.

Hocu i ja :cry22:

:maddd: posto su Nislie bili neljubazni i nisu hteli da vam puste nikakve fotke kako izgledaju Bojanine vode i Jelasnicka klisura evo ja vam saljem nadam se da ce server sas forum prihvati.Inace fotke su od zimus negde februar mesec znaci? relativno stare!!!! :LOLLL:

Aj ljudi dojdite da se druzimo!!!

Ce vas vodimo ui na Cegar.

Samo da znate Stevan Sindjelic nije poginuo u boju na Cegru nego ga Kamenicani (lokalno selo Kamenica) ubili na tresnju, posto je sad sezona tresnji nema kradjenje da neko ne strada!!!! :spot: Cu vas vodim ja u moju tresnju na plac!!!!!!!! clap.gif' alt=':clap:'>

aj p sm tko!!!![attachment deleted by admin]

• Author

Aleksandre, Kamenicki vis smo planirali u pocetku, al' smo resili da ne svrcamo tamo, nego da se pentramo na Trem.

Tamo je stvaaaarmo prelepo, bio vido i idem ponovo ?clap.gif' alt=':clap:'>

Samo je tamo ziiiiimaaaaa pa momci ponesite antifriz, pijjj ?a devojke ponesite nesto toplo

Ili obucite nekog medvda ?:smoke:

Mali problem, resiv, imam satorce, tesko ,za jedno 5-6, ako je zima i 18 ljudi, ne nosi mi se nikako ako ima neka dobra dusa da me primi u sator :ang:

Upozorenje, ko me ne zna malo sam poveci, i pomalo hrcem :evil:

Necu da budem tamo sam, usvojite me :cry22:

Posto sam vec pokusao da posaljem slicnu poruku unapred se izvinjavam postajem dosadan :-D

Aleksandre, prvo, dobrodoshao na forum i u klub  :spot:

a drugo, prelistaj sve stranice ove teme malo detaljnije, bilo je tu priche o tim mestima, kao i par linkova sa odlichnim fotkama. Takodje, na glavnoj stranici STa mozhesh pronaci moj 'putopis' iz Jelashnichke klisure, nadam se da ce da ti se svidi. Imash na prethodnim stranicama i 'zvanichan plan' akcije =], ali to vec sigurno znash ;)

i da, svima koji ce da dodju u subotu, nadajte se da ce kisha da stane, evo pada kao luda vec 4-5 sati :) tako da, isplanirajte i vlagu i nechistocu, sumnjam da ce vreme iznenada da se popravi do subote a da se shuma prosushi :)

Guest
This topic is now closed to further replies.