February 14, 20169 yr 6 hours ago, StefanDylan said: jao molim te ne širi dezinformacije, On će ući u Thai sa mađarskim pasošem, ali neće u njemu imati nijedan pečat iz Srbije, to će biti jako veliki problem. Hajde da zamolimo tebe to isto Imaš li i jedan jedini dokaz za tvrdnju da je dolazak sa pasošem bez pečata na granicu Tajlanda "jako veliki problem"? Hajde da čujemo. Da ne pričam da se strancima na osnovu Člana 30 Zakona o zaštiti državne granice pečati lupaju samo na ULAZU a državljani Mađarske mogu ući samo sa LK što u teoriji znači da državljanin Mađarske koji nema državljanstvo Srbije može da bude u istoj situaciji - da na ulazu u Srbiju pokaže LK a da onda reši da ide na Tajland iz Beograda za šta mu treba pasoš koji će jelte biti bez pečata.
February 14, 20169 yr 11 hours ago, StefanDylan said: ti si izašao sa UK pasošem iz Londona. a on želi da izađe sa srpskim pasošem iz BGD Ne, zapravo, on je izašao iz Londona bez pasoša. UK nema izlaznu pasošku kontrolu - uopšte. Nema nikakvih pečata. A uzmimo recimo Hong Kong, koji je gateway za mnoga mesta na Tajlandu - ni oni više nemaju pečate na granici uopšte, nego štampaju one papiriće na ulazu (koje većina do izlaska iz zemlje izgubi). Šta sa tim ljudima, kojih ima na hiljade svakog dana? Edited February 14, 20169 yr by meelosh
February 14, 20169 yr Evo, ja bih se kladio da ga niko nista nece pitati po dolasku na Tajland, niti praviti bilo kakav problem. Ne znam sta ste svi toliko zapenili. A i ne razumem cemu tolika paranoja, da razmisljas da ce ti proveravati potpis, idi molim te! Ako si krimos, ili svercujes nesto, imas razloga da strepis, a to sto si imalac 2 pasosa nije nikakav zlocin i nikakav problem neces imati. A tek zakljucak da ces sad da platis vizu za srpski da bi isao na Tajalnd Koji si se djavo onda cimao da vadis madjarski pasos ako neces da koristis beneficije koje ti on nudi? Svasta cu jos cuti!
February 14, 20169 yr 39 minutes ago, StefanDylan said: ovo je glupost i besmislena informacija! da li vi znate gde je Tajland? da li ste pogledali na mapu sveta? Da li ste bili na nekom od internacionalnih aerodoroma, zrakoplova, To što je napisao je sve tačno, ni UK ni HK ne lupaju pečate u pasoše (UK samo na ulazu strancima bez prava prebivališta a HK na odvojen slip). Reći da je nešto što je činjenica "glupost" miriše na trolovanje, ako je cilj bio da izazoveš pometnju radi zabave onda OK uspelo je. Što se tiče odgovora meni, da znam gde je Tajland, da bio sam na nekim od internacionalnih aerodroma a i leteo sam avionom. Ne znam samo kakve to veze ima sa onim na šta (ni)si odgovorio - a to je zahtev za dokazom da je ulaz sa pasošem bez izlaznog pečata prethodne destinacije "jako veliki problem" na Tajlandu? Možemo li da vidimo dokaz za ovu tvrdnju? Edited February 14, 20169 yr by Lilienthal
February 14, 20169 yr 13 hours ago, StefanDylan said: ti si izašao sa UK pasošem iz Londona. a on želi da izađe sa srpskim pasošem iz BGD Kao sto je vec receno, UK nema izlaznu pasosku kontrolu [jos od 1999/2000.] a i ja sam na tom putovanju izmedju UK i Tajlanda usao i izasao iz jos tri zemlje [jedna EU - bez pecata, jedna sa samo ulaznom pasoskom - 1 pecat i jedna sa ulaznim i izlaznim pecatom] i u Bangkok dosao avionom iz cetvrte [bez njihovog pecata jer je bio samo tranzit].
February 15, 20169 yr Morate da imate pečat da ste izašli iz svoje zemlje kako biste ušli u Tajland, najverovatnije ne bi trebalo da ima problem, jer su večina imigracionog jako debilna, da li ti prave problem ako te uhvate sa dva pasoša? oh, daaa, ako nisi njihov državljanin! sranje možeš da izazoveš lako, jer su zaista oni ljudi bez common sense, i ne vredi igrati se sa njima. u svakom slučaju, ne vidim razlog zašto bi on postupao drugačije nego što mu je rečeno u ambasadi
February 15, 20169 yr 6 hours ago, StefanDylan said: Morate da imate pečat da ste izašli iz svoje zemlje kako biste ušli u Tajland, Kako mozes da tvrdis ovo, kad vise desetina zemalja ne stavlja nikakve pecate svojim [i nekim drugim] drzavljanima? Cela EU, US, Australija i Novi Zeland, Hong Kong itd. 6 hours ago, StefanDylan said: da li ti prave problem ako te uhvate sa dva pasoša? oh, daaa, ako nisi njihov državljanin! Kakav problem? I kako te 'hvataju'? 5 hours ago, ThirstyTraveler said: Ova tema je kao dan mrmota Skroz
February 15, 20169 yr 7 hours ago, StefanDylan said: Morate da imate pečat da ste izašli iz svoje zemlje kako biste ušli u Tajland, najverovatnije ne bi trebalo da ima problem, jer su večina imigracionog jako debilna, da li ti prave problem ako te uhvate sa dva pasoša? oh, daaa, ako nisi njihov državljanin! sranje možeš da izazoveš lako, jer su zaista oni ljudi bez common sense, i ne vredi igrati se sa njima. u svakom slučaju, ne vidim razlog zašto bi on postupao drugačije nego što mu je rečeno u ambasadi Pratim ovu temu danima i veoma mi je zabavno citati komentare bazirane "na proverenim informacijama". Tvoja teorija nema nimalo smisla jer mnoge zemlje ne pecatiraju pasose svojih drzavljana na izlazu iz zemlje. Cela EU, USA, Kanada itd. Po tebi niko od drzavljana ovih zemalja ne bi mogao da udje u Tajland. Sto se tice dvojnog drzavljanstva to je veoma prosto. Kada ulazis u zemlju ciji si drzavljanin ili izlazis iz iste pokazujes pasos te zemlje. Kada ulazis u stranu zemlju pokazujes pasos s kojim ti ne treba viza.
February 15, 20169 yr Author Ok hvala svima na odgovorima.Iskreno kada sam postavljao ovu temu nisam ni slutio da se razviti ovolika diskusija oko neke (naizgled) proste stvari lol. Medjutim kada predjete pola planete I puknete kintu poslednje sto zelite da vam se desi je da vam iz nekog glupog razloga onemoguce ulazak u zeljenu drzavu.Otud I poteba za ovom temom. Sve u svemu ulazim na Tajland sa madjarskim pasosem,usteda 50 EUR za vizu,pa kad covek pogleda I nije malo,moze se ta kinta I kvalitetnije potrositi
February 15, 20169 yr 7 minutes ago, deki011 said: Ok hvala svima na odgovorima.Iskreno kada sam postavljao ovu temu nisam ni slutio da se razviti ovolika diskusija oko neke (naizgled) proste stvari lol. Medjutim kada predjete pola planete I puknete kintu poslednje sto zelite da vam se desi je da vam iz nekog glupog razloga onemoguce ulazak u zeljenu drzavu.Otud I poteba za ovom temom. Sve u svemu ulazim na Tajland sa madjarskim pasosem,usteda 50 EUR za vizu,pa kad covek pogleda I nije malo,moze se ta kinta I kvalitetnije potrositi veći trošak imaš ako te uhvate sa dva pasoša
February 15, 20169 yr Author A to je ilegalno?Ajde zivoti ti reci gde to pise da je zabranjen ulazak na Tajland sa 2 pasosa?
February 15, 20169 yr 20 minutes ago, StefanDylan said: veći trošak imaš ako te uhvate sa dva pasoša Čovek ulazi sa jednim pasošem. Mađarskim, za čije državljane nije potrebna viza.
February 15, 20169 yr 49 minutes ago, deki011 said: A to je ilegalno?Ajde zivoti ti reci gde to pise da je zabranjen ulazak na Tajland sa 2 pasosa? pitaj u ambasadi ako meni ne veruješ. 31 minutes ago, pedjalon said: Čovek ulazi sa jednim pasošem. Mađarskim, za čije državljane nije potrebna viza. razumeo sam ga da želi sa oba da ide, da je kupio kartu sa srpskim pasošem, i da želi da samo kada bude došao u bkk pokaže HUG pasoš
February 15, 20169 yr Author Nisi dobro razumeo. Kupio sam kartu u predstavnistvu Qatara I nije mi za to trebao pasos. Na check in-u cu da dam madjarski pasos.Isto I prilikom ulaska na Tajland. Srpski pasos nosim takodje I sa njim cu da izadjem iz Srbije odnosno ponovo udjem u povratku.
February 15, 20169 yr 1 hour ago, deki011 said: A to je ilegalno?Ajde zivoti ti reci gde to pise da je zabranjen ulazak na Tajland sa 2 pasosa? deki, a koliko si planirao da ostanes na tajlandu? znas da mozes da ostanes samo mesec dana , ukoliko ides na visa exemption...i to ako ulazis avionom na tajland..kopnom je valjda samo 15 dana...
February 15, 20169 yr 34 minutes ago, deki011 said: Da da planirao sam 25 dana onda ok...pici samo sa madjarskim, niko te nece ni pogledati...dosta ljudi, ukljucujuci i mene heheh, ostaje po mesec i po dva, pa se zaborave oko tih datuma vazenja vize ili free- entrija
February 15, 20169 yr Author Ja pocetkom marta idem bicu u Pataji ako se zateknes tamo sledeci mesec mozemo opletemo koji vops
February 15, 20169 yr 1 hour ago, Relja said: Ова тема је зајебала ону о ГЕА турсу Cekaj, nije jos gotovo
February 15, 20169 yr Pitaj, cekamo k'o zapete puske. Ja bas mislio da skocim do Tajlanda na more ali sam nakon citanja ove teme odustao, sta cu jadan ako one barabe na izlazu iz BIH zaborave da mi udare pecat, ili sto kaze onaj sveznajuci ako izadjem s licnom... previse je potencijalnih problema Bice najsigurnije da odem u Neum.
February 15, 20169 yr 37 minutes ago, deki011 said: Sto je najludje imam jos neka pitanja al ispasce da trolujem Pitaj, sve mi znamo. I to više različitih odgovora.
February 16, 20169 yr Mislim da je odnos informacija i šuma u ovoj temi odavno prešao kritičnu granicu.