Jump to content

Featured Replies

Posted

Dobro jutro :) 

Ovaj.. ne znam gde da postavim ovo pitanje, ima kao veze sa azijom pa evo ovde. Juče sam se nakon nekih 50 dana na Tajlandu i potom u Indiji vratio (neeee) u srbiju :(  i pored toga što su mi izgubili prtljag negde izmedju delhija i abu dabija, sve koji smo išli sa Tajlanda i Indije (a ja sam bio na oba) odveo sanitarni inspektor i udavio sa popunjavanjem nekih papira. 

I sada kao treba u roku od 3 dana da se javim na neku kliniku šta li, u bul. Despota Stefana 54 da me testriaju na koleru, malariju, hemoralgičnu groznicu, nešto karantin 5 dana, bla, nisam ni čitao..   ili ću kao platiti kaznu ako se ne pojavim tamo. 

Ovo ima nekog smisla ili da ignorišem i nastavim da spavam narednih dana i budem standardno u depresiji što sam se vratio ovde :(

Meni se desilo nesto slicno jednom prilikom, mada nisu pominjali nikakav karantin na aerodromu :D Dobio sam isto kao ti uput za svasta, i na kraju kad sam otisao, samo su me pitali da li sam zdrav i da li imam simptome i posto nisam onda su me poslali kuci bez bilo kakvog pregleda.

Samo da napomenem da nisam bio u toj klinici posto nisam iz Bga.

• Author

Ha, meni na tom papiru piše za koleru  "stavlja se pod zdravstveni nadzor 5 dana". a za hemoralgičnu groznicu nadzor 21 dan. Valjda to ipak nije karantin. 

Ali bolje da ipak ne idem nigde, šta ako me zatvore na 3 nedelje :D  

A prijatelj se isti dan, samo drugim letom, vratio iz Delhija isto i ništa mu nisu rekli. Sa ovog leta sve iz Bangkoka i Delhija su zadržali. 

I onda da me oraspoloži odem da pokupim backpack a on negde ostao, da li u Delhiju ili Abu Dabiju :)