Jump to content

Featured Replies

• Author

Bio je uključen (IPB podrška je to rešila), ali nisam mogao da testiram i sam jer mi je telefon u kvaru. Sad sam ga sam isključio zato što kad sam probao da spojim dve teme, forum mi je prijavio grešku u Tapatalku, što nema veze jedno sa drugim... Moram sutra da vidim šta se dešava.

Edited by chivitli

Potvrdjujem (iz TT-a ovo pisem).

Hvala!

Sent from my iTelephone using Tapatalk

• 3 years later...

Nije mozda bas najadekvatnija tema, ali da ne otvaram novu. Primetio sam u poslednje vreme da kad otvaram stranicu "Neprocitane poruke", kako inace pristupam forumu, ulogovan, uloga onog koji je upravo odgovorio na temu i onog koji ju je kreirao su zamenjene. Pa tako, npr. pise: "gosn.shofershajbna replied to topic's marica in Putovanja u zvuku i slici" iako je zapravo marica ta koja je odgovorila i trebalo bi da bude: "marica replied to topic's gosn.shofershajbna in Putovanja u zvuku i slici". Zapravo, ja bih ocekivao nesto ovako: "marica replied to gosn.shofershajbna's topic Putovanja u zvuku i slici", tako mi zvuci najsmislenije.

Ne znam kako je doslo do ove konfuzije, ali valjalo bi da se ispravi. Deluje zbunjujuce jer ocekujem odgovor od jedne osobe, a vidim nesto drugo.

1 hour ago, Dragance said:

zbunjujuce jer ocekujem odgovor od jedne osobe, a vidim nesto drugo.

Zbunjujuce je "Klub Putnika Google grupa", gomila poruka u spam folderu i ljudi se masovno nesto bune. Neko pustio neku buvu ili je forum malo podivljao? 

@chivitli Neki info?

Edited by DjosaSaMoravu

• Author
2 hours ago, Dragance said:

Ne znam kako je doslo do ove konfuzije, ali valjalo bi da se ispravi. Deluje zbunjujuce jer ocekujem odgovor od jedne osobe, a vidim nesto drugo.

Rešeno, hvala!

1 hour ago, DjosaSaMoravu said:

Zbunjujuce je "Klub Putnika Google grupa", gomila poruka u spam folderu i ljudi se masovno nesto bune. Neko pustio neku buvu ili je forum malo podivljao? 

@chivitli Neki info?

Radi se o listi na koju šaljemo obaveštenja o radu Kluba putnika članovima foruma,  gde se šalje maksimum nekoliko poruka godišnje. Međutim, došlo je do greške u podešavanjima, pa je stigla gomila poruka...

• 2 months later...

Meni opet baguje malo forum, ali samo na mobilnom. Otvaram u browseru, ne koristim tapatalk. Ne vidi se gornji desni deo gde mogu da vidim inbox i poruke, a neprocitane poruke na forumu se pojavljuju bez ikakvog uvodnog dela teksta i cini mi se da su imena onog ko je postovao i ko je otvorio temu obrnuta. Ako moze da se uradi nesto, zahvaljujem. 

• 4 years later...

Bravo za novi apdejt!

Da li moze da se doda dugme/link za 'Mark Forums/Content Read'?

ETA: ono sto je pod profilom

Edited by jms_uk

• Author

Da, konačno smo ažurirali forum. Ne znam koristi li neko Tapatalk i dalje, trenutno nije instaliran jer ne postoji za novu verziju foruma, a s obzirom da sad radi ok preko mobilnog, radije ga ne bih ni vraćao ako se pojavi.

Iskreno, i ja sam tražio gde se nalazi to dugme, ranije je bilo uvek lako vidljivo. Sad je iza menija profila dugme da ceo forum bude markiran kao pročitan, a može i za svaki forum posebno. Ne mogu da ga dodam nigde gde bi moglo logično da se doda, pogledao sam, jedina opcija bi bila da napravim skroz novu temu, što ne želim da radim, zato smo i zaglavili bili sa neažuriranim forumom jako dugo, previše vremena uzmu sve potrebne izmene. Malo je drugačiji sad header i slično nego ranije, urađeno je maksimalno moguće na način tako da buduća ažuriranja budu jednostavna.

image.png

image.png

Meni samo fali opcija lajkovanja (ili je mozda sad ima negde?). Desi se da procitam post koji je informativan, koristan ili samo duhovit i rado bih ostavio neki feedback u formi lajka ili bilo kakve reakcije jednostavnim smajlijem, bez potrebe da pisem (suvisan) post. A i iz ugla autora postova, znacilo bi da autor zna da su neki ljudi videli post i da im se svideo, da dobiju povranu informaciju barem u vidu lajka, reakcije, sto bi ih podstaklo da i dalje pisu. Ovako, cesto se desi da napisem nesto, verovatno nekom znaci, ali ja stvorim utisak da je post suvisan, ako nema nikakvog odgovora, pa i ne pisem dalje.

Sve u svemu, forum ocigledno nije vise popularan format kao pre 20 godina(😱), ali tu smo i dalje i svako osvezenje foruma je svakako dobrodoslo.

Sad sam proverio, ja punim uskoro 17 godina od zvanicne registracijecrazy (btw, zasto su ovi meni omiljeni stari smajliji postali ovako maliblink)

like! clap (za post gore)

Kad sam na glavnoj stranici forum i vidim neki novi odgovor na topic, gde god/ na šta god da kliknem u tom bloku vodi me na vrh te teme, a ne na taj poslednji odgovor u okviru teme.

OK, sad vidim da ima razlike da li sam ulogovana ili ne.

Kad sam ulogovana odvede me na odgovor, a kad nisam na početak teme. Što je možda zapravo i OK samo ranije nije tako radilo. 🙂

Edited by marica

• Author

Uključio sam like dugme tj. srce (sa desne strane).

Za link, da, radilo je drugačije ranije jer smo imali potpuno modifikovanu temu pa smo mogli da napravimo kako god. Sad koristimo "default" temu gde su napravljene samo modifikacije koje sam mogao da ubacim na način da tokom budućih ažuriranja ne bude problema. Nažalost, to za linkove nije jedna od mogućnosti, probao sam :/

Dobio sam notifikaciju da je "neko (somebody)" lajkovao moj post.

Rado bih sad, npr., lajkovao prethodni post, da li sam lud ili slep, ali ja to dugme/srce nigde ne vidim🙄 Kad sam ulogovan, ne vidim nigde ko je lajkovao post, a kad sam izlogovan, vidim da pise dole desno "chivitli likes this". Koristim Ubuntu, Firefox, probao i Chrome, probao i na telefonu, Android, isto.