August 9, 20168 yr ja bih isto isao pocetkom septembra svojim kolima, moze samo lefkada, mada bih voleo da odem i do kefalonije i to 2 nedelje.volim da idem opusteno, da prespavam u makedoniji ili metsovu, pa da odmoran stignem na more. imam 45 godina i s obzirom da sam u privatnom poslu mogu da krenem bilo koji dan 2,3,4,5 sept.. podela troskova puta mi nije primarna, vec prijatno drustvo. kontakt mail [email protected]
August 9, 20168 yr Hej, Nevena, jesi nasla nekog, jesi otisla?? Ja bih isla negde sad u naredni nekoliko dana, pa ako nisi nikog nasla...? Miram89, takodje, jesi nasla drustvo? Da se iskombinujemo ako nisi?
August 9, 20168 yr Hej svima, da ne ponavljam svakom pitanje posto ne znam ko je otisao, ko je vec nasao nekog...pa ovako? : Da li bi neko isao negde da se krene u narednih nekoliko dana? (24.moram da se vratim). Nemam nista striktno, mozemo se dogovoriti za mesto, vreme ostajanja, dogovor puta... Radije bih zensko drustvo ali moze i musko ako se skapiramo i dogovorimo, sve stvar dogovora? Mozemo sto pre nahvatati neku povoljnu cool last minute ponudu?
August 10, 20168 yr On 7/31/2016 at 0:17 PM, caca 40god said: Pocetak septembra ja bih isto isao pocetkom septembra svojim kolima, moze samo lefkada, mada bih voleo da odem i do kefalonije i to 2 nedelje.volim da idem opusteno, da prespavam u makedoniji ili metsovu, pa da odmoran stignem na more. imam 45 godina i s obzirom da sam u privatnom poslu mogu da krenem bilo koji dan 2,3,4,5 sept.. podela troskova puta mi nije primarna, vec prijatno drustvo. kontakt mail [email protected]
August 13, 20168 yr hoce neko do ohrida ili grcke, putujemo devojka i ja nasim kolima, polazak 21-i noc, povratak 27-i uvece. Imamo 2 slobodna mesta
August 14, 20168 yr On 12.8.2016. at 5:23 PM, kojota said: Oce li neko za Grcku,Sept? Mesto da je mix svega a nije Pefkohori. [email protected] Cao,ja i ortak bi isli.Sarti ili Neos M.Pocetkom Sept.Daj fejs pa da se izfogovaramo ako si za. Edited August 14, 20168 yr by kojota
August 17, 20168 yr Ako je neka zenska osoba raspolozena da sledecu nedelju provede na Halkidikiju, neka se javi. Godine oko 30. Ide se autom. Polazak je u nedelju vece.
August 18, 20168 yr Da li ima neka zenska osoba koja je zainteresovana za Grcku, Stavros, prlepa vila sa bazenom, last minute, 10 dana, smestaj i prevoz 140 eura ali bi to sto pre trebalo da se rezervise, mada dolazi u obzir i Tasoso i ako neko ima neku lepu destinaciju za neku normalnu sumu novca, sto se tice provodjenja vremena na letovanju kako kome odgovara, naravno nista nije obavezno. Pozdrav, Daria
August 21, 20168 yr Hej, Daria, ja bih mozda bila zainteresovana, u zavisnosti od termina puta, to nisi napisala kad je??
August 22, 20168 yr Neko za konkretan dogovor za opušteno letovanje u septembru bez uslova u vezi pola i godina. Termin, destinacija i budžet - stvar dogovora. Druženje – bez obaveza i u skladu sa interesovanjima.
August 26, 20168 yr Ćao svima, Potrebna je brza reakcija! Iznenada mi je pomeren odmor i slobodan sam za letovanje u naredne dve nedelje. Potrebno žensko ili veće društvo za instant letovanje. Razmišljam o Grčkoj, može avio i sopstveni prevoz (imam auto). Prvi izbor su mi Lefkada ili neko drugo ostrvo, ali može i nešto zanimljivo na "kontinentu". Ukoliko se ide kolima, trošak puta na moj račun. Javite se ovde ili na [email protected] . Sve možete pitati, samo požurite. Osnovno... 32g, inženjer informatike iz Bg i odazivam se na ime Miloš
September 2, 20168 yr Drugari, Planiram da putujem u Grcku pocevsi od 09.09., pa na dalje, da se odmorim 10 dana kao covek, Ako je neko voljan da se pridruzi, neka javi. Destinacija po dogovoru, termin polaska isto tako. Bitno je pobeci odavde, makar na 10 dana. p.s. Ako je nekom bitno, imam 31 i iz Novog Sada sam. Pozdrav, Nikola Edited September 2, 20168 yr by Nikola_84
September 3, 20168 yr Zdravo svima, Putujem u Grcku u septembru, manje više sve dolazi u obzir. Možda ovo zakintos avionom. Ali može i kampovanje ili nešto treće. Planiram tamo da čitam, uživam u suncu i moru, a i malo provoda ne bi bilo na odmet. Imam 31 godinu, etfovac, zovu me Nikola. Ako još nekome nedostaje more, da dogovaramo
September 6, 20168 yr Uplatio sam Kavos za dve osobe 17. Sept je polazak,sve lceno sem hrane.Ortak ispalio,pa ako ima kandidata javljajte se na https://www.facebook.com/Nikola.DZ.Jovanovic
September 6, 20168 yr Ako neko zeli busom do Parge neka se javi, povoljno je. Imam 53 iz Bg-a sam, planinar, volim da pecam, a zelim i da obidjem nesto i upoznam Pargu. Pozdrav svima
September 15, 20168 yr Potrebno drustvo za letovanje u septembru u Grckoj - Olimpijska regija ( Platamon, Nei Pori, Paralija ili Olimpic beach...) Veoma povoljno !!! Za 59 evra imate sedam nocenja u dvokrevetnom (kompletno opremljenom) studiju sa uracunatim prevozom od Beograda , preko Jagodine, Nisa... U ovu cenu uracunati su i dva jednodnevna izleta do Meteora i do Soluna... Polazak je 21.septembra u 18h autobusima iz Beograda - u organizaciji Halo tours-a ...Bus staje u Jagodinu, Nis..... Ja sam Vladimir iz Nisa, imam 40 god, pristojan, kulturan, normalna osoba...Imam odavno uplacen aranzman (vec su se svi prodali) u dvokrevetnom studiju ali je kolega sa posla sa kojim sam trebao da idem odustao danas zbog bolesti oca... Potrebno drustvo ( zensko ili musko)... Prva poruka ovde, a onda kontakt preko telefona...
September 15, 20168 yr Cao! Da li neko zeli da hvatamo last minut, tipa 50-60ak e, bilo gde u Grckoj? Ne mogu da se iskombinujem sa drugaricama nikako a bas mi se ide na moooree Imam 27 godina, opustena sam, tolerantna i spremna za dogovor! Zato pisite dok je jos sunca