Jump to content

Featured Replies

Posted

Volela bih da nadjem zensku osobu , vesele prirode, radoznalu i zeljnu da menja tapete.

Bilo bi idealno da mozemo da se smenjujemo u voznji, da moze "da podnese" malog lajavog psa.

Preuzimam troskove puta i smestaja.

Volela bih da poneki vikend izadjem iz grada, zaboravim na posao .

Ukoliko ima zainteresovanih, pisite mi:-)

Нисам женска особа, али за почетак можда не би било лоше да напишеш о ком граду се ради... 

• Author

Naravno da ne bi, u pravu si. :smile:  Beograd. Naspisala sam "radoznala osoba"...a ti si prva.

Pozdrav

oho Pozdrav! :D
Ja treba da idem za Pariz krajem marta (26.03.) na koncert omiljene mi rock grupe iz dalekog Japana jos uvek trazim neku jeftinu opciju prevoza jer nisam pri parama i student sam no ovo mi je ili umri ili nista ><

pa ukoliko idete na tu stranu sveta ako moze da se i ja uglavim..

'menjanje tapeta' je prioritet za one koji vole da putuju :D 

• Author

Nazalost ne planiram put za Pariz ove godine. Verujem da ces naci povoljnu opciju u moru ponuda koje trenutno imamo oko nas.

Puno srece.

Srdacan pozdrav

Edited by Duya

• 2 weeks later...

Jeli samo za vikende ili bi u opciji bio i neki duzi put?

Srbija ima mnogo sta da pokaze, kao i Bosna i zemlje nam bliske, ako se radi o par dana...

Ja planiram na istocnu obalu Turske na ljeto, mozda i proljece

Edited by Put i gitara

• 2 months later...

Pozdrav

Ja sam ženska osoba koja je uvek zainteresovana za putovanja.

Da li možeš precizirati koje destinacije te interesuju?

• Author

Pozdrav i tebi,

Interesuju  me puno mesta po Srbiji koja jos nisam videla, naravno i putovanja van domovine.

Upoznah , bas ovde na forumu , jednu finu osobu, sa kojom sam obisla Suboticu /Segedin, i izvor Lisine.  Bila sam u Toskani sa grupom i u Barseloni sama:-) O putu u Barselonu cu obavezno napisati par reci.

Trenutno mi , nazalost, nije moguce planirati neke dalje destinacije, ali vikend ili produzeni vikend bi bio izvodljiv.

Mozes li ti da kazes jos nesto, osim da si zensko i da si zainteresovana:-) Koje destinacije tebe interesuju?

Veliki pozdrav

Imam 22 godine i mnogo slobodnog vremena. :smile:
Interesuje me ceo svet, ali zbog nedostatka novca trenutno me zanimaju zemlje u okruženju. 
Ja sam bila na turi Italija, Francuska, Španija. Kao i Budimpešta, Beč. I opet bih išla u te države.
Takođe me interesuju i mesta u Srbiji, ima dosta toga što nisam posetila.
Više volim gradove i poznata turistička mesta.
Ako te nešto interesuje možeš me pitati i putem poruke. 

I drago mi je da čujem da si pronašla saputnike na ovom forumu. :smile:

Ajde idemo interrailom u julu po evropi treba nam vreca za spavanje malo love i puno energije. Javi se ako si za.

• Author

Hvala na pozivu, nazalost neizvodljivo jer sam u radnom odnosu i ne mogu da "stvorim" toliko slobodnih dana.

Pozdrav

• 1 year later...

Pozdrav. Ako dolazis nekad za Banja Luku javi se, imas besplatan smjestaj i vodica kroz grad. U povratku bih isla sa tobom do Beograda. Ako si zainteresovana javi se :smile: