Jump to content

Featured Replies

hmmmm

bojim se da njamb vishe ne mozesh da pokupish!

ali barem sam imao cime da ponudim goshcu...

:spot:

a sto meni niko nije ponudio taj yo-yo? ne bi morali da se mucite da ga nosite nazad. :-D

Pa ochigledno niko nije znao za njegovo bitisanje :)

Slike i filmovi su genijalni. Moramo napraviti neko okupljanje da bismo razmenili fotke. Ne trazite od mene da ih smanjujem, selektujem najbolje i aplodujem jer ja to ne umem i ne zhelim da radim. (valjda je to razlog zashto sam iz Tajlanda doneo 7500 fotografija!!). Eventualno Marku da poshaljem par na kojima se pojavljuje a da ne jede nishta.  :wink:

S toga, sledeci vikend ceo provodim u Novom Sadu i chekam da se pojave ST chlanovi zheljni fotaka.

Vidimo se ;)

... pao im napon pa smo cekali dva sata da se konacno opet digne!

Kome da se digne?  :LOLLL:  :banana:  :dance: Ej ljudi ... mnogo smo jaci! (nisam hteo da kjazem mnogo smo jaki jer navijam za zvezdyu  :spot: )

Ej Jeguljo ... do u speak english?  :neznam:

E slike ce biti samo me mrzi sad da ih postavljam na onaj sajt sto Marko rece, radim veceras od 19h!!!!!

A na [email protected] pustite svoje kucne adrese da vam posaljem film tj disk sas Bojanine vode!!!!

aj p sm tko!

E slike ce biti samo me mrzi sad da ih postavljam na onaj sajt sto Marko rece, radim veceras od 19h!!!!!

A na [email protected] pustite svoje kucne adrese da vam posaljem film tj disk sas Bojanine vode!!!!

aj p sm tko!

ajd okaci negde na net taj film, recimo na megaupload.com, a ja ga mogu distribuirati po ns, prostije nego da saljesh postom...

21. vek!

pa eto, odesh na megaupload.com, uploadujesh fajl i na forum napishesh samo link do fajla, pa ko voli nek skida...ogranichenje po fajlu je 250 mb, pa ako ti je snimak veci iseci ga VirtualDubModom (par mb)...

dajte neku fotku onog shizofrenog grebena gde je sunce i shuma levo a mesec i nishta desno a u sredini orkanski vetar :)

enenen, kod tebe mi je ostala nalepnica 'paznja, ljudi padaju' :)

Evo i ja da se prijavim...

Konacno sam stigla kuci... Nenad i ja smo sinoć u pola 9 bili ispred Arene na Novom Beogradu a već u pola 10 sam bila okupana i miri?ljava... Malo du?e smo čekali prevoz na autoputu ali smo stigli br?e nego većina. ?ta vi?e, do Po?arevca nas je povezao lik u busu... Da smo svi krenuli na stop svi bi i uhvatili stop!  :-D

Od Po?arevca do Arene nas je vozio predsednik Aikido saveza SCG koji je čuo za klubputnikae i odu?evljen je celom idejom i bio je na sajtu par puta...  :party:

?to se tiče celog de?avanja u Ni?u, ?elela bih da se zahvalim Marku, Kiki i ostalim momcima (kojima sam zaboravila imena) koji su učinili da se osećamo dobrodo?lo... Drago mi je da nas je bilo toliko (u jednom trenutku izbrojala sam 26 glava) i ?to se mene tiče mogli bi ovo da ponovimo jo? bezbroj puta po?to sam se fantastično provela.

?ao mi je ?to se nisam uspela na Trem ali verujem da bi negde na prvoj trećini puta pala na nos i ne bi mogli da me podignete!  :happyyy:

Bila sam u 5:30 na osmatračnici i bila u mislilma sa svima vama koji ste bili gore i u?ivala u predivnoj jutru ...

Sad malko ravničarske ?etnje... za moju du?u...

Sve me boli... a listovi su mi zategnuti kao da se celog ?ivota bavim atletikom!!  :-D

Ali kao ?to neko reče usput... "ne verujem, i pored svega ima snage da se smeje"

za to uvek imam snage  :-D

E, sto se ekipe iz Nisa tice, sve pohvale i zahvale! I Kiki, i Marku, i Omu-u i Aleksandru, i Nixiju kog sam nekako uspeo da promasim,...

Jel si na mene mislio. Ako jesi, ja sam onaj u beloj trenerci koji je bio na kratko na Bojaninim vodama.

aj p sm tko!

ajd okaci negde na net taj film, recimo na megaupload.com, a ja ga mogu distribuirati po ns, prostije nego da saljesh postom...

21. vek!

21. vek jel da. Onda moj predlog da okacite na hub. Naravno oni koji su preko sbb-a mogu da skidaju.

Btw. jedno pitanje da razresimo misteriju. Ako se secate onog belog punta. Kako ste uspeli da ga otvorite ili je vec bio otvoren. Drug nije mogo da se seti dal ga je zakljucao. Sve u svemu dobro ste se setili jer mi smo odlutali negde po sumi da malo protegnemo noge dok ostali ne stignu.

Poz.

1. ? Zdarvo drugari ? ? ? MNOGO VAS VOLIM! ? ( malo sam popio - ocistio sam celu II godinu)

2. ?Za Ivu : sve sto ?se poveri mom dnevniku putovanja , tamo i ostaje

3. ?Za ?ALEXANDAR_NIS ? : ? ?sa ? KIKIOM sam se dogovorio da ce on doci ?na ?veliko st okupljanje ?na sajmu erotike ?u petak i subotu u Beograd, ?i da ce sakupiti ?fotografije i filmove svih ljudi iz NIS. ?A ja cu sakupiti fotografije ?ljudi iz Beograda i ?upetak ih nositi u NS ( naravno ?tamo cu uzeti ?njihove forografije)....... Znaci u subotu ? se KIKA i ja razmenjujemo!

4. ?Kika : ?Dodji za Bg ? ne se zezaj

5. Obavezno potrazite ona 3 ?junaka ?( sa hc-a iz NIS ) , verujem da ?imaju odlicne fotografije ?, a nisu clanovi st-a

6. ? MEDUZO ?prmeni nick ?:-D

7. ?Onaj senf i cokolada za mesanje ........ ?doci cu po to u petak

8. ? ........... seticu se i toga

9. ? ?Trazim onog momka.......... poslednji put vidjenog ? na padini ? Trema. Srednje visine, ?smedje kse , nosio je zuti kacket,,,,,,,,,, Neka se javi obavezno ?do cetvrtka ?,radi razmene fotografija! ? U stvari ?to vazi za sve Beogradjane. ? moj mail je ( verujem da ga svi znate ? :wink: ?) [email protected]

TO JE TO! ? ? ?VIDIMO SE

Grrr, ne volim da pisem po 3 posta za redom, ali sam zaboravio nesto vazno da kazem.

Ako imate problema sa postavljanjem filma, imam ja hosting na jedno 100 mb, pa mozemo tu privremeno da postavimo film dok ga svi ne skinu. Ako neko zeli da postavi neka mi se javi, moze i ovde, ne mora na pm, da mu otvorim ftp nalog da uploaduje.

Mada po meni i dalje najbolje resenje je hub jer nema da se mlatite da postavljate, znate ono peer2peer.

b

tw. jedno pitanje da razresimo misteriju. Ako se secate onog belog punta. Kako ste uspeli da ga otvorite ili je vec bio otvoren. Drug nije mogo da se seti dal ga je zakljucao. Sve u svemu dobro ste se setili jer mi smo odlutali negde po sumi da malo protegnemo noge dok ostali ne stignu.

Poz.

Beli punto je ostao otkljucan ... secash se da si izvadio sok iz gepeka, ti i tvoj drugar ste pili sok i onda smo sishli dole do bazenceta da se ja umijem i verovatno drugar nije zakljucao auto. Svom srecom nista nije nestalo iz auta i sto je najbitnije, nije auto nestao!  :-D

Tako su moji drugari uspeli da izvade sve stvari iz gepeka  :-D

Iskreno se nadam da nije iz kola nestalo nesto vase pa zbog toga istrazujete ovo pitanje?  :?

? eh da, zaboravih... ko nema u glavi, ima u postovima :)

? možemo da stavimo filmove / slike i na ovaj server, ima još oko 150 mb slobodno. Al mislio sam prvo da sakupimo sve fotke i filmove, izaberemo najbolje, sklopimo nekakvu priču i onda to obesimo na net ?:comp:

Svom srecom nista nije nestalo iz auta

Ovaj, kako da vam kažem... prvo nismo znali kako da otvorimo gepek, gde su bili šatori, pa nas je to toliko potreslo da smo u tom uzbuđenju pojeli kesicu čipsa koju smo našli na suvozačevom sedištu.

Naravno, čim smo malo klopnuli, mozgovi su proradili i bez po muke smo otvorili gepek.

Tako da, dođemo ti kesicu čipsa  :happyyy:

cao drustvo!

malko sam se pogubila od svih silnih predloga oko postavljanja slika i razmena istih:) posto ja putujem sledece subote i nema me :) nedelju dana vi napisite ko je preuzeo cd sa slikama od Marine jer je ona obecala da ce ih doneti za Bg :)

bilo bi lepo kada se malo stabilizuje vreme (tamo negde u junu nadam se) da odemo za neki vikend do Srebrnog jezera, sta mislite o tom predlogu? Nadam se da cemo se pre toga videti jos koji put :)

pozz

Svom srecom nista nije nestalo iz auta

? Ovaj, kako da vam ka?em... prvo nismo znali kako da otvorimo gepek, gde su bili ?atori, pa nas je to toliko potreslo da smo u tom uzbuđenju pojeli kesicu čipsa koju smo na?li na suvozačevom sedi?tu.

? Naravno, čim smo malo klopnuli, mozgovi su proradili i bez po muke smo otvorili gepek.

? Tako da, dođemo ti kesicu čipsa? :happyyy:

Hehe. Cips. Sto niste pocistili za sobom, nego ja posle morao da bacam kesu u prirodi i ispadnem nekulturan :D Salim se.

Ma ok za punto, nije nikakva frka, taman posla da je nesto nestalo ;) Nego smo se cudili kako ste otvorili kola, znate, ako mi nekad zatreba neciji pnto na pozajmicu pa da pitam kako. Ostao mi jedan poznanik duzan da me nauci da obijam brave pa moram da se raspitujem na drugim mestima :D :D :D Salim se naravno.

Sto se tice slika, evo jendog predloga. Neka svako napise koliko slika ima i koliko je to u mb i odakle je. Pa se onda tako dogovorite da napravite jedan ili dva cd-a sa slikama i onda to posaljete svima postom recimo ili preko neta.

? ...možemo da stavimo filmove / slike i na ovaj server, ima još oko 150 mb slobodno...

...imam ja hosting na jedno 100 mb...

Ako se ja ne varam, aleksandrova kamera snima u mpeg2, znaci da bi pola sata materijala sigurno bilo preko 1gb osim ako nije jako skrnavio kvalitet...

ne znam koliko traje snimak...

2.  Za Ivu : sve sto  se poveri mom dnevniku putovanja , tamo i ostaje

ako, zasluzio si, hranio si me i pojio za orden chasti :spot:

Ja samo da kazem da mi je velika chast shto sam i ja shatorovao u onom kampu sa svima vama. Face ste  :mrgreen:

Poslao sam webmasteru petnaestak sjajnih fotki medju kojima se nalaze i fanstasticni izlazak i zalazak sunca, te se nadam da ce neke od njih biti postavljene na sajt.

srdacni pozdrav,

Slumpy, mali Nislija i HH newbie  :-P

nixylive hvala za prevoz...

nikad ne bi stigla do Bojaninih voda!

:-D

zahvali se i svom drugaru!

Nista, molim i drugi put.

Mali auto, lepo kaze drug da je trebao da kupi autobus  :dance: jer kad god idemo negde on poveze po 7 u kola plus se vraca po jos.

Guest
This topic is now closed to further replies.