Posted February 21, 2016 Pozdrav, raja, Je li neko zainteresovan da mi se pridruži u autostoperskoj avanturi kroz Evropu krajem jula ili u avgustu ove godine. Ovo je ruta kojom sam planirao da idem: Dakle, ako ima zainteresovanih radoznalih avanturista, javite se, pa da pravimo neki dogovor Vozdrica, Jovan Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted February 29, 2016 Dobra ruta, jb ne mogu u sengen jos neko vrijeme, pa moram u suprotnom pravcu ovog ljeta Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 17, 2016 Jeste li našli ikoga Ja sam iz Sarajeva a imam zelju za ovakvim iskustvom i ture su super Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted March 17, 2016 On 3/17/2016 at 11:08 AM, Dally said: Jeste li našli ikoga Ja sam iz Sarajeva a imam zelju za ovakvim iskustvom i ture su super Expand Imaš poruku u inboxu Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 23, 2016 jesi skontao koga? nemam iskustva al bi se oprobao :)) Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites
Posted May 27, 2016 Koji je budzet za jednu ovakvu avanturu? Koliko u prosesku trosite dnevno na hranu i smestaj? Reply Quote Share this post Link to post Share on other sites