Jump to content

Featured Replies

Lazare evo i ja sam spreman da pomognem samo mi reci u kom segmentu? Tj. koji jezik je najmanje napredovao?

Prvih 12 jezika kompletirano i postavljeno na sajt - izvol'te pogledati:

https://www.klubputnika.org/index.php/putnickirecnik

Čestitam i na ideji i na realizaciji  clap i zahvaljujem svima koji su učestvovali u ostvarenju jednog ovako korisnog projekta. Nebrojeno puta mi je falila BAŠ takva knjižica, i pored raznoraznih rečnika i "rečnika za poneti".

Nadam se da će mi arapski rečnik uskoro biti od ogromne koristi, ako se ostvari put koji planiramo, a željno očekujem i turski, da utvrdim gradivo  ;D

Hehehe... prijatno sam se iznenadila kad sam otvorila grčki rečnik i konstatovala da većinu reči/fraza već znam  :)

Hvala još jednom celoj ekipi!

Evo ja divanim Madzarski. Konto sam da nas ima vise i da je vec u procesu izrade pa se zbog toga nisam javljao.

Sibnite na mail, pa cu ovih dana odraditi.

Hteo bih da pitam da li je u palnu svedjanski recnik? Imam drugaricu svedjanku pa ako tre abpomoci oko toga mogu je pitati.

• Author

Dodat i malajski rečnik. Ne znam koliko će nam često biti potreban, al' važno da je tu  ::arabia:

Tiberiuse, poslao sam ti templejt na mejl, pa sastavi mađarski kad ti naleti inspiracija. Nikola, pitaj drugaricu Šveđanku, pa ako kaže da hoće, da ti šaljem.

Шта би са украјинским? Имам другарицу коју могу да питам ако треба...

Лазаре, питао сам је и слаже се. Пошаљи ми образац па се од понедељка бацам на посао да урадимо верзију за украјински. Не могу раније због испита. Надам се да није проблем.  :mah: