Jump to content

Featured Replies

Posted

Za ravno mesec dana treba da idem na razgovor za posao pa su svi saveti vezano za procedure ulaska u zemlju,kolicine novca neophodne za imati kod sebe i slicno,dobrodosli:)

Takodje me zanima jel neko skoro putovao na ovoj relaciji i koja je najbolja opcija,malo sam google-ovao i vidim da buseva ima za 160-170e povratna karta i cirka 26 sati voznje.....vozovi jedino iz Budimpeste ali duzina puta je nesto kraca a karta cak i skuplja,avio prevoz sam gledao Wizzair do Dortmunda,Air Srbija oko 220-300e s tim da ranije nisam leteo avionima :D

Verovatno ima dosta iskusnijih na ovu temu i sa nekim savetom,hvala unapred:)

Najbolje ti je avionom,ja sam isao iz Sofije posto je dosta jeftina karta Wizzair-om tipa 60e je povratna(naravno zavisi koliko si fleksibilan sa datumom),ne znam koliko ti to odgovara sa obzirom da si iz Bg-a pretpostavljam?
Mozes WizzAir-om do Dortmunda iz Bg-a i onda uhvatis autobus do Kelna to ti je 100km i cena je tipa 10e valjda bus.

• Author

Da,iz Bg,video sam da je cena skoro 3 puta niza iz Sofije nego iz Beograda,direkt iz Bg-a mi ne odgovara jer ima let 24. i 27. a meni treba 26.  Izgleda mi ne gine bus :D