Jump to content

Featured Replies

Vratio sam se za Zakintosa pre dva dana,bilo je odlično,imao sam i dobro društvo odavde sa foruma.Planiram da radim mesec dana pa da ponovo odem za Grčku.Pošto je u offline svetu situacija i dalje na žalost ista,nema se za ono što bih ja hteo neka se jave porukom svi koji žele na Rodos,Santorini,Mikonos :smile:

Andreaex zdravo!

Ja sam zainteresovan za Tasos. Možemo se dogovoriti. Piši mi ovde ili na moj mail: [email protected]

Pozdrav

Ivan

On 14. 7. 2016. at 11:40 AM, usb said:

Vratio sam se za Zakintosa pre dva dana,bilo je odlično,imao sam i dobro društvo odavde sa foruma.Planiram da radim mesec dana pa da ponovo odem za Grčku.Pošto je u offline svetu situacija i dalje na žalost ista,nema se za ono što bih ja hteo neka se jave porukom svi koji žele na Rodos,Santorini,Mikonos :smile:

Ja sam zainteresovan za Santorini, jos pre nekog vremena sam pisao o tome ovde ali me svi iskulirase. :biggrin:

Naravno i Rodos i Mikonos su u igri, Ios, Krit. Planiras preko neke agencije, samostalno...?

Ništa još nisam planirala, samo sam gledala opcije "last minute" i pobesnela na to koliko su single ljudi iskulirani za svaku drugu opciju osim za onu koja podrazumeva plaćanje dvokrevetne sobe ili paprene jednokrevetne. Otud me eto ovde.  Sve destinacije koje si pobrojao su mi super. Da li ti imaš neku konkretnu ponudu u rukavu? :biggrin:

Ništa još nisam planirala, samo sam gledala opcije "last minute" i pobesnela na to koliko su single ljudi iskulirani za svaku drugu opciju osim za onu koja podrazumeva plaćanje dvokrevetne sobe ili paprene jednokrevetne. Otud me eto ovde.  Sve destinacije koje si pobrojao su mi super. Da li ti imaš neku konkretnu ponudu u rukavu? :biggrin:

On 7/5/2016 at 3:16 PM, Viktorija said:

PS. Moj post je odgovor za LUMOSNIGHT.

Zdravo Viktorija,

Ja sam Milena Pešić, imam 44 godine, iz Beograda sam i vrlo sam zainteresovana za letovanje na Pargi u periodu koji ste naveli da vama odgovara ( meni bilo bi idealno da se kreće do 5). Normalna sam, pristojna, zaposlena i baš bi mi odgovaralo saputnica ženskog pola, jer nekako imam više poverenja u žene. Osim toga istih smo godina, što je takođe važno, pošto su ovde ljudi restriktivni u tom smislu.  Pozdrav

Zdravo Viktorija, Ja sam Milena Pešić, imam 44 godine, iz Beograda sam i vrlo sam zainteresovana za letovanje na Pargi u periodu koji ste naveli da vama odgovara ( meni bilo bi idealno da se kreće do 5). Normalna sam, pristojna, zaposlena i baš bi mi odgovaralo saputnica ženskog pola, jer nekako imam više poverenja u žene. Osim toga istih smo godina, što je takođe važno, pošto su ovde ljudi restriktivni u tom smislu.  Pozdrav

Draganam ja sam zainteresovana, ali mogu da krenem tek posle 30.jula. Ako ti to ikako odgovara, javi se , a o ostalom se možemo naknadno dogovarati. 

Pozdrav,

Milena Pešić

Pozdrav!

Potrebno društvo za letovanje u Grčkoj sa polaskom od 05-10 Avgusta. Nemam nista odredjeno, svaka ponuda je dobro došla. Neko ko prevashodno na ovo gleda kao na putovanje zbog manjeg troška. Imam 33 godine.

Za Milenu Pešić

Milena zdravo.

Moje destinacije nisu čvrsto zacementirane. Možemo se dogovoriti o svemu. Vidim da si pobesnela na single putnike. Danas mi se otvorila još jedna opcija - ostrvo Hvar Rebublika Hrvatska, mesto Risnik, dalje je od obale, iznad Jelse. Moj drug mi daje ključ od kuće, tako da je smeštaj potpuno besplatan. Ostaje nam da platimo prevoz i klopu. Termin za nas je posle 18. avgusta, odnosno tada je kuća slobodna. Apsolutno sam otvoren za dogovor. Najbolje je da mi se javiš na moj mail: [email protected]

Možemo se dogovoriti o svemu.

Pozdrav svima

Ko voli autenticna i daleka mirna grcka ostrva, bez masovnog turizma i zeli da delimo smestaj zbog troskova, nek se javi. Ovo je rezervisano i isplanirano:

Grcka, ostrvo Fourni (izmedju Ikarie i Samosa) 1-13. sept, sve ukupno: povratne karte za prevoz (avion, transfer aerodrom, brod) + 12 nocenja u extra dvokrevetnom studiju terasa iznad mora =  311 eu po osobi. Cena vazi jos samo par dana, pa je relativno hitno;)

Pozz. zainteresovan sam za 10ak dana letovanja u Grčkoj u avgustu (u periodu od 01-23.avg) i tražim ok žensku osobu za dogovor o putovanju.   

Edited by Goggsi81

Pozdrav,
trazim drustvo za more krajem jula/prva polovina avgusta. Isao bih na jedno od onih putovanja za mlade, na zakintos ili kavos ili tako neko mesto gde ima puno ljudi i razvijen nocni zivot. Ima dobrih last-minute akcija tako da moze da se nadje nesto bas jeftino. Molim vas da se jave oni koji su sigurni da im odgovara takva vrsta letovanja. Inace zovem se stefan, 25godina :smile:

Da li je neka devojka ili vise njih zainteresovana za Grcku vec sledece nedelje ? Da uhvatimo neku last minut ponudu i izbegnemo doplatu za sobu. Ja sam za neko mirno mesto, bez opterecenja, mozemo i da se druzimo i da provodimo vreme samostalno :smile: iz Beograda sam i imam 24 godine. Put i smestaj bih platila do 200e. 

zainteresovana za grcku 10 dana kraj avgusta septembar

36 godina, nepusac, podela troskova smestaja ostalo po dogovoru

vesna

Ja se vec dugo opirem da nadjem saputnika ovako, ali s obzirom da imam potpuno retardiranu ekipu i da sam pola evrope proputovao sam, resio sam da vidim da li neko hoce da letuje u Grckoj u prvoj polovini septembra. Nista lux i fensi, vec odmor i relaksacija. Otvoren sam za dogovor i sugestije. Inace, normalan sam, keve mi :wink:

Tamarina, da li bi isla pocetkom avgusta? Dopada mi se tvoja ideja, ali ne mogu zbog posla. Takodje sam iz Beograda, i mladjanih godina. :biggrin:

Kako su me svi ispalili za letovanje, rešio sam da ovim putem nadjem društvo za letovanje. Da li neko želi da letuje u Grčkoj od 27. jula? Najkasnije 6. avgusta moram nazad u Srbiju  :sad: Išao bih kolima. Otvoren sam za dogovor :smile:

Edited by Peric

Planiram da letujem u Grckoj deset dana u periodu od 27. Jula pa do 20. Avgusta. Ukoliko je neka devojka zainteresovana da u tom periodu letuje neka mi se javi. Inace imam 33 godine i iz Beograda sam.

Veliki pozdrav Ivana od Aleksandra.I ja trzim drustvo za odmor u Grčkoj od 6. avgusta.Imam 40 god.

Zivim blizu Beograda,ozbiljan zaposlen.Ako zelis pozovi me 064 5880468

Zdravo Aleksandre,

da li je navedeni termin kompletan namenjen za letovanje ili je to raspon u kom se letuje 10 dana? Imaš li već određenu destinaciju (ili destinacije)? Da li si planirao kolima ili busom?

Pozdrav,

Zoran - Novi Sad

Ćao drugari,

Da li je neka ženska osoba od 25-35 godina zainteresovana za Grčku, konkretno sam gledala Stavros, vila Maria, kraj avgusta ili početak septembra, smeštaj i prevoz bi izašao oko 200 eura.

:smile:

Pozdrav svima,

ima li ko zainteresovan da se okupi društvance za letovanje u Grčkoj, polazak bi bio nakon 10 avgusta?

Neka opuštenija varijanta, najbolje bi bilo da se uhvati neki ultra last minute. Četrdeset mi je godina, pa kome odgovara, dogovorićemo se.

Pozdrav svima! Trazim drustvo za more u periodu od 29,07-do maksimalno 07.08,nije striktno  toliko dana.Imam 36 fodina,mozemo i kolima,Grcka ili Crna Gora.

Potrebna jedna osoba (pol nije bitan) mladje generacije do 30 godina, komunikativna, spremna za svakodnevne zurke, dnevni i nocni provod za odlazak na Kavos 9 avgusta. Ide nas 5, fali jos jedna osoba da bi popunili 2 trokrevetne sobe. Cena aranzmana je 169 evra 12dana/9nocenja. Ako je neko zainteresovan i ozbiljan neka mi se javi u Inbox fb profila. Ide se preko Modene. Ja sam iz Novog Sada.
https://www.facebook.com/aca.trninic

Guest
This topic is now closed to further replies.