Jump to content

Featured Replies

Ja sam htela ali sam trenutno pod velikim znakom pitanja. Nesto sam se razbolele pa sam na nakom produzem bolovanju sto znaci ako ozdravim idem... Mada nisam sigurna da bi mi posle ovolikog odsustva dali dva slobodan dana odmah sledece nedelje..

• 2 weeks later...

hm, da, u pravom balkanskom stilu, sa samo 5 evra po osobi za najam kuce, cena je naprasno skochila na 45-50 eura, tek tako.

pa s tim u vezi ima da se odjavim sa spiska.. hm, koja je to fora, prvo se prijavi 100+ ljudi, a onda ovi povecaju cenu za 1000%  klanj::

mpetrovicu, prestravi me bez razloga ;D u tom slucaju ja bih isao, ali odvojeno, sam bih se snasao za smetaj i ostalo, ali mozda i nema potrebe za tim, pogledaj jos jednom sta su napisali

The fee per person will be (45 - 50) Eur, including:

- accommodation/2 nights

- city tour with professional guides

- boat tour

- dinner on the boat (swedish table)

- dinner at a traditional restaurant

- St. Naum visit

- A tour with barks around the underwater springs

- City Rely

We will have also seperate fees very soon, in case anyone is coming later... or just doesn`t want to join for any of the happenings

znaci ko nece to sve nece ni placati 50 evra... ako mi ne bude odgovarala ni ta cena koja bude bila samo za smestaj, ici cu, ali 'on my own' :)

ehm, da

kao sto malopre rekoh na CSu skocila je na 6e.Zapravo nismo ni obecali 5 vec sam ja onomad rekla da cujem da  je ta cena,al nisam nista tvrdila 100%.sorry ako je neko tako shvatio.  Nasa Makedonska konekshn Filip kaze da nije mogao da se dogovori za 5 vec najmanje za 6e. to za 5 ima sigurno negde, al sta da vam kazem, Geri i ja smo morale da se oslonimo na Filipa..(tu smo cenu dobile i na drugoj strani,tako da..)

i kao sto smo pomenule: naravno da niko nije u obavezi da plati sve djuture,moze samo ono sto mu se svidja a ne mora nista

posto toliko ljudi dolazi,i to sa raznih (dalekih) strana, slozile smo se da moramo imati nesto organizovano, jes da lici na penzionerske varijante, neko ce reci: sta ce mi vodici, ali mi prosto nismo smele rizikovati da sve zovemo a da nista nemamo zasigurno. to bi moglo za manji broj ljudi, i ja volim spontane varijante, ali ako vec preuzimam odgovornost onda je tako kako je.

ajd budite pozdravljeni,

bice nama super

mislim surferi i travelersi ta di ces vise  :hihi:

ma 5 ili 6, svejedno je. cek da pitam nije mi jasno.. ako hocemo nas dvoje tamo da imamo smestaj na CS okupljanju, ali bez da idemo organizovano od mesta do mesta i bez vecere isl, koliko treba da platimo po osobi po nocenju?

Marko ... 6 evra treba da platis po nocenju ... a ja znam ... bar znam za mene, chija i ljudi sa kojima sam putovao ... da necemo mnogo da se otrosimo!  :LOLLL: A i ... ko je spominjao spavanje?? Nema spavanja ...

ej pa super onda, onda se vidimo sto posto tamo

posto mi je bilo malo konfuzno, znam da je pisalo nesto tipa 5-6 eura za spavanje, a onda odjednom 50, sto je opet super al nisam to tako zamisljao, a i planirao sam sa sve putem da potrosim do toliko, pa otud malo konfuzija i  :psuje::) al ne zamerajte =]

nego, ima tamo mnogo dobre loze na neku pijacu, mora to da isprobamo a? :)

smestaj jeste 6e, ne brinite se! :)

ako nije frka javite mi ovde il na pm ko sigurno ide i cime..ako bi jos ko voyom da se organiyujemo ugrupu i smanjimo tu cenu sto vise mozemo..

:angel:

hvajaa

Ja, moj drug i njegova devojka polazimo sutra kolima iz Nisa. Dakle imamo jedno prazno mesto u kolima pa ako ima zainteresovanih ... lepo bi bilo da smanjimo troskove! :-) Ja sam danas necu biti pored racunara pa mi se javite na +381641188757