Jump to content

Featured Replies

Za trenutak sam pomislio da sam pogresio sajt. :) Odlicno izgleda. Ono do sada je bilo malo previse spartanski. Ko kaze da mi backpackeri ne smemo sebi da priustimo malo fenseraja. :)

Lazare , ja mislim da si ti malo zaljubjen u forum  :-D

Inace odlicno izgleda!

Acketa  :mrgreen:

Pravo da ti kazem, meni deluje malo kockasto

...mozda mi je stari bio lepsi

:-D

Meni je trebalo 15 minuta da se snadjem koja kockica je novi a koja stari post (ipak nikad ne citam uputstva za upotrebu  :-D )

Nije loshe... ali ima na netu masa templates-a koji su mnogo lepshi...

A da je fancy, fancy je  :-D

• 2 weeks later...

treba da je sad u redu :)

znachi, josh samo je ostalo da privuchemo mlade neafirmisane* svetske putnice na sajt, i forum ce biti skoro pa savrsen..

zbog toga predlazem da za pocetak promenish onaj uvodni tekst, i promenish redosled, pa da pishe 'drage nashe, dragi nashi", valjda ce da pomisle da ih vishe poshtujemo shto se pominju prve :)

*neafirmisane - jer ove afirmisane uopshte nisu naivne.  :-D 

al lupam :)

sve mi diraj, rakiju ne diraj.

nego stvarno, aj stavi 'Drage nashe, dragi nashi..' bolje zvuchi, ozbiljno ti kazem :)

ako ti neshto znachi, primetio sam da isti redosled koriste i Boris Tadic, Goran Svilanovic, Vuk Drashkovic :)

• Author
ako ti neshto znachi, primetio sam da isti redosled koriste i Boris Tadic, Goran Svilanovic, Vuk Drashkovic

Naravno da mi znači! Mislim, za prvu dvojicu me nije briga, ali kada sam čuo da i Vuk tako kaže, onda više nisam mogao da se opirem, jer ipak je ovo sajt kluba putnika a Vuk ZNA PUT :)

• 2 weeks later...

clap.gif' alt=':clap:'>          :banana:            :spot:

i tako ja  :comp:  .....

ma super su  :smoke:

ne mogu da se otmem utisku kako ova dancing banana  :banana:  koja god pesma da mi ide, ona ko da bas uz tu igra

:music:

:banana:

Ok Ok dosta ste me hvalili!  :-D

ako znate neki link sa smajlijima javite pa cu ih skinuti i izabrati neke dobre i staviti ih na forum...  clap.gif' alt=':clap:'>