Jump to content

Featured Replies

Posted

Hitno! London preko agencije! Otkazao mi je saputnik danas, do subote mora da se predaju papiri za vizu... cena je 500 evra, ide se od 8.4-20.4.

Je l' to agencija malo lovi putnike po forumu? London, Izrael, Kapadokija, Japan, Spanija-Portugal-Maroko? 

Ima jos neki nalog alexandra ili tako nesto koji su povezani sa njom, pa ova jedna okaci druga komentarise i kontra...

• Author

Xaxaxaxa, koji ste vi carevi ?. Svidjaju mi se sve ideje koje ste naveli... zamislite samo, niste u pravu, prosto OBOZAVAM da putujem, a niko novcano ne moze da isprati sve moje ideje, pa tako pisem ovde u slucaju da neko hoce da poseti isto mesto kao i ja. Mada, shvatam da je ovaj sajt manje-vise beskorisan.... pozdrav za romanopisce, ove iznad ?????

Jbg, mogu ljudi da isprate tvoje 'ideje', samo je problem sto su ovde pravi putnici a ne ovce za sisanje od strane lopuza iz agencija...

• Author

Ne znam zasto se ljudi vredjate konstantno. Ja ne volim da se cimam, sama trazim prevoze, smestaje, postoje agencije koje sve to rade, na kraju odmor sluzi za idmor je l, ne za bilo kakvo traumiranje. Da je bas tako kao sto vi kazete, agencije ne bi ni postojale, a razmislite samo koliko ih ima registrovanih, sta to svi ti ljudi rade ako je mnogo jeftinije i pametnije sam organizovati put? Zato sto nije. I opet nikog nisam zvala, samo sam pitala. Ako neko hoce, hoce, ako nece, nece molim lepo, ne znam sto mi uopste pisete vi koji samo nesto hejtujete, vas nisam nista pitala... o Boze ispade agencija najvece zlo na planeti... svasta... sumnjam da u London moze iko proci sa manje od 500 evra za 13 dana... stvarno sumnjam ?. Ali ako vi verujete, onda izvolite, krenite sa 500 evra i ispricajte mi kako ste se proveli... u becu zapravo jer ste samo dotle stigli ???

Naravno da je skoro uvek jeftinije da sam organizujes put, a zasto postoje agencije, da bi naplacivale ovcama skuplje sve ostalo.

Ljudi, ja stvarno mislim da preterujete. Ovaj forum radi fenomenalnu promociju samostalnih putovanja. Ja sam zahvaljujući njemu na nekima bio, a neke planiram, neke koje mi verovatno ne bi pale na pamet pre. Mislim da agencije ne ugrožavaju samostalne putnike. I ako neko želi da ovde pronađe saputnika za put preko agencije mislim da to ne treba kritikovati. Osim u slučaju reklamiranja agencije ili u slučaju da je neki profil povezan sa agencijom i služi za povećanje prodaje aranžmana, što treba sankcionisati.