Jump to content

Featured Replies

@Laza GNR - treba malo crne magije da bi proradilo. Kad (sporije) kucaš @ negde pred kraj teksta, pojavi se padajuća lista s imenima korisnika. Ja sam se u prethodnoj poruci vratio na početak da te pingujem, i izgleda nije prošlo (sad liči da jeste).

E ovako.

Na Sengen temi mi se pojavljuje neki quote (kao da sam quote-ovao nekog tamo clana),koji ne mogu da obrisem.Samo na toj temi,u odgovoru.Sad kad hocu da nekom odgovorim,pojavljuje mi se i to.MOgu da obrisem tekst (tog quote-ovanog dela),ali sam taj quote ne mogu.Ni delete,ni backspace,ni select all+delete ne pomazu,

Probao sam i coockies za ovaj sajt da obrisemm,ali ni to nije pomoglo.Jos je tu.

I to mi se pojavljuje tako,da ne mogu da pisem u okvirnu "praznog" dela fast reply-ja,vec moram da pise u okviru tog quote-a. (ako cu ista da napisem).Kazem,samo na toj jednoj temi se to pojavljuje.

Nezgodna stvar.

Probao sam sve,ali ne vredi.

Eno,sad cu napraviti post na toj temi,da bih se "otarasio" tog prokletog quote-a,pa mi se valjda vise nece to pojavljivati.

EDIT:
Povlacim rec,uspelo je to sto si predloziopijjj

Edited by Laza GNR

• 3 weeks later...

Imam problem svaki put kada zelim da se ulogujem a da pri tome ne zelim da mi komp zapamti lozinku.. Nakon unosa imena i lozinke nista se ne desava. Ne prijavljuje ni gresku. Mejutim, kada stavim da zelim da je sacuva iz prve me uloguje. Da li i drugi imaju takav problem?

Cesto mi se desi da kad hocu da kliknem na "Neprocitane poruke", kad u delicu sekunde prevucem misem preko menija iznad, otvore se podmeniji, pa, tako greskom kliknem i otvorim meni "Zbirka", podmeni "Putopisi" ili "Fotografija".

Mislim da bi to moglo malo lepse estetski da se resi, da se samo odvoje malo vise, tj. da se ti podmeniji ne preklapaju sa ovim menijem ispod gde su "Pravilnik foruma", "Neprocitane poruke", itd. 

• 2 weeks later...

Sta si se stis'o za 4-5mm :D 

Ne primetim veliku razliku, ali, aj, ako kazes da ne moze vise, ne moze. Nisam ni dosad namerno masio, vec slucajno, pa sam tako i primetio to preklapanje. Valjda necu vise.

Ne znam da li je to od nedavno,ali uglavnom - jel moze da se podesi da postoji i opcija "preview post"?

Ranije je bilo toga.Sada kada nekog quote-ujem,to mi se prikaze u okviru quick reply-ja i nigde da nadjem preview post:huh:

(evo,ni sad,dok kucam ovo)

• 1 month later...

Ovaj...koja je vremenska zona foruma?:-)

Ja obicno svracam nocu,evo sad je 15 do 2 (01:45).A vidim stoji npr. u Vize i papirologija (poslednji post):

Viza za Indoneziju

By Devil

Today, 09:29

:wink:

• 4 months later...

Sad po prvi put iz nekog razloga sve dobro radi. Na telefonu. Ne prijavljuje nikakvu gresku. Izbacivao je beli ekran sa samo jednom recenicom gde je prijavljivao gresku.

• 1 year later...

Ne znam da li jos neko ima isti problem, ali vec par dana ne moze da se uloguje u forum preko TapaTalk-a.

• Author

Znam, prestao je da radi pre dva dana kad sam ažurirao forum. Prijavio sam problem IPB-u odmah, pa čekam na podršku. Dešavalo se i ranije da se pri svakom ažuriranju Tapatalk zabode, ali sam imao način da ga vratim u život. Jednom su to kao popravili, ali evo opet ne radi. Kapiram da neće biti rešeno pre ponedeljka, vikendom mislim da ne radi podrška.

1 hour ago, chivitli said:

Trebalo bi da radi opet!

Hm, kod mene i dalje ovo:

lM7sJzF.png