Jump to content

Featured Replies

Posted

Tako dragi moji, da počnem. Naime, registrovao sam se na forumu tek jutros, i tek jutros počeo kompletnu priču oko planiranja puta - ali bolje misliti o ovim stvarima na vrijeme, nego pred sam put.
Recimo ovako, odlučio sam se otići do Indije i Kine, onako, opušteno, polako bez (još uvijek) precizne rute - iako sam planirao da to bude preko Egipta, Izraela, Jordana Saudijske Arabije i tako dalje na Istok. Nisam planirao da put bude remenski ograničen, niti isključiv - prenoćišta, B&B, muzeji, po neka žurka, sve dolazi u obzir. Putovanje je za svoj groš, uz izradu malog bloga, čisto da ostanem u vezi sa kućom. Zamišljeno je da putovanje bude na nekom od četvorotočkaša.

Inače, iz Crne Gore sam, imam 28 godina, i ranije sam putovao (ne u ovom scnariju), pa sam upoznat sa funcionisamnjem u stranim okolinama - detaljnije mogu ako neko zaista bude zaiteresovan.

Budžet... ni sam ne znam koliko, jer bi trebalo da skoro sav novac bude sponzorstava, ali s obzirom na vrijeme planirano da se utroši na put, ne računam ispod par hiljada EUR.

Ovo pišem u ovom trenutku jer sam i sam fleksibilan, otvoren da ako neko želi da se pridruži, da zajednički možda izmijenimo turu, doradimo, preradimo. Želim postepeno obići svijet, tako da mi se nigdje ne žuri..

Eto toliko od mene za početak.