Jump to content

Featured Replies

• 3 months later...

Да ли је неко скоро ишао аутобусом или возом /да ли уопште они имају возове/ до Тиране, отишао бих на један дан доле па ако могу савети и искуства?

Albanija je jedina evropska zemlja koja nije spojena na evropsku željezničku mrežu, pa ćeš morat busom...

On 4/8/2013 at 10:37 PM, schokaz said:

Jel zna neko u kolko kreću busevi od Struge do Tirane i obratno ili di bi to mogo  naći?

Iako ima svega 132 km, autobusi ovu razdaljinu prelaze za 4-5 sati, kažu ljudi loš put. Ono što sigurno znam je da ima 3 ili 4 busa u toku dana. Prvi je mislim u 11:00, zadnji je siguran sam u 23:00. Cena u jednom pravcu oko 10-tak evra. http://www.distancesfrom.com/map-from-Struga-to-Tirana-Albania/MapHistory/1311955.aspx

Ama kakva struga, ide gomila autobusa iz Prizrena/Prištine svakodnevno. Put ukupno traje 12 sati. Adio tursom do Prizrena (25 EUR povratna) + Prizren-Tirana (15 EUR povratna), stiže se za samo tri sata.

Imaju prevoznici iz Ulcinja("SAMSON TRAVEL"),voze do Tirane,mislim u jutarnjim satima kreće odande a oko 9 ujutro iz Ulcinja,i to svaki dan.Nadjite sajt firme pa ćete imati dobre informacije.Staje se i u Skadru.Ima jos jedna firma "ALBATOUR"...A kombiji voze često Ulcinj-Skadar.

Ja sam bila u junu i nisam mogla uganjati nikakav bus koji iz Ulcinja ide za Tiranu, a ni obratno - iz Tirane direktno za Ulcinj. Isla sam do Skadra pa presjedala.

On 4/8/2013 at 9:52 PM, NikolaBIH said:

Pozdrav svima :) Potrebna mi je informacija o prevozu iz Beograda za Tiranu ... OK mi je kombinacija Beograd - Priština, pa Priština - Tirana, ali mi ne odgovaraju polasci sa BAS-a. Pošto dolazim iz BIH, u 12:00 polazak mi ne odgovara, a svi sljedeći su grozni (dolaze u Prištinu u neko gluvo doba, pa me je malo strah) ...

Ima li nekih prevoznika da ne kreću sa autobuske? Savjeti neki?

I da, što se tiče pasoša, jer nemam ličnu (a nisam planirao vaditi još, iz nekih drugih razloga) kako ide ono oko kosovskog pečata?

Idi busom,Beograd-Struga...posle dalje za Tiranu..ali nema nista onda od Kosova.

On 7/26/2013 at 9:55 AM, ela said:

Ja sam bila u junu i nisam mogla uganjati nikakav bus koji iz Ulcinja ide za Tiranu, a ni obratno - iz Tirane direktno za Ulcinj. Isla sam do Skadra pa presjedala.

Nisi se dobro informisala..ima ali krecu ranije ujutro,kazem ti oko 9h iz Ulcinja za Tiranu.Marvno staje i u Skadru.A imas i dosta kombija i taksija sto voze do Skadra..

Ja cu krajem avgusta za Tiranu i Sarandu. Posto dolazim iz Bosne,idem preko Novog Pazara, ali evo mozda ce nekom znaciti informacija... Prevoznik Benko Turs 92 Novi Pazar ide svaki dan u 06:00 iz Pazara za Prizren preko Zubinog Potoka, Kosovske Mitrovice, Vucitrna, Pristine i svih usputnih sela :) Karta od Pazara do Prizrena kosta 10eur, a povratna 15. Iz Prizrena ima puno vuseva za Tiranu, a 4 puta sedmicno idu i za primorje (Vlore i Saranda.) Povratna doSarande je 20eur, jednosmjerna 15.

On 7/29/2013 at 8:14 PM, babareebu said:

Nisi se dobro informisala..ima ali krecu ranije ujutro,kazem ti oko 9h iz Ulcinja za Tiranu.Marvno staje i u Skadru.A imas i dosta kombija i taksija sto voze do Skadra..

Kombijem sam i isla do Skadra. Krenula sam rano, oko 8. A prije toga sam se teti koja radi na stanici vjerovatno popela na glavu zivkajuci je svako malo da je pitam za buseve za Tiranu jer sam negdje procitala da krecu u 8.30, navela sam i ime prevoznika. Nakon 3-4 dana provjeravanja u razlicita doba dana (nadala sam se da ce neko iz suprotne smjene znati nesto) mislim da je na spomen rijeci Tirana dobijala osip, a to se dalo osjetiti i po njenim odgovorima.

• 2 weeks later...
  On 7/29/2013 at 9:48 PM, NikolaBIH said:

Ja cu krajem avgusta za Tiranu i Sarandu. Posto dolazim iz Bosne,idem preko Novog Pazara, ali evo mozda ce nekom znaciti informacija... Prevoznik Benko Turs 92 Novi Pazar ide svaki dan u 06:00 iz Pazara za Prizren preko Zubinog Potoka, Kosovske Mitrovice, Vucitrna, Pristine i svih usputnih sela :) Karta od Pazara do Prizrena kosta 10eur, a povratna 15. Iz Prizrena ima puno vuseva za Tiranu, a 4 puta sedmicno idu i za primorje (Vlore i Saranda.) Povratna doSarande je 20eur, jednosmjerna 15.

Hvala za informacije.

Kako si našao smeštaj u Sarandi? I po kojoj ceni?

Ja tražim preko airbnb-a, nikako da nađem po cenama o kojima su mi pričali.

A kontaktirao sam neke hostove, kažu da sajt lupa neke cene...