Jump to content

Featured Replies

Koliko znam, ako hoces avionom, onda je to Pegaz. :D  Moze za 70 evra povratna da se nadje. 

• Author

svejedno je što se prevoza tiče, ne pravim razliku, bitno da se mnogo kinte ne ostavi za tako što, a bolje da priupitam da znam da imam friška informacije u vezi sa aktuelnim pogodnostima u svakom slučaju hvala još jednom :)

• 10 months later...

zdravo jase zovem stefan iz makedonije sam zanimame kako je najlakse otici do turske i najjeftinije

i koliko kosta karta autobuska iz makedonije za tursku

hvala unaprijed

Iz Sofije je 20-25€ do Istanbula po smeru ako ti znaci. Siguran sam da imate iz MKD voz/bus do Sofije, pa saberi. Za direktan prevoz ne znam.

On 11/7/2016 at 7:35 PM, james bond said:

zdravo jase zovem stefan iz makedonije sam zanimame kako je najlakse otici do turske i najjeftinije

hvala unaprijed

Imas sajt pod nazivom rome2rio.com,tamo ukucaj odakle bi isao i dokle i izbacice ti cene i cak predloziti neke kombinovane opcije,a i cene karata od grada do grada ili od mesta do mesta.

Cak ce pisati koji je prevoznik u pitanju pa ih mozes direktno kontaktirati i ne moras nista preko net-a da zavrsavas.

Edited by WorldCitizen

On 7.11.2016. at 7:35 PM, james bond said:

hvala unaprijed

Imas na skopskoj autobuskoj gomilu prevoznika koji voze do Istanbula (i preko Grcke i preko Bugarske), evo ti neki od njih:

http://m.sas.com.mk/SearchMkd.aspx?Type=europe

Ili, prosto, idi na granicni prelaz Star Dojran i ustopiraj kamion direkt do Turske.

• 1 year later...

Potrebna mi je pomoc u vezi par stvari vezanih za zivot u Turskoj,tacnije u Izmiru.Planiram da odem tamo na 3 mjeseca ili pola godine ako dobijem vizu.Zanima me da li bih mogao da nadjem posao,cijena stana itd....engleski jako dobro znam.Turski ne....unaprijed hvala