Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo,

Da li mozete da mi preporucite neku od sigurnih agencija koje vrse usluge apliciranja za radne, iseljenicke vize za Kanadu? U radnom odnosu sam, imam malo slobodnog vremena, zato bih da celu proceduru prepustim nekoj agenciji. Da li okvirno znate koliko agencije naplacuju?

Hvala

Edited by panonski

• 2 months later...
  • 4 months later...

Da li neko zna oko vize za Kanadu da li imas kao laksu prodju ako imas US vizu? I sta ste radili za rezervaziju karte? Koja prvoklasna debilnost. Mozes da uzmes rezervaciju za koji god termin i da je otkazes kad oces, ne znam zasto upste to traze.

Danas sam poslao pasoš preko VFSa u Beogradu , a aplikaciju sam radio online.

Moj utisak je da su ogromne šanse da dobiješ vizu ako imaš američku vizu (posebno na maksimalnu dužinu), a ovu informaciju mi je potvrdilo i par prijatelja iz Kanade.

Ne sećam se da sam pravio rezervaciju avio karte kada sam uploadovao dokumenta za aplikaciju, jedino sam napravio za hotel preko booking.com-a.

Moje mišljenje zašto obično traže je da provere da li si finasijski sposoban da kupiš kartu i platiš smeštaj kada uporede sa finansijskim podacima koje si im dostavio.

Koje sranje, drugarica mi isto kaze koja radi u kanadskom Min. spoljnih poslova da daju na 10 god. 6 meseci je bas bzvz, jos sa jednim samo ulaskom. Pa njen decko je bio odbijen, a posle mesec dana dobio na godinu dana multi...

• 3 weeks later...

Pozdrav svima,

Treba mi savet vezan za tranzitnu (48h) vizu Kanade.
Na jesen cu icu u USA, Niagara Falls i planiram da posetim Toronto koji je odmah preko reke.
Pitanje: Da li neko ima iskustva / da li je moguce sa tranzitnom vizom posetiti Kanadu kolima na 24h i vratiti se nazad u US?

Hvala! :smile:

Nije moguce, moras da prodjes kroz Kanadu ka trecoj zemlji na tranzitnoj vizi.

Za to ti treba turisticka viza.

Sent from my iTelephone using Tapatalk

• 6 months later...
On 5/13/2016 at 4:11 PM, mveruovic said:

Koje sranje, drugarica mi isto kaze koja radi u kanadskom Min. spoljnih poslova da daju na 10 god. 6 meseci je bas bzvz, jos sa jednim samo ulaskom. Pa njen decko je bio odbijen, a posle mesec dana dobio na godinu dana multi...

Evo sad sam vadio po drugi put, dobio sam na godinu i mesec dana (do kraja 2017) sa više ulaza, da dodam da sam im naglasio da planiram dva puta da idem sledeće godine (jednom u februaru i jednom u maju). Jedina pozitivna stvar je da sam dobio pasoš nazad oba puta u roku od 3-4 radna dana (kada sam išao preko viza centra), a ovog puta su i izuzetno brzo i obradili podatke (mislim da je trebalo 2 radna dana).

Mislim da mi univerzum na ovaj način želi da kaže da ne budem mrcina i da naučim više mađarski da se ne zajebavam sa ovakvim vizama ::crazy:

• 2 weeks later...

Pozzz svima  prvi put sam čula za tranzitnu vizu,trenutno se nalazim u francuskoj ali nemam pasoša,a željela bih posjetiti kanadu i da li mi moze neko pojasniti sta je to tranzitna viza  unapred hvala pozz

Nista bez pasosa. Tranzitna viza je kratka viza (nekoliko sati do par dana) koja se izdaje kada destinaciju za koju ti je potrebna koristis da promenis avion recimo, a moras da napustis aerodrom (npr. Razmak izmedju letova je veliki, ili menjas aerodrom.)

11 hours ago, xxh1n said:

hvala na odgovoru pozzzz