Jump to content

Featured Replies

Posted

A mozete li mi reci kako najjeftinije od Beograda do Ljubljane vozom (povratno)? Vidim da ima neki Special, ali u jednom smeru...

Hvala :)

Povratna karta Beograd-Ljubljana-Beograd kosta 9500 din. Polaze 2 voza svakog dana (11:00 h pre podne , 21:30h uvece)

ЉУБЉАНА СПЕЦИЈАЛ

За релацију Београд – Љубљана постоји одређен контигент возних карата 2. разреда које се продају по тржишној цени од 25 евра. Број ових карата је ограничен (6 карата по једном возу i datumu) и могу се купити најраније три месеца, а најкасније три дана пре поласка воза. Potrebno je znati tacan dan polaska i povratka.

Relacija :Beograd- Ljubljana

Karta + rezervacija sedišta 25 EUR
(ograničen broj mesta)

Karta + rezervacija ležaja u odeljku sa 6 ležajeva
(ograničen broj mesta) 33 EUR

• 1 month later...
  • Author

Могу ли купити ову картицу (ЉУБЉАНА СПЕЦИЈАЛ) на другом месту, рецимо Пирот?

Neko je po forumu spominjao da bi sve te karte mogle da se kupe na svim salterima zeleznica Srbije (pa i u Pirotu).Samo je stvaru tome da li ti sto rade na salterima znaju to da izvedu (na kompjuteru).

• 1 month later...
  • 3 years later...

Da li je neko skoro putovao vozom Beograd-Ljubljana koji polazi iz Beograd u 21 a po redu vožnje trebalo bi da stiže u Ljubljanu u 7.17?

Koliko je tačan voz?

Hvala

• 4 weeks later...
  • 2 months later...

Prodajem 2 povratne karte za voz Beograd-Ljubljana koje važe do 26.11.2019. Platila sam 98 evra ali bih prodala za mnogo jeftinije... Meni je nešto iskrslo pa ne mogu da idem, pa ako nekom treba neka se javi...

• 1 year later...