Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima! 

Trazim drustvo za letovanje u Grckoj! Mesto je predmet dogovora  a od njega zavisi i cena.

Iz Beograda sam i imam 40 godina.

• Author

Cao!

Nemam neko posebno mesto u planu jer sam prilican broj obisla i nisam htela da to bude ogranicavajuci faktor.

Tako da nije problem ako imas zelju da ides u nekom odredjenom pravcu. :spot:

Meni bi bilo jedino bitno da idem avionom, jer nisam bas za neku dugu voznju. U Grckoj sam bila samo na Tasosu, tako da bih prihvatila neku tvoju preporuku ili mesto gde ti nisi bila.

• 1 year later...

Ostrvo Egina nalazi se na oko 40 km vazdušnom linijom od Atine. Ostrvo je smešteno u Eginskom zalivu u Egejskom moru. Nazivaju ga i "ostrvom Svetog Nektarija" i "ostrvom pistaća". Ostrvo je najčešće odredište Atinjana u slobodno vreme, pa je prepuno taverni, pansiona i drugih sadržaja namenjenih prijatnom odmoru.

Ostatak o Egini nađite na internetu ... ovo je bilo samo da vas zainteresujem :)

Termin za koji sam ja zainteresovana je u predsezoni od 03-13. 06. Autobuski prevoz i smeštaj su oko 130-150€ za dvokrevetni studio s tim što za uplate do kraja februara uglavnom važi sajamski popust.

I dalje malu prednost dajem ženskom društvu i ako se kod mene i muško pokazalo odličnim izborom.

I da ne bude zabune: pričam o odmoru i podeli troškova, svaki vid druženja je stvar izbora i dogovora.

Ovo je objedinjena tema za sve koji traže saputnike za letovanje u Grčkoj 2016. Ponovio bih savet:

On 7/17/2014 at 0:56 PM, Lazar said:

Kada otvarate novu temu za traženje društva za putovanje, uspeh vaše potrage dobrim delom zavisi od toga šta ćete napisati. Ne bi bilo zgoreg da uključite sledeće informacije:

1. Kako se zovete, koliko imate godina, čime se bavite?

2. Gde živite?

3. Kuda želite da idete?

4. U kom periodu?

5. Koliko otprilike iznosi vaš budžet za to putovanje?

6. Kakvi saputnici vam odgovaraju? 

Napišite kakvo putovanje želite, šta volite da radite na putovanju. Neko hoće da leži na plaži, neko ne podnosi ležanje na plaži; neko obilazi muzeje i galerije, neko ne može da ih smisli; neko voli žurke i izlaske, nekome to ne pada na pamet... Što više napišete, veće su šanse da će vas neko doživeti ozbiljno.

Srećno!  flowers::

Kada postujete, uključite obaveštenja ("Notify me of replies") ili tražite da vas kontaktiraju preko PM. Lepo je i da ukoliko nađete saputnika to i napišete, kako bi i drugi znali da oglas više nije aktuelan.

Srećno traženje saputnika i lep provod, sami ili u društvu!

• 4 weeks later...

Tražim nekog do 35 godina starosti zainteresovanog za letovanje na atinskoj rivijeri krajem jula ili u avgustu. U obzir dolaze oba pola. Minimum 7 n/d u hotelu i autobuski prevoz, oko 300 eu. Prvenstveno jer je dvokrevetna soba znatno povoljnija, a vreme bi provodili u skladu sa dogovorom i potrebama. Ja sam iz Beograda i želeo bih da u tom periodu posetim i ostrvo Egina nedaleko od Atine. U prilogu je slika plaže u blizini hotela. Ev. zainteresovani neka pošalju poruku u inboxHelios8.jpg

Cao drugari i drugarice,da li neko planira u junu mozda na more u grcku,prva nedelja juna,znam da tad tek pocinje sezona,i da vecina zbog godisnjeg odmora i ispita ide jul avgust,ali ja bas od od pocetka jula imam obaveze vezano za volontiranje i drzavni ispit a kasnije da jurim i zaposlenje...tako da posle ko zna kad cu naci vremena za odmor,gledao sam arazmane preko agencija za grcku,ostrvo evia,kazu da nije bas za onog ko ide da bi lumpovao po klubovima,a ja bih prvenstveno zbog odmora,a cena je oko 100 e za najam apartmana sa uracunatim troskovima ,znaci prevoz,dvokrevtna ili trokrevetna soba,trajekt,osiguranje,nadam se bez prikrivenih troskova ?...ako neko islucajno planira,nek se javi u inbox...☺

Cao, mene zanima banja Edipsos na Eviji-kraj maja ili početak juna-ima tura 27.05 jako povoljno - 1/2 studio 70EUR

ja sam g-đa u godinama i tamo idem iz zdravstvenih razloga- Treba mi društvo samo za podelu troškova-ostalo sve po dogovoru. Isključivo nepušači

Edited by gospodjica

• 2 weeks later...

Gospodjice, ja takođe volim banje. Zanima me detalj oko prevoza...kao i koliko dana traje tura? Pozdrav!

27.05 -06.06-10 dana sa prevozom- ja bih ostala i narednu smenu 6.6.-16-6. (samo 60 E) za dvoje. Javite se što pre ako ste zainteresovani

• 3 weeks later...

pozdrav putnicima..... da nepišem puno, putujem iz Slavonije-Hrvatska, u Grčku-Katerini (Paralija) idem tamo kod djevojke...e sad, dođem vlakom u Beograd, cca 17:30 je u stanici...šta dalje? gledao sam neke agencije,imaju povoljne autobuse-kombije, al idu u krivo vrijeme ..pa me zanima samo zbog prijevoza ako netko ide 5.6. ( nedjelja) ili 6.6. (ponedjeljak) da se dogovorimo za prijevoz i podjelu troškova..hvala

8 hours ago, straki said:

pozdrav putnicima..... da nepišem puno, putujem iz Slavonije-Hrvatska, u Grčku-Katerini (Paralija) idem tamo kod djevojke...e sad, dođem vlakom u Beograd, cca 17:30 je u stanici...šta dalje? gledao sam neke agencije,imaju povoljne autobuse-kombije, al idu u krivo vrijeme ..pa me zanima samo zbog prijevoza ako netko ide 5.6. ( nedjelja) ili 6.6. (ponedjeljak) da se dogovorimo za prijevoz i podjelu troškova..hvala

a da probas sa bla-bla carom imas bas taj termin iz Beograda...

https://www.blablacar.rs/search?fn=Beograd&fc=44.786568%7C20.448922&fcc=RS&tn=Katerini%2C+%D0%9F%D0%B8%D1%98%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B0%2C+%D0%93%D1%80%D1%87%D0%BA%D0%B0&tc=40.280559%7C22.50584&tcc=GR

• 3 weeks later...

Veliki pozdrav. Zovem se Zoran imam 51 godinu , zivim u Beogradu , i trazim saputnicu za putovanje na more Grcka \ u iskrenom i prijatnom druzenju u periodu juli mesec. Isli bih mojim autom , a svemu bih se dogovorili.Pozzzdrav

Pozdrav svima,

Interesuje me da li ima zainteresovanih  za Grcku krajem jula, avionom? Prednost za žensko društvo :smile:

trazim zensku osobu za letovanje 08.06. na krfu u apartmanskom smestaju

hocu da devojkama koje tamo upoznam ta osoba kaze kako smo super drugari

u zamenu pokrivam kompletan trosak celokupnog aranzmana

i nudim prijatno drustvo

On 5/28/2016 at 8:17 PM, Putnica_ said:

Pozdrav svima,

Interesuje me da li ima zainteresovanih  za Grcku krajem jula, avionom? Prednost za žensko društvo :smile:

Imas li nesto konkretno u vidu .I ja bih do grcke u julu.Pisala sam odmor od 18.7 do31.7.Moze avionom  ili busom.Mozda bih mogla da pomerim termin za 7 dana.Pisi mi na pp.

Ko je zainteresovan za Grčku neka mi se javi sa porukom,jeste da želim i drugu destinaciju za letovanje ali može uvek i Grčka :smile:

Guest
This topic is now closed to further replies.