Jump to content

Featured Replies

Posted

Moje glavno pitanje je: Da li je moguće posetiti Palestinu bez dolaska u kontakt sa Izraelskim organima reda? Ili bar bez Izraelskog pečata u pasošu????

Imam Iransko poreklo i državljanstvo (pored Srpskog). Dalje ne moram da objašnjavam.

Moze, ako pones samo srpski pasos, ne pominjes dvojno drzavljanstvo, sletis u Aman u Jordanu, predjes preko granicnog prelaza King Hussein Bridge i zamolis da ne udaraju pecat.

da tacno je da mozes preci taj prolaz bec pecata ali na drugom kraju ce te cekati izraerlci i njihova kontrola,i proverice sve o tebi pa ako te ne puste bar se mozes vratiti,ne placa se za ulazak ali se zato placa izraelcima ako izlazis istim prelazom  i ne treba opet viza za jordan ako je vec imas i nije istekla..znam jel sam ja iso tim prelazom ,bio koju nedelju i opet se vratio istim

pazi koji e majl dajes jel ce te to pitati  ,mislim da kontrolisu ko ti je i odakle i kome si slao majlove jel su bilo jako sumnjivi o majlu koji sam napisao cime samo dokazuju da ga kontrolisu plus ako lazes lazi dobro jel ako si sumnjiv pojavice se neki lik koji ce s tobom pricati sat vremena cisto da vidi kakve su ti reakcije na pitanja koja ti postavlja

• 1 month later...

je l si u beogradu izvadila iransku vizu ili negde drugde?

je l si u beogradu izvadila iransku vizu ili negde drugde?

da se nadam da ce i u Beogradu da popuste :) već sam razmišljao o novom pasošu... Na leto i ja javljam utiske :D

Jordan je promijenio viznu politiku od 01.01.2016 a i nephodno je motriti situaciju jer povremeno se znaju zatvoriti prelazi u samoj Palestini mada je vise na nivou incidenta.