Jump to content

Featured Replies

Posted

Zainteresovani za kraće jesenje putovanje? Zenska osoba ili da se okupi neko društvance.

Na primer: Slovenjija, Austrija, ...

Ја сам заинтересован а како у наредних 6 дана најављују лепо време ја бих могао кренути и сутра ујутро!

Ишао бих колима и ако се јави бар још двоје онда бисмо имали јефтин превоз.

Мој предлог је да посетимо Будимпешту, Братиславу, Беч или евентуално Краков, Берлин, Праг, Минхен...

• Author

Meni su sad zanimljiva ova dva aranžmana za oktobar:

Edited by panonski
obrisani linkovi do agencijskih ponuda

Извини, нисам знао да је позив за путовање само преко агенције. Мој буџет је скроман тако да могу да приуштим само да одем негде колима и тако обиђем што више места. На крају, уз поделу трошкова горива са сапутницима, испадне више него дупло јефтиније у односу на цену путовања када се иде преко агенције.

Срећно у проналажењу друштва и леп провод вам желим када будете ишли!

• Author

Možda se javi neko ko bi hteo kolima. Nema potrebe da se izvinjavaš. Ova tema je toliko opšta. Ali izgleda da ljudi hoće da otvore svoju temu sa konkretnim putovanjem i njima lično da se neko javi. Ako bi na ovakvoj temi razmenjivali svoja interesovanja, termine, destinacije, našlo bi se lako društvo. 

Preko agencije mogu da se nađu povoljni aranžmani. Posebno ako idu dve osobe. Kolima jeste konfornije, ali je isplatljivo ako ide, recimo, četvoro.

Jeste li otisli? Drugar i ja bi isli..mozemo se dogovoriti ako niste..moze Bratislava, Bec, Brno...tako nesto...

Није се нико јавио за Беч па сам тих неколико лепих дана путовао по Србији али првом приликом кад се време стабилизује можемо организовати нешто...

• 2 weeks later...

Није се нико јавио за Беч па сам тих неколико лепих дана путовао по Србији али првом приликом кад се време стабилизује можемо организовати нешто...

Mi smo bili u Brnu 4,5 dana..Jeste da je vreme uzasno bilo ali zaista se ima sta videti..

• 2 weeks later...

Сутра (четвртак) или у петак планирам колима до Беча па ако је неко заинтересован да се придружи нека се јави. Повратак у Понедељак. 

Имам 3 слободна места у колима. Смештај и слободно време организује свако по својој жељи.