July 26, 20168 yr Potrebna jedna osoba takodje Kavos 9 avgust, okolina Novog Sada, ide nas 4 (19,19,23,26 god) pol ne bitan. cena je 22000 dinara, 12 dana polazak. Ako vas ima 2 moze jedan da upadne kod nas a drugi kod ace trnica.
July 27, 20168 yr Planiram da izmedju 15. 8 i 27. 8 skoknem na 5-6 dana do Grcke. Halkidiki ili olimpijski kraj. Nisam nikada bio tamo. Ako neka zenska osoba vec poznaje taj kraj utoliko bolje. Pre podne bi mogli da idemo na izlete ili bavimo sportom. Posle rucka plaza i uvece izlasci Isli bi autom i ja bih snosio troskove puta i veci deo smestaja. Prednost imaju zenske osobe oko 30 godina i oko 50km od Beograda
July 30, 20168 yr Kulturan drug ili drugarica priblizno 40-ak godina koji su zainteresovani za letovanje na prelepoj Lefkadi a zeleli bi podele troskove neka se jave ?
July 30, 20168 yr On 22.7.2014. at 7:29 PM, Ivana-r said: Pozdrav svima! Trazim drustvo za letovanje u Grckoj! Mesto je predmet dogovora a od njega zavisi i cena. Iz Beograda sam i imam 40 godina. Zdravo i vama ima 40-ak god i letovala bih u septembru u grcku neka Lefkada i slucno ako ste zainterosavani Imate kontakt
July 30, 20168 yr Vesna ja takodje trazim saputnicu za Grcku,mogu pocetak sept.ne bih nesto preskupo 300e max smestaj i prevoz.imam 31 god,ako si za neki pregovor kontaktiraj me na email [email protected]
July 30, 20168 yr Pozdrav, Da li ima nekog zainteresovanog za odmor na Ohridu ili Grckoj, par dana, polazak bi bio 22-i avgust noc, tako da 22-og ujutru stignemo tamo i povratak 27 avgust uvece. Isli bi nasim kolima, imamo 2 ili 3 slobodna mesta. Pozdav, Nebojsa i Biljana
July 31, 20168 yr izvinjavam se sto nisam procitao sve post-ove, tako da ako nekome odgovara ova komb molim da se javi, ja sam m 40 god iz Bgd i zainteresovan sam za varijantu gde ima dosta stranaca, recimo prvi pik mi je laganas/zakintos.. busom (nemam potr za avio), budzet do cirka 400, toliko mi ima smisla, ako je neko zainteresovan nek se javi (btw, video sam da sada ima i nekih last minuta za rodos, samo 9 dana, oko 400, euroj.et oko 10.avg)... i da - radije bih isao sa saputnikom nego saputnicom... poz svima
July 31, 20168 yr Pozdrav drusto, trazimo jos 2 saputnika za Lefkadu oko 20-og avgusta, inace nas je 3, dve devojke i momak spremni za druzenje, avanturu, zabavu, obilaske itd.. imam 24 god i spremni za svaku vrstu dogovora
August 1, 20168 yr Jesi nasla nekoga? 7 minutes ago, Miram89 said: Jesi nasla nekoga? 7 minutes ago, Miram89 said: Jesi nasla nekoga?
August 1, 20168 yr Pozdrav svima.... Da li je neko mozda zainteresovan za Grcku nije bitno mesto,samo da je ovaj mesec avgust Edited August 1, 20168 yr by Miram89
August 1, 20168 yr Da li je neko zainteresovan za Grcku u avgustu... Gledala sam nesto od. Ponuda ima za 320 e avionom pefkohori recimo.... On 26.7.2016. at 0:35 PM, Rila said: Potrebna jedna osoba takodje Kavos 9 avgust, okolina Novog Sada, ide nas 4 (19,19,23,26 god) pol ne bitan. cena je 22000 dinara, 12 dana polazak. Ako vas ima 2 moze jedan da upadne kod nas a drugi kod ace trnica. Jeste nasli mozda nekoga? Ja sam zainteresovana imam 26 godina i Sombora sam
August 2, 20168 yr Nismo nasli nikog ostavljam link od fb profila za detaljnije informacije https://www.facebook.com/milan.ristic.9212
August 3, 20168 yr Da li neko trazi drustvo za letovanje? Kraj avgusta, pocetak septembra, prvenstveno Grcka... Prednost dajem zenskom drustvu, moze i mesovito ako nas je vise. Imam 29 god. i nemam drustvo jer su svi ili u paru, ili ne rade ili su zbrisali mnogo ranije od mene...
August 4, 20168 yr Kraj Avgusta, početak sep. Drugar i ja idemo kolima za Lefkadu, dvoje njih je odustalo, tako da imamo dva slobodna mesta. Ako je neko zainteresovan, da podelimo trošak puta, (nije obavezno druženje tamo) neka se javi. Inače imamo 30 i 26 god. Sent from my iPhone using Tapatalk
August 4, 20168 yr 4-17. septembar, obilazak grckih ostrva Kiklada i Dodekaneza. (Anafi, Santorini, Tilos, Rodos). Ruta konacno isplanirana, karte kupljene. Kome je ovo zanimljivo i zeli da delimo cenu smestaja, slobodno nek se javi.
August 4, 20168 yr 8 minutes ago, downtown said: 4-17. septembar, obilazak grckih ostrva Kiklada i Dodekaneza. (Anafi, Santorini, Tilos, Rodos). Ruta konacno isplanirana, karte kupljene. Kome je ovo zanimljivo i zeli da delimo cenu smestaja, slobodno nek se javi. Koliko mislis da ce to okvirno da kosta? Prevoz i smestaj.
August 4, 20168 yr 26 minutes ago, Nenad84 said: Koliko mislis da ce to okvirno da kosta? Prevoz i smestaj. Sve ukupno, povratne avionske i sve brodske karte plus smestaj u dvokrevetnim studijima sa pogledom na more 10 nocenja (6 anafi, 4 Tilos ; na Santoriniju i u gradu Rodosu se ne spava, vec su obilasci od po pola dana do polaska brodova za dalje) izadje po osobi oko 400 eu*, ako karte u medjuvremenu ne odu gore. *edit: proverio na netu cene prevoza na danasnji dan Edited August 4, 20168 yr by downtown
August 6, 20168 yr Juhu! Ko bi sa mnom u Grcku? Avgust.... Tasos, Halkidiki, Sitonija, tako nesto... 78.godiste sam, iz Panceva
August 6, 20168 yr Hola Nevenna! Da li si videla neku ponudu već konkretno? On 8/4/2016 at 0:35 PM, dadinho said: Kraj Avgusta, početak sep. Drugar i ja idemo kolima za Lefkadu, dvoje njih je odustalo, tako da imamo dva slobodna mesta. Ako je neko zainteresovan, da podelimo trošak puta, (nije obavezno druženje tamo) neka se javi. Inače imamo 30 i 26 god. Sent from my iPhone using Tapatalk Ja sam trebao da idem na Lefkadu, ali sam ispaljen... Da li još uvek ima mesta kod vas, ako da, piši neki kontakt. Vrlo rado bih otišao. Edited August 6, 20168 yr by Igor_Hola
August 6, 20168 yr Hola Igor! Nista konkretno za sada, ali ima dosta last minute ponuda za razne destinacije.... Edited August 6, 20168 yr by Nevenna
August 7, 20168 yr pozz da li je neko zainteresovan za grcku polazak 21-22avg pa na dalje? samo sto ja moram najkasnije da se vratim 5sep zbog posla