June 4, 20168 yr Cao svima, Da li je neko za grcka ostrva avionom od 1.jula? Posaljite mi pp. Hvala i pozdrav :)
June 6, 20168 yr Da li je neko mozda zainteresovan za Santorini u julu? Prevoz je autobus + brod, 10 nocenja, neki od sledecih termina: 03.07 – 14.07.2016. 12.07 – 23.07.2016. 21.07 – 01.08.2016.
June 7, 20168 yr Pošto je obrisan link sa opisom aranžmana jer ovde ne treba da se pominje ime agencije, ukratko-ako je neko zainteresovan za 10-odnevni aranžman (8 n/d u hotelu + bus, Glifada uključujući i posetu Meteorima i Delfima, kraj jula ili početak avgusta, 340 eu) nek se javi u inbox
June 7, 20168 yr Pozdrav svima.Nažalost po ko zna koji put se dešava ispala društva pa sam prinuđen da ovde potražim društvo za putovanje.Da li je neko zainteresovan za putovanje u Grčku u periodu od 06.07-19.07.Trazim muško-žensko društvo.Imam 29 godina. Možete mi poslati poruke u inbox pa da se dogovorimo.Imam i skype.
June 15, 20168 yr Koji termin i gde u Grčku bi išao!? Evo i ja sam za put... Trazim ekipu za Grcku od 18.07.2016 može bus, auto-stop...
June 16, 20168 yr Pozdrav svima, da li je neko zainteresovan za Grcku kraj juna? Znaci da uhvatimo neki last minute. Opustena varijanta letovanja, kuliranje na plazi. Bez nekih preteranih izlazaka. Uglavnom odlazak na pravi i opusten odmor. Otvorena sam za razne predloge destinacije u Grckoj
June 16, 20168 yr Pozdrav, ja cu moci posle 20. Jula ako je neko zainteresovan? Najverovatnije ce to biti Paralija. Ja sam 92. godiste i ako neko planira tada neka se javi.
June 20, 20168 yr Cao, drustvo, ja planiram sama da putujem u Grcku u periodu izmedju 18.7 i 9.8 ( najmanje 10 dana). Nisam jos sigurna u destinaciju ali moze se dogovoriti volela bih saputnika za put, musko ili zensko drustvo postoji mogućnost da iznajmim i auto pa da se podele troskovi puta Ko je zainteresovan nek se javi Edited June 20, 20168 yr by Dragana87
June 20, 20168 yr hEJ hej, a da li bi isao neko u septembru, recimo 02., 5/10 dana ? u npr Hanioti ili Pefkohori. Ja imam 24 god tako da mi treba mladje drustvo - do 30. god. Ali ne da izlazimo do jutra, nego da citamo knjige i kuliramo. Ja sam nasla za malo para - a drustvo mi svo studira pa nema nit vremena nit finansija.
June 23, 20168 yr Pozdrav svima, da li je neko zainteresovan za u grchku izmegju 20.07 i 10.08 oko 10 dana ? neki ostrov Zakintos ili Krf.. Ko je zainteresovan nek se javi na pp
June 23, 20168 yr Zdravo svima, decko i ja bi isli bilo gde na more ali posto je preskupo za dvoje ako bi zeleo neki par da krene sa nama to bi bilo super, od 17-og avgusta bi mogli...:)
June 28, 20168 yr Ciao, Zbog neuklapanja termina sa drustvom situacije je dovela do toga da se okusam ovde :), tako da. . . ukoliko je neko zainteresovan za letovanje krajem Jula, Lefkada, Krf, rentiranje kola, celodnevni obilazak plaza, neka se javi. . . Inace ja sam 1988god. Dragana jel jos uvek trazis drustvo?
June 30, 20168 yr Odlicna punuda za Samos avion+smestaj+takse ukupno 290 e po osobi od 04.07.2016 - 9 noci, da li je neko zaintereovan? U principu mi je svejedno da li ste musko ili zensko, samo trazim nekog ko je uredan, radi podele troskova, a ako volite i da skitate i istrazujete, onda mozemo i da se druzimo, pozdrav Edited June 30, 20168 yr by Dacilija
July 3, 20168 yr Da li neko želi u Grčku u septembru tipa 9 ili 10. neko mesto, 12 dana, 9 noćenja, preko ZPUa bitno je samo da je taj neko student da bi se išlo preko njih, jako je povoljno. Ja sam prinudjena ovako da tražim društvo da ne bih išla sama.
July 4, 20168 yr Cao svima! Ja trazim saputnicu za more oko 8. avgusta, a ceo put ocekujem da traje oko 8-10 dana. Zaposlena sam i nekako se potrefilo da nemam drustvo za more bas u tom periodu.....ja sam razmisljala o Peleponezu ili neko lepo ostrvo, mada mozete i neko drugo mesto da predlozite. Imam 27 godina i htela bih da osoba sa kojom putujem bude slicno godiste.
July 5, 20168 yr Zdravo...ja planiram svoj godisnji, sa polaskom do 10.08. (10 noci) u Grckoj, i najvise sam zainteresovana za Pargu, Krf kao i za Siciliju. Iz Beograda sam, ozbiljna sam zena (45 god) ali sam putovala po svetu, i generalno nisam staticna tj gde god da se ode, volela bih da obidjem i to mesto kao i sve ostalo sto je lepo za videti. Tek sam se sad registrovala i ne znam kako sajt funkcionise, ali te molim za odgovor. Pozz.
July 5, 20168 yr 11 minutes ago, Viktorija said: Zdravo...ja planiram svoj godisnji, sa polaskom do 10.08. (10 noci) u Grckoj, i najvise sam zainteresovana za Pargu, Krf kao i za Siciliju. Iz Beograda sam, ozbiljna sam zena (45 god) ali sam putovala po svetu, i generalno nisam staticna tj gde god da se ode, volela bih da obidjem i to mesto kao i sve ostalo sto je lepo za videti. Tek sam se sad registrovala i ne znam kako sajt funkcionise, ali te molim za odgovor. Pozz. PS. Moj post je odgovor za LUMOSNIGHT.
July 10, 20168 yr Viktorija zdravo! Zainteresovan sam za odlazak na odmor sa Vama, ukoliko se dogovorimo detaljno oko termina. U principu mi odgovaraju destinacije. Odmor mi počinje 14. avgusta, ali ako se dogovorimo možda izdejstvujem pomeranje da bi se uklopili. Ne bih da idem sam jer je to najskuplja varijanta. Što se tiče tipa odmaranja, tu sam fleksibilan i lako bi se dogovorili uz uvažavanje Vaših želja. Imam 45 godina. Pišite mi na mail: [email protected] Pozdrav! Ivan
July 10, 20168 yr On 7/5/2016 at 3:05 PM, Viktorija said: Zdravo...ja planiram svoj godisnji, sa polaskom do 10.08. (10 noci) u Grckoj, i najvise sam zainteresovana za Pargu, Krf kao i za Siciliju. Iz Beograda sam, ozbiljna sam zena (45 god) ali sam putovala po svetu, i generalno nisam staticna tj gde god da se ode, volela bih da obidjem i to mesto kao i sve ostalo sto je lepo za videti. Tek sam se sad registrovala i ne znam kako sajt funkcionise, ali te molim za odgovor. Pozz. Viktorija zdravo! Zainteresovan sam za odlazak na odmor sa Vama, ukoliko se dogovorimo detaljno oko termina. U principu mi odgovaraju destinacije. Odmor mi počinje 14. avgusta, ali ako se dogovorimo možda izdejstvujem pomeranje da bi se uklopili. Ne bih da idem sam jer je to najskuplja varijanta. Što se tiče tipa odmaranja, tu sam fleksibilan i lako bi se dogovorili uz uvažavanje Vaših želja. Imam 45 godina. Pišite mi na mail: [email protected] Pozdrav! Ivan
July 11, 20168 yr Planiram da kampujem u Grckoj, priblizno ovako. Idem autom i svakih dan-dva se smestim (tj postavim sator) na drugoj plazi. Dan pocinjem tako sto posmatram izlazak sunca, i kada se uverim da je sunce izaslo, ja ulazim u more (ako vec nisam). Posle kupanja, dok se susim, razmislim sta cu tog dana da radim, i uzgred nesto malo pojedem (voce). Kad se normalni ljudi probude odem do civilizacije i uzmem normalni dorucak, vodu idr. Onda se provozam uz obalu, potrazim neku (poludivlju) plazu i znatan deo dana provedem u vodi. Uvece opet malo do civilizacije, zbog hrane, interneta i sl. Zavisno od okruzenja, tokom dana nekad odem da pogledam neki grad, ili mozda malo u planine. Pre mraka postavim sator, naduvam krevet i kada padne mrak (ili nesto kasnije) spavam. Ako iz nekog razloga pozelim, za neku noc mozda uzmem sobu. Jos da pomenem da je u Grckoj kampovanje na plazama cesta pojava. Edited July 11, 20168 yr by Duya -duplikat
July 13, 20168 yr Zdravo svima, tražim društvo za Tasos početkom avgusta, našla sam povoljan aranžman obzirom da je sezona, a uključuje i prevoz i osiguranje, 10 noci za 190 evra po osobi. Ukoliko je neko zainteresovan možemo se dogovoriti.
July 14, 20168 yr On 5.7.2016. at 3:05 PM, Viktorija said: Zdravo...ja planiram svoj godisnji, sa polaskom do 10.08. (10 noci) u Grckoj, i najvise sam zainteresovana za Pargu, Krf kao i za Siciliju. Iz Beograda sam, ozbiljna sam zena (45 god) ali sam putovala po svetu, i generalno nisam staticna tj gde god da se ode, volela bih da obidjem i to mesto kao i sve ostalo sto je lepo za videti. Tek sam se sad registrovala i ne znam kako sajt funkcionise, ali te molim za odgovor. Pozz. Zdravo Viktorija, da li ste našli društvo za putovanje, ja sam isto zainteresovana, možete mi pisati ovde u Inbox.