Jump to content

Featured Replies

Posted

U toku je promo akcija AirSerbie za putovanje za dvoje. Jako bih se obradovao ukoliko bi nekom odgovaralo da podelimo trošak od 229€ za dve povratne karte do Milana. Najviše bi mi odgovarali letovi:

BEG-MXP 28.okt 18:15, povratak 01.nov 20:45.

JU_drugi-2-rodjendan-2.jpg

Ma ovo im je najveca prevara, ove su im cene redovne, mozda snizene za 20 evra... Kao Banja Luka im je 100 ili 110 evra za dvoje a kada uzmes po osobi nekad ispadne i 40...

A Easyjetom se išlo za 40 kad hoćeš... Izvinjavam se što gušim temu, volim da pljunem kad god mogu, jako me pogađa što toga nema više :)

Za neke datume kada sam gledao bila je karta 4600 i par desetina dinara, i cudio sam se zasto ljudi idu sa autobusom kada je avionska karta skuplja 1000 dinara...

Ma ovo im je najveca prevara, ove su im cene redovne, mozda snizene za 20 evra... Kao Banja Luka im je 100 ili 110 evra za dvoje a kada uzmes po osobi nekad ispadne i 40...

Skroz si u pravu, nije čak sniženo ni za 20 evra, mene je baš začudilo što tako otvoreno lažu. Recimo proletos, baš za prvomajske praznike (znači, high season), ja sam uzela povratnu kartu za Milano za 109 evra.

A pazi lazove kao ta cena za Istanbul je za jednu osobu, a druga kao dobije za dzabe... Znaci po njima karta u oba pravca za jednu osobu je 230 evra a drugu poklanjaju za dzabe...