Jump to content

Featured Replies

Posted

Društvo čini mi se da sam isčitavajući raznorazne topike utrošio samo vrijeme, a nisam uspio da nađem ono što me zanima, a to je kako najjeftinije stići od evrope do Venecuele.

Pri tome ne mislim da je povratna karta od Madrida do Karakasa od 580€ jeftino niti najjeftinije.

hvala svima

• Author

Koji period? Odakle u Evropi?

Decembar/Januar sa tim što ako neko nađe i u jednom pravcu nije problem. A što se tiče odlaska odgovaraju svi letovi koji ne idu preko Britanije i USA. Tako da u obzir dolazi skoro cela evropa.

• 4 weeks later...

Ajde da i ja nesto priupitam. Gledao bih i ja da odem za Venecuelu - imam tamo nekog strica, kod kog bih mogao otici.
E sad, nema precizirano vrijeme, nego, da kupim kartu kad bude i gdje bude najjeftinija. Pa me interesuje postoji li neka vrsta skenera ya citavu godinu, kada ce cijene biti najnize. Bas mi sve jedno koji je mjesec u pitanju, i odakle iz Evrope - nista nije daleko za toliko.

• Author

Ajde da i ja nesto priupitam. Gledao bih i ja da odem za Venecuelu - imam tamo nekog strica, kod kog bih mogao otici.

E sad, nema precizirano vrijeme, nego, da kupim kartu kad bude i gdje bude najjeftinija. Pa me interesuje postoji li neka vrsta skenera ya citavu godinu, kada ce cijene biti najnize. Bas mi sve jedno koji je mjesec u pitanju, i odakle iz Evrope - nista nije daleko za toliko.

Mislim na ne, jedino postoji šansa da sam fino ručno mjenjaš datume. Rekao bih svakako bar evo po mom iskustvu da je AirBerlin najjeftiniji za to putovanje, ali se dosta presijeda. U svakom slućaju sa srećom