Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo svima,

Da li neko ima savet ili ideju gde bih mogla da provedem period od 1 do 5 noću-ujutru u Novom Sadu dok imam pauzu između 2 busa? Neka kafana, nešto prihvatljivo bezbedno gde mogu da čitam knjigu npr ili neometano da sedim i čekam? Čekaonice na autobuskoj i železničkoj stanici su zatvorene od ponoći do 4, kako su mi rekli.

Hvala unapred

Pozdrav

Zdravo svima,

Da li neko ima savet ili ideju gde bih mogla da provedem period od 1 do 5 noću-ujutru u Novom Sadu dok imam pauzu između 2 busa? Neka kafana, nešto prihvatljivo bezbedno gde mogu da čitam knjigu npr ili neometano da sedim i čekam? Čekaonice na autobuskoj i železničkoj stanici su zatvorene od ponoći do 4, kako su mi rekli.

Hvala unapred

Pozdrav

Ja kad sam bio za novu 2014 cekaonica u zeleznickoj je bila zatvorena ali je bio mali deo sa klupama levo od cekaonice otvoren i tu smo cekali voz dok nisu otvorili cekaonicu.

Ili...

Krenes "napred" (Bulevarom oslobodjenja),imas tu usput raznih kafica,buregdzinica,picerija,cega vec,pa se u nekoj od njih smestis.Narucis jedno pice ili jedan burek ili sta vec i tu budes.Zamolis konobara/konobaricu da ostanes malo duze,i posto pojedes/popijes to sto si narucila.Tad nemaju bas guzve u lokalima (da ne kazem skoro nikog),pa verujem da ce ti izaci u susret.

Ako je leto,mozes i da sednes napolju,ima klupa duz Bulevara oslobodjenja...

Sad sam se setio da imas i McDonald's tu na parkingu kod zeleznicke stanice.Samo ne znam da li radi celu noc ili kako.

McDonalds radi celu noć ali samo kao DriveThru, onaj deo gde se sedi se zatvara u 1.

Možeš da probaš na blef da odeš u Hotel Novi Sad i sedneš na recepciji, kao navodno čekaš nekog.

Ako to ne upali ostaju ti pekare, neudobno i ružno ali bar se ne smrzavaš napolju...