Jump to content

Featured Replies

Posted

hteo bi da odputujem u Tokyo. imam ograncinen budzet od 400e a imam veliku zelju da odem u tokyo mnogo bi mi pomoglo ako ima neko neki savet. hvala u napred

U Japan idem od 3 do 5 puta godisnje.Bio sam u Tokiju poslednji put pre dva meseca , kada budes zeleo da putujes sve cu ti objasniti.Javi se na meil pa cu ti dati tel. [email protected]

• 2 weeks later...

najjeftinija karta koju sam ja uspeo da uzmem prosle godine je 320 evra iz budimpeste ako se dobro secam, preko nemacke za tokyo, ANA je bila u pitanju, tamo ti treba oko 25$ dnevno da sa nekim delis airbnb smestaj i moram priznati da se moze naci dobar smestaj za te pare, da jedes kao i bilo gde drugde ako nisi probirljiv mozes da se provuces sa par $. Tako da 400e nije dovoljno za put.

• 3 weeks later...

Nikola, nisi nam bas objasnio da li ti je to budzet koji ukljucuje i aviokartu ili ti je toliko budzet "za tamo"? Ja sam prosle godine platio kartu 400e Beograd - Tokio - Beograd preko aeroflota a mislim da moze za isti novac da se nadje karta i ove godine ako malo kopas. Za jos 400e mozes da izguras sedam dana u Tokiju ali tesko da mozes da odes jos negde.