Jump to content

Da li je neko vec dobio "nagradno" putovanje - preko agencije CMC?

Featured Replies

Hvala na paznji i dovidjenja! Znas i sama kako da stignes i odsednes za male pare bilo gde u svetu i za to ti ne treba neka takva fantomska agencija. Nemoj da gubis vreme!

Da...ali ovo je bezobrazno. Ovo je obmanjivanje. Ja cu da ih prijavim pa sta god bude...

Oni su me pozvali na prezentaciju i tamo mi dali vaucer na kome ne pise ni jedan od ovih uslova koje sad postavljaju. E...slazemo se da nasi zajednicki godisnji prihodi nisu ispod 18000e.

Bezobrazluk....sta su oni...Bia, Cia...sta njih briga koji auto vozim...bila sam na jednoj prezentaciji i necu na jos jednu. Sta, mogli su u napomenama da kazu "slazem se da cu jedan dan da ucestvujem u Omladinskoj radnoj akciji na Tenerifama. Dam depozit od milion evra pa ako budem kopala...ce mi vrate.

Ovo je idiotizam...besna  :psuje: :psuje: :psuje:

Poštovana potpuno si u pravu kad je taj upitnik u pitanju ali ja sam sve to uradio i otisao na to putovanje s porodicom. Tamo sam se proveo fantastično jer su tenerife stvarno divno ostrvo. Uzeo sam renta kar i celog ga obisao. Ja sam inace dao neku doplatu u odnosu na tu nagradu da idu sa nama i deca i doplatio sam 3 dana znaci ukupno 10 dana. Oni mi to racunaju kao kaparu za to CUVENO clanstvo tj kupovinu clanskih nedelja. E sad to kosta jos 4.000 eura plus ovih 800 doplate pa eto. I sve bi bilo super da mi tamo nismo dobili apartmane neke druge klase nema restorana samo bar recepcija radi do 6 uvece, buka i galama u apartmanima je nesnosna niko to ne kontrolise, i slicno. To je na oko 2 km od plaže i u slobodnoj prodaji kosta 220 eura 7 dana ( ima na ponudi). Sad se ja pitam da li cu ja kad sve to  uplatim (a kad se sve preracuna to kosta 80 eura dan apartman za 4 osobe) dobiti opet neki ovakav smestaj. Kao bukiras hotel koji želis i dobijes a kad ja tražim taj prospekt e onda ne može dok ne postanes clan a clan postajes kad uplatis tuh 4.000 eura. Na svim forumima i na face tražim nekog ko je clan kluba da se nadjemo da mi napiše  ili a mi isprica gde je putovao i sl. Kažu da imaju oko 5.000 članova u srbiji ako se ne varam a ja ne mogu da nadjem ni jednog. Zato ako neko može da mi nesto kaže o svermu ovome molim vas na ovom forumu ili onom dobili ste nagrad.putovanje ha ha ha Pozdrav i jos jednom idite tamo jer je bajno kao u snu a taj smestaj nije bitan ( to ustvari nije lose ali nije 4 ili 5 zvezdica kako oni kažu)

I jos nesto i meni su rekli da ono nabavljaju avio karte da je to najevtinije isl medjutim kad sam im se obratio rekli su mi 46.000. beograd tenerife a ako necu vezani let to je nekako islo do plus minus 40.000. Na toj prezentaciji su mi mahali papirima kako let do madrida kosta 1oo eura i da sve to oni obezbedjuju samo im se obratimo. Ja sam na kraju nasao let (budimpesta - minhen - madrid) -  tenerife za nesto malo manje od 29.000 s tim sto je povratak bio u beograd pa vi vidite tu razliku od oko 68.000 to je apsurdno. A tih letova yza 100 eura koje su mi rekli na preyentaciji nema nigde...

ja sam nasla iz Temisvara za 45e do porta i za 29 do Tenerifa = 74e. (wizz do milana i Ryan do Porta pa opet Ryan do tenerifa). Vec sam kontaktirala YUTA-u i dobila neke informacije. Muz je bio jutros u Savani da se svadja...cisto da malo dignemo prasinu. Red je da svi znaju da NISTA nije besplatno i da NISTA neces dobiti bez raznih uslova i "upitnika".

Ukoliko ostane na ovome...malo po novinama, forumima...pa za 2-3 godine ce lanac da se prosiri tako da ce svi da ih izbegavaju u sirokom luku...lazovcine..

Btw...inat je cudo...

Rezervisali smo za nas cetvoro

http://www.booking.com/hotel/es/puerto-de-la-cruz-es/astoria.en.html?sid=c74d70cdc9b1c188e0326e9310d6ac3d;checkin=2010-10-19;checkout=2010-10-26

i dobili extra cenu od 305e u kontaktu sa samim hotelom...

Ipak cu da vidim Tenerife...  :music: :music: :music:

E sad ne razumem zasto savana kakva savana sad ja sam isao preko CMC to je jedno. Drugo nisam dobro shvatio,  koliko je ukupno kostala karta povratna naravno kad se sve to izracuna. To bi trebalo oni da nam pomognu kao sto su i obecali meni su rekli da kad budem njihov član sve će oni da mi rešavaju mogu da zamislim kad ovako sad kad me vrbuju ne trzaju šta će biti tek kad dam novac i budem SVRŠEN SLUČAJ. Za tu Savanu sam inače pročitao ovde na forumima ali ne znam ko je sad to i imaju li veze sa ovim CMC. Neznam jeste li procitali oba moja članka nećete zažaliti što idete tamo lepo je stvarno ali renta kar obavezno mozete sad bukirati odavde i čeka vas na aerodromu ( ja sam to uradio sleteli smo na severni aerodrom) i sve je bilo rešeno preko maila.Niste mi napisali samo koji hotel ste rezervisali kažete vas 4 i je li to apartman ili kako. pozdrav....

@jovad,

Osim ako ti nije interes da po svaku cenu postanes clan te famozne organizacije i da pricas i hvalis se prijateljima kako si dao 4000 evra i sad si drug clan, iscitaj lepo teme po ovom forumu, narocito one vezane za jeftine letove (pogledaj sajtove poput www.ryanair.com, www.wizzair.com) i one gde se pominju sajtovi za smestaj kao sto su www.booking.com i www.hostelworld.com i veruj mi, neuporedivo ces jeftinije proci i neces razmisljati o tome hoce li neko da te zavrne kad stignes tamo. Izmedju ostalog, ideja ovog sajta je i da propagira putovanja u sopstvenoj reziji sa sto manje sredstava, tako da si na pravom mestu, samo jos potrazi pravu informaciju.

@Jovad      Dragance ti je sve rekao....

Cene avio karata imas na pomenutim sajtovima.... Tem-Milano 19RON (5e)plus provizija 5 = 10e Milano-Porto 7.99e plus online check in 5e plus provizija 5 = 18, ukupno 28 u pravcu...plus Porto-Tenerife south 19.99 plus 5+5=29.99. Ukupno Temisvar-Tenerife 58 u smeru po osobi...jedan wizz i 2 Ryana...

U povratku idemo Tenerife-Madrid (40e) Madrid-Temisvar(34e)  = oko 75 u smeru (plus 15e.. dvoje nas je pa nije 30e) jer veliki kofer ide nazad = 90.

Matematika kaze da me 5 aviona i 2 puta checkiran kofer dodju malo manje od 150e.

Moglo je i manje ali sam svela cekanja na minimum....bukvalno i gadjala termine koji mi odgovaraju a ne koji su po ceni bili najpovoljniji.

p.s. 3 leta na "tamo" bez kofera za check mi stede oko 50e. Prosli put sam isto na tamo(Faro-Lisabon) isla sa rucnim, kupila sjajan kofer za 24e u Freeportu i vratila se sa 25e u dzepu i novim koferom za fraj....ako to tako moze da se racuna :)

Drugo, Savana na svojim vaucerima ima logo CMC-a tako da je sve to isto ***** drugo pakovanje.....

Trece, Hotel koji smo rezervisali mozes da vidis tako sto kliknes na link koji imas u mom prethodnom postu. Ako nece...copy-paste u internet navigator. Nista posebno ali je hotel i deluje mi lepo i deluje kao dobra baza za obilaske posto nama ogromni resorti i hoteli na plazi nisu interesna sfera.

Cetvrto....mislim da si dosta platio rent-a car.....za 99e moze da se uzme clio 8 dana a za 124e megane.

Hvala vam na informacijama puno i tebi i dragancetu sve sam dobro procitao jedino mi nije jasno kako znas da sam skupo platio RENTA KAR a ocito jesam jer sam ja platio 158 eura C 3 za 10 dana. Inače ovo mi sve pomaže u mom odlučivanju i zaista sam zahvalan svima koji  mi kažu nešto makar to bilo u prilog te agencije ili ne. Naravno ostaje konstatacija da bih voleo da upoznam nekoga ko je član razumljivo jel da bih sa njim popričao. I još nešto obavezno da odete u LORO PARK I SIJAM PARK kad ste već tamo. Pozdrav

Ja ti predlazem da pre potrazis nekog clana Kluba Putnika Srbije i sa njim/njom popricas :) Saznaces mnogo, dobiti puno korisnih informacija i pritom te niko nece terati da das bilo kakve pare! Ni za pice, a kamo li 4000 evra :)

Bila sam na prezentaciji u novembru. S obzirom da sam bila u sestom mesecu trudnoce u roku od godinu dana ne mogu sa malom bebom da idem na Tenerife. Iz tog razloga su mi odobrili "specijalne uslove" i "poklonili" mi 10 polupansiona za dve osobe u Grckoj". Uslov da bih to dobila je da odmah platim 600 eura za clanstvo. Ne mogu da verujem da sam nasela. Dali smo 600 eura, trazili da nam napismeno daju da stvarno imamo 10 polupansiona, ali s obzirom da su to "specijalni uslovi" rekli su da nece biti nikakvih problema. Ovih dana, kad smo hteli da zakazemo konkretan termin za letovanje, trazili su nam jos 600 eura. Sta da vam kazem, oni papiroloski imaju pokrice za sve, a mi smo ostali i bez para i bez letovanja. I zato, na promociji mozda i dobijete nesto besplatno, ali ne verujte onome sto kazu, ne placajte nista i nemojte nista da potpisujete ili citajte izmedju redova

:bang: :bang: :bang:

Ljudi, pa da li ste vi normalni??? Zasto 600 evra za Grcku?? Dati nekom tek tako novac, koji pritom nije mali, ja to stvarno ne razumem! Valjda ste naucili nesto!

Za te pare mozete bar mesec dana putovati Sirijom, Jordanom, Libanom... Mozete bar 100 aviokarata za letove po Evropi kupiti....

Dobrodosli na forum, iscitajte ovde sto je vise moguce tema i putujte kao i svi mi, za male pare! I ne dozvolite vise sebi da vas takvi hohstapleri prevare!

Naravno da je CMC prevara ali nije krivicno delo pa tako se samo malo osecas izigrano i glupo ti je da pricas na tu temu jer ce ti svako reci uh kako si glup pa ko danas deli nesto za dzabe. Ali jos gore je 3,5 sata slusati onu nadobudnu menadzerku Zivoticku koja te strelja pogledom ako se samo usudis da kazes da nemas pare za clanstvo. Tera te da se radujes jer si dobio veliku nagradu da joj aplaudiras jer je sjajno predstavila agenciju i njihov program putovanja u milionskim brojkama i kad odes na forume uglavnom svi razocarano izigrani...Naravno nagrada je uvek TENERIFE i kao nemaju pojma sta je juce bila nagrada i uglavnom na tvoja pitanja nemaju odgovore a ti na njihova moras da odgovaras jer si dobio sok i hotel sa 4 zvezdice na dugom stapu...

Narode pamet u glavu ucite se na tudjim greskama i ne nasedajte na ova clanstva i poklone a pogotovu da gubite vreme sa top shop prodavcima -menadzerima.

Ehhhh... uspomene, uspomene... Ne mogu da verujem da još uvek postoje, tj. da još uvek ima žrtava koje do sada nisu navatali . Muž i ja smo bili na takvoj prezentaciji pre možda 7-8 godina, ustupio nam poziv kum koji je neoženjen, a oni su tražili bračne parove. Obećanje je bilo OBAVEZNA nagrada u vidu TV-a, video-rekordera... ne zanam šta su još nabrojali i - pogađate - 7 DANA NA TENERIFAMA! Otišli smo po sistemu #nemamo šta da izgubimo". Već smo se bili spremili da ništa ne kupujemo, plaćamo ili potpisujemo, a obećali su i "zakusku" (drugi naziv za mlak čaj od ne-znam-ni-ja-čega jer je bio toliko slab da nije moglo ni da se oceni od čega je). Elem, sve kako su prethodnici već opisali: domaćin, menadžeri, video-bim, time-sharing, članarina, obećanja... sve smo stoički izdržali, očekujući kraj smaračine i izvlačenje nagrada, pošto su odmah na početku pokazali nekoliko koverata i rekli da svi pri izlasku izvlače nagrade sadržane u tim kovertima. Hehehe... pogodite koju nagradu smo izvukli. PUT NA TENERIFE  ;D a i svi drugi koje smo uspeli da pitamo, pošto su očigledno koverte sa televizorima i ostalom tehnikom negde zaturili, pa su ostali samo ovi sa vaučerima...

Nikad nismo iskoristili taj vaučer pa ne mogu da tvrdim da je u pitanju prevara ili nije, u svakom slučaju, verujem da su VEOMA RETKI oni koji ga iskoriste, jer u odnosu na troškove putovanja, hrane i ostalog, sam smeštaj je praktično beznačajna stavka.

Eh, da! Nisu nas pustili da odemo dok im nismo predložili nekog od naših prijatelja koje bi mogli da pozovu na istu takvu prezentaciju... Hehehe  :hihi: predložili smo im bračni par koji profesionalno valja "Amvej" - pa ko kome šta uvali!

Time je naša radoznalost bila zadovoljena, te smo mirne duše mogli da odbijamo sve buduće pozive na kojekakve prezentacije. Međutim - kao još jedno upozorenje - jednom sam se prevarila i popunila neku anketu na ulici (omiljene destinacije za letovanje i sl.), ostavivši svoj PRAVI broj telefona. Nismo mogli da ostanemo živi od njihovog zivkanja i insistiranja da dođemo na prezentaciju! Spasli smo se tek kad smo se preselili i promenili broj telefona!

• 3 weeks later...

ne znam sto toliko pljujete po CMCu. Evo moji su sada u Barsi i za par sati lete za tenerife i bice tamo 7 dana za dz. Naravno dobili su taj vaucer na kraju visecasovne prezentacije da ne kazem smaranja ali su ga dobili potpuno besplatno tj nisu se upecali ni na sta. Javljam njihove utiske za par dana ;)

Nikad nismo iskoristili taj vaučer pa ne mogu da tvrdim da je u pitanju prevara ili nije, u svakom slučaju, verujem da su VEOMA RETKI oni koji ga iskoriste, jer u odnosu na troškove putovanja, hrane i ostalog, sam smeštaj je praktično beznačajna stavka.

ne bih se bas slozio, naravno sve je stvar organizacije ja sam mojima na vreme kupio karte beograd - barsa povratno 100eu dok je bilo tih karata i barsa - tenerife 110eu povratno po coveku naravno.

Evo da se nadovezem na sebe od pre par dana. Dakle, moji su se javili smestaj je odlican, danas su pokusali naravno da ih namame da kupe ne znam sta vec za 5000eu i pokazali im kako izgleda smestaj kada ste u toj semi (kazu da je da padnes na nos) ali su naravno moji to odbili i niko im to nije uzeo za zlo naravno.

Dakle da rezimiram NE ZNAM zasto toliko pljujete po njima moji roditelji su dobili 7 dana smestaj STVARNO za dzabe tj za 2-3h sata smaranja na prezentaciji u Beogradu i 1h "smaranja" danas (pod navodnicima jer kazu da uopste nisu bili napadni kao ovi u bgu i da je vise bio prijatan razgovor nego lobiranje) i za 2 dana se vracaju srecni i zadovoljni i sa 0eu placenim smestajem na Tenerifama. Toliko od mene.

Ajd da ponovim...

ja ZNAM zasto toliko pljujem po njima jer imam pravo iz nacina na koji su se ophodili prema meni. Jeste, dobili smo 7 dana na Tenerifama za 3 sata smaranja. To je bila razumna cena koju sam prihvatila jer nije lose da neko da 7 dana apartmana za 3 sata smaranja....

Dalje, kada smo odlucili da putujemo na vauceru koji smo dobili pise da se javimo 40 dana pre puta da utvrdimo termin. javili se 70 dana ranije. Kazu, dodjite da popunite neki formular. Ne mrzi nas, uklopimo se i odemo. Nismo hteli da popunimo taj formular jer zalazi u privatnost a ako gresim,ispravite me jer cu ga priloziti u nastavku posta.

Onda, i kad nismo hteli da popunimo (pazi, moze i da ne popunis...kako im prodje), treba da potpisemo izjavu da ce tamo da gledamo prezentaciju. E pa necu.

Znas, veoma je relativno sta je nekom odmor i koliko moze da se prilagodjava tudjim zeljama. Zamisli, ja sam vec isplanirala svih 12 dana (5 u drugom hotelu) i ne pada mi na pamet da se uklapam za "fini razgovor" sa prijatnim sluzbenicima koji jednako kao i ovi ovde zele nesto da uvale.

Dakle, rezime....

svaka cast ko moze. Ovo je poslednji put da sam otisla na neku prezentaciju da bi dobila nesto "besplatno". Da moram da crvenim zbog tudjeg nevaspitanja, bezobrazluka i one njihove cuvene.."pa zar je moguce da nemate ni 1000e za rezervaciju"....Zamisli, nemam i NE DAM. A odela im imaju zavodnicki miris lavande i naftalina...hiljadarku bi cak i mogla da im uvalim jer je nikada nisu ni videli....Kada bi se u ovoj drzavi svi frljali hiljadarkama, gde bi nam kraj bio.

Mi smo pomerili putovanje za sledece prolece. 10 dana u hotelu koji je zaista hotel nocenje i dorucak za nas cetvoro 385e(jedno dete za dz, jedno 50%) i nije uslov petak-petak i nemam "obaveznu sacicu prijatnog razgovora" i radicu sta mi se hoce za 385e koliko sam platila slobodu. a ne...jos sam i zamalo na dobitku..ovima bi platila 365e za decu...

Jedino sto mi je zao je to sto sam izgubila 4 sata i gledala trash predstavu umesto da poslusam savete vecine ljudi sa foruma da ne idem dzabe.

Da se razumemo, drago mi je sto je tvojima super...

Ja sam happy sto sam na pravom mestu....gde se promovisu putovanja u sopstvenoj reziji...za sto manje parica.

Da ne bude da smo zakerala i cepidlake...u upitniku nam se mnogo toga ne dopada ali ono gde pise da ne mozemo da rezervisemo drugi hotel pre letovanja kod njih (znam, ne mogu da provere ali ....ciganjski), brojevi kreditnih kartica, nekretnina, da godisnji prihodi nisu ispod 18000e (sta smo mi, predsednik i premijer).....ma ima toga jos...e, da..depozit 500e pa ako ne odem na prijatno caskanje naplate mi boravak....sorry, meni ovo ne bi bio odmor...

Evo upitnika....

Period boravka:___________________________________

Podaci o putnicima (popuniti citko stammpanim slovima)

1. PREZIME_________________IME________________DATUM RODJ.______________

ZANIMANJE:__________________ PASOS BR. __________________

2. PREZIME_________________IME________________DATUM RODJ.______________

ZANIMANJE:___________________PASOS BR. __________________

3. PREZIME_________________IME________________DATUM RODJ.______________

ZANIMANJE:__________________PASOS BR. __________________

4. PREZIME_________________IME________________DATUM RODJ.______________

ZANIMANJE:__________________PASOS BR.___________________

ADRESA: ________________________________________________________________

TELEFON: _______________________________________________________________

1. Bračno stanje:  ___ Venčan/a ___ Živimo zajedno ___ Razveden/a ___ Udovac/ica ___ Samac ___

2. Ako živite zajedno, koliko dugo živite zajedno? _____

3. Da li ste vlasnik kuće ili stana? ___ Da ___ Ne   adresa nekretnine___________________________

4. Koliko automobila ima vaša porodica? ___  5. Koji automobil posedujete? ______________________    

6. Koliki su (orijentaciono) svi mesečni prihodi vaše porodice (EUR)? ___________

7. Gde ste proveli poslednji godišnji odmor? ______________ 8. Koliki su bili troškovi tog putovanja ________

9. Koliko ste dana bili na tom odmoru? ____ 10. Koliko osoba je uključivao taj odmor? ____________________

11. Gde ste proveli odmor pre toga? _____________________ 12. Koliki su bili troškovi tog putovanja _______

13. Koliko ste dana bili na tom odmoru? ____ 14. Koliko osoba je uključivao taj odmor? ___________________

15. Gde ste proveli odmor pre toga? _____________________ 16. Koliki su bili troškovi tog putovanja _______

17. Koliko ste dana bili na tom odmoru? ____ 18. Koliko osoba je uključivao taj odmor? ___________________

19. Da li ste nekada odsedali u hotelskom kompleksu »Regency Resorts Tenerife«? ____ Da ____ Ne

20. Sa kim obično provodite odmore? ___ Sami ___ Sa decom ___ Sa prijateljima ___ Kako kada

21. Da li obično uzimate rent-a-car na godišnjem odmoru? ___ Da ___ Ne

22. Da li ste zainteresovani da ovaj put uzmete rent-a-car? ___ Da ___ Ne

23. Koliko nedelja godišnje koristite za odmor? ___ Proleće ___ Leto ___ Jesen ___ Zima

24. Na koji način organizujete odmore? ___ Aranžman ___ Kampovanje ___ Vikendica ___ Sami pravite aranžman

25. Da li preferirate? ___ Polupansion ___ Pun pansion ___ Ishranu u sopstvenoj režiji

26. Koje od navedenih sadržaja volite? ___ Plaža ___ Tenis ___ Noćni život ___ Golf ___ Ronjenje ___ Skvoš ___

27. Da li ste vlasnik vlasničko-članskih nedelja? ___ Da ___ Ne

28. Ako ste vlasnik, gde ste vlasnik? _________ 29. Koliko nedelja imate u vlasništvu? ____

30. Koliko ste platili vaše vlasničko-članske nedelje (EUR)? ___________

31. Da li posedujete neku kreditnu karticu i koju? ___ Visa ___ Master ___ Maestro ___ Diners ___ American Express

32. Kada novac ne bi bio problem gde bi bio vaš odmor iz snova? _______________

33. Koji strani jezik govorite? ___ Engleski ___ Španski ___ Francuski ___ Nemački ___ Italijanski

34. Broj kreditne kartice 1 ___________________________ kod banke _____________________

35. Broj kreditne kartice 2 ___________________________ kod banke _____________________

______________________________________                                        ______________________________________

DATUM                                                                                                         POTPIS

OPŠTI USLOVI:

1. Transfer od aerodroma do hotela nije ukljucen,ukoliko se ne dogovori drugacije.

2. Sve osobe koje putuju moraju imati vazece pasose kao i vize.

3. Regency Resorts ime nekoliko objekata u svom komplexu, ni klijenti ni CMC nemaju pravo da odaberu objekat za smeštaj

4. Klub zadrzava pravo da u nedostatku smestaja u svom objektu,klijentima obezbedi istI smestaj istog kvaliteta.

5. Sve osobe moraju imati putno osiguranje.

6. Ova promocija nije prenosiva na drugo lice.

7. Klub je privatan i molimo goste da se u skladu sa tim i ponasaju.

SLAZEMO SE:

a. Nasi zajednicki godisnji prihodi nisu ispod 18.000e.

b. Vlasnici smo nekretnine (stan ili kuca), ciji dokaz o vlasnistvu prilazemo

c. Jedno ili oboje su vlasnici kreditne kartice.

d. Ne putujemo sa drugim parovima i porodicama.

e. Nismo ranije posetili objekte Regency resorta

f. Nismo rezervisali smestaj pre naseg boravka u drugom hotelu ili klubu.

g. Slazemo se da cemo po dolasku na recepciji platiti depozit od 500e koji ce nam na odlasku biti vracen.

h. Slazemo se da cemo tokom naseg boravka prisustvovati prezentaciji objekata Regency resorta Club-a.

i. U slučaju ne prisustvovanja prezentaciji Regency Resorts  zadržava pravo da naplati smeštaj u iznosu od 490 eur

PROCITAO SAM OPSTE USLOVE I SLAZEM SE SA NAVEDENIM CINJENICAMA.

TAKODJE PREUZIMAM SVU ODGOVORNOST ZA MALOLETNE OSOBE KOJE PUTUJU SA MNOM.

POTPIS: ________________________ DATUM: ____________________________

IME PREZIME STAMPANIM SLOVIMA:                            BROJ PASOSA:

• 1 month later...
  • 1 month later...

Pre neki dan sam bila, pogodite gde....  DA PODIGNEM SVOJU NAGRADU/mozda Grcka, mozda Bugarska, mozda Spanija..

Totalno sam se izglupirala, sto se u zivotu nekada desi i ovo bi moglo biti i smesno, ali mi je zaooo ona 3 sata vremena.

Stvaaarno sam  neverovatna, ovoliki forumi a ja odoh bez ikakve informacije.

Da sam ovaj sajt otkrila ranije-videli bi me NIKAD!

Dakle, CMC je katastrofa... Boze, Boze... Sve je otuzno i jeftino, od momenta kada shvatis da je ipak u pitanju nesto sto ne zelis, slicno tajm seringu, preko njihovog uveravanja da to NIJE TAJM SERING.

Da, pa sve do toga da kriju koliko kosta to famozno uclanjenje u klub. To mozete saznati samo ako ste jaaako zainteresovani i raspolozeni da razgovarate jos 20 tak minuta LICNO SA MENADZERKOM. Aha... mos mislit.

Jedino mi je zao izgubljenog vremena, ali je dobro da sam se podsetila cega sve ima, i koliko covek moze ispasti glumpav. I ako niste znali, to i nije time sharing, ne, ne. A znate zasto?

Zato sto to oni zovu CLANSTVOM. Mhhmm, da, da...

Eeeeh, svasta i od mene.

Na putovanja redovno idem, ali na ovo na Tenerife, jer smo i mi to naravno dobili, ne verujem.

Ako su lagali u startu, ko zna sta jos spremaju?

Na primer kakav depozit i anketa, to niko nije pominjao, samo mi jos to nerviranje fali..

Zamolila bih one koji su tvrde da su bili na Tenerifima preko CMC a da objasne kako su se hranili, gde i koliko ih je to kostalo. Da li su ostavljali nekakav depozit - kome i kada?

Da li im je to receno na prezentaciji?

Unapred hvala!

Prvih godinu dana je valjda nesto vise od 4000 dinara, a kasnije je godisnja clanarina oko 10000. Ali ako imate i 500 dinara i to primaju. Drugarica bila danas.

"A sta je sa besplatnim smestajem?"

"Ne ne, besplatna je samo prva noc."

• 8 months later...

Ja idem u ponedeljak da "preuzmem vaučer" za smeštaj u Španiji :-D (ako se ne predomislim u međuvremenu), pa javljam utiske...

U svakom slučaju, nije mi žao da izgubim 2h vremena da vidim kakve gluposti i na koji način žele da nam uvale :-D. Mislim da im neće biti dobro kad ih ispreskačem informacijama sa foruma, ima da im se popnem na glavu sa pitanjima, a verujem da će im izaći ospice po koži kad im spomenem low-cost varijante za odlazak do Tenerifa :-D.

A još kad im kažem da sam nezaposlen, biće srčki :-D!

WF via Tapatalk

Caos, ja bila juce i za razliku od pre par godina promenili su se, neki su ljudi ostali isti a neki su novi, ali su sada puno prijatniji i da, dobija se put po izboru, Grcka ili Spanija i mislim da treba to iskoristiti, mi uzeli Tenerife!!! Jos da nadjemo jeftine karte i za nas dvoje bi mogao put do Tenerifa sa sve besplatnim smestajem da kosta oko 500 eura!!!

• 4 months later...

ne znam gde ovo da stavim pa brisite ako je reklama....

http://www.kolektiva.rs/beograd/ustedite-cak-197-869-din-i-platite-10-350-din-za-besplatan-smestaj-za-dvoje-u-1-500-hotela.html?utm_source=Beograd&utm_campaign=b19d555ea4-Beograd_NL_11_01_20121_10_2012&utm_medium=email

daleko od toga da reklamiram, samo da pitam da li neko zna nesto o ovome jer mi lici na ovo iz naslova teme.

Btw, "hotel" koji dobijate sa CMC-om na Tenerifama su za pesadiju, brdsko-planinska oprema, apartmani... pisala sam ranije ako neko nije citao pa da se ne zalepi... I bez njih takav put moze da vas izadje 500eur.... i to u Hotelu koji je 100njak metara od plaze a ne 200m...ali nadmorske visine,naravno.

I da, izes ponudu u kojoj nema Turske, Grcke, Spanije i, naravno, Portugala... I obaveznih 30eur po danu za doplatu polupansiona... i ko zna kakvi jos uslovi .

I pohitali ljudi da pazare, vec racunaju za 100eur sve na izvol'te... Mislim, za vrednost od 2000eur neko bas nama, samo nama i iskljucivo danas ...nudi za 100eur sve benefite ovoga sveta...

Kako me izludjuju ovakve "akcije"