Jump to content

Featured Replies

tako da, isplanirajte i vlagu i nechistocu, sumnjam da ce vreme iznenada da se popravi do subote a da se shuma prosushi :)

mislila sam da idemo na SUVU planinu  :-P

kazu da ce da bude +25, a i da ne bude, nece biti nepodnosljivo :)

weather underground je po mojem iskustvu znatno tacniji za nase krajeve od yahoo-a.. nikad nisu pogresili za jedan dan unapred, kad sam ja proveravao (nisam poneo kabanicu na fruskogorski maraton ove godine, iako je yahoo predvidjao kisu,samo zbog wu :)

autom? da li to znachi da je sanirano klizishte do studenca?

Jeste,  :dance: nekim shoderom, ali moj savet je ukoliko je auto pun, da svi izadju iz njega, osim vozaca:) inace ostade auspuh  :shockkk:

To je samo nekih 7-8 metara.

Mali problem, resiv, imam satorce, tesko ,za jedno 5-6, ako je zima i 18 ljudi, ne nosi mi se nikako ako ima neka dobra dusa da me primi u sator :ang:

Jovane ne budi lood ponesi satorce... Po nekim mojim proracunima imamo 2 satora jedan za 5 osoba a jedan za 2 osobe a nas gomila... nemoj da te mrzi!

:-D

Upozorenje, ko me ne zna malo sam poveci, i pomalo hrcem :evil:

Da ponesem svoje cepove za ushi iz razloga da nisi jedini!  :bang:

zdravo, ja sam nova, zivim u bg-u, i hocu i ja da idem.:) imam sator ze 3 osobe, imam rakiju i nikad nisam bila na spavanju na planini. hocu li se smrznuti?  :dance:

i, da, ako bi neko bio ljubazan da nosi taj sator od 4,5 kila i da ga rasklopi, posto ni to ne znam. :roll:

Dobrovoljno se prijavljujem da nosim tvoj maleni satorcic od 4.5kg i ti nazes da je za troje? ni ne znas da je za devetoro  :evil:

Moj ima dvadesetak kila :bang:  sve sa torbom sipki i klinova. 

Da li ces se smrznuti? pa nosis rakiju, ne bi trebalo  pijjj

Ukoliko drane sunce necemo se smrzuti, bicemo mokri ali ne i smrznuti, ali ako spadas u onu grpu devojaka kojima je uvek zima.... Nosi nesto toplo.

:angg: nudim prevoz za jellyfish za koji ona vec zna al neodgovara  :bang: :-D. A ako je potrebno kao clan PLANINARSKOG drustva mogu se raspitati za neke sitnice vezane za planinu i organizaciju samo neznam sta da pitam.Kazite mi vi! :stupid: Salu na stranu mesto okupljanja je ok a mesto za pijenje bih predlozio PLANINARSKI DOM u TVRDJAVU jer nema jeftinijeg mesta u gradu za pice nego tu, pivce na tocenje oko 60 dinara bese valjda  pijjj.

Nadam se da volite slike za ovi koji dolaze sa strane da znaju kako da putuju. :spot: Ja to obavljam ovako!!!!!!!! :evil:

ako imash ETC (Easy Travel karticu) onda imas popust od 50%, shto naravno znash :)

tom karticom sam ono sa rostilja u povratku, platio NS-Bgd oko 90 dinara, a BGd-Nish 280dinara.

jellyfish, dobrodoshla sa ili bez rakije :)

e, hajde postuj sve slike u jednom postu.

slike mozes lako da uploadujes na npr. www.imageshack.us, pa ovde postuj samo listu linkova.

znachi idealno bi bilo da ove slike uploadujes tamo, pa editujes npr. svoj prvi post, prebacish sve linkove tamo, a ostale postove da uklonimo.

nije nista do mene, al' hajde da nam forum a i ova tema budu pregledni za chitanje.

e, hajde postuj sve slike u jednom postu.

slike mozes lako da uploadujes na npr. www.imageshack.us, pa ovde postuj samo listu linkova.

znachi idealno bi bilo da ove slike uploadujes tamo, pa editujes npr. svoj prvi post, prebacish sve linkove tamo, a ostale postove da uklonimo.

nije nista do mene, al' hajde da nam forum a i ova tema budu pregledni za chitanje.

Here here!

Apsolutno se slazem sa svime gore navedenim.

Lepo od tebe sto hoces da nam pokazes slike, al ovako nit' je uredno, nit' ima bilo kakvog smisla...

:mrgreen:

Vozovi Beograd - Niš

broj ? ? ??polazi ? ? ? ? stiže

411      07:00      11:06

2903    07:35      13:09 *

491      08:40      12:45

ovaj 2903 je, čini mi se, spori, pa prema tome i jeftinij, predlažem da se ide upravo tim.

Novi Sad - Beograd

341 05:04 06:27 (kao što vidite, u pitanju je BRZI (=skupi) voz, al ne vidim da imamo mnogo izbora :(

naravno da prihvatam prevoz, alexandre, nisam valjda luda, a stace i nas 10 u sator, kad se nas 9 vozilo u fici, ni ovo nije neizvodljivo.: :LOLLL:divno je sve ovo, jedva cekam. sto niko nece da stopira iz bg-a?

P.S. nisam narocito zimogrozljiva, nisam, samo malo. :-)

ja sam raspolozena da stopiram od Bg-a do Nisha!

a sto se tice reda voznje vec danima pricam o tome ali kao da niko ne cita moje postove! NS-djani vidimo se u 10 do 5 zajtre na z. stanici. Za one koji uvek kasne njima zakazujemo sudar u 20 do 5!  :happyyy:

Samo donesi svoj sator na z stanicu, uvalimo ga ovima sto idu vozom i palimo na stop!

offtopic: ja polozila diferencijalne!  :dance:

I ja sam za stop, iako nameravam vozom do Bg. i nameravam da pazarim euro 26.

To ne znaci da necu da pomognem oko nosenja satora i rasklapanja istog. kome god treba :-D

Nacicemo se u tvrdjavi!!!!

Koliko nas je zainteresovano za stop do sada???

Sto se tice stop-a najbolje je da idemo u parovima. Luka je nesto spomenuo da bi ishao stopom pa bi onda taman bilo 2-2.

Nezgodno je da troje stopira.

samo ne znam gde od Bg-a da krenemo sa stopiranjem.... malo sam na tu stranu neiskusna.

Jel zna neko?

:-D

i ja sam to isto hteo da pitam :-D

Pretpostavljam negde na autoputu? Heeeelp

Nego, evo nađoh par zanimljivih linkova, ima i slika Suve Planine, i tako....

par reči o planini i tri zanimljive fotke:

http://en.wikipedia.org/wiki/Suva_planina

priča o usponu biciklom na Trem, propraćeno fotkama:

http://host.sezampro.yu/Freebiking/Turoteka/2003/Nis/03_Trem.htm

izdvojio bih ovu fotografiju... čik da vas ostavi ravnodušnim:

http://host.sezampro.yu/Freebiking/Turoteka/2003/Nis/bigs/trem_3.jpg

eto... vidimo se u subotu :)

LP

Guest
This topic is now closed to further replies.