Jump to content

Featured Replies

Posted

Drustvo,

Na leto planiram da odem u Cirih na tri nedelje i to vozom..

E sad, na netu sam pronasao direktnu liniju BG-Cirih, a ima i sa presedanjem u Zagrebu, ali bih ja poneo svoju biciklu sa sobom kako bih mogao njom da obilazim grad, pa ne znam da li je moguce da se preveze bajk..

Da li je neko vec isao vozom i prevozio bajk? Sta da uradim?

Ujedno, kazite mi i sta sve treba posetiti u najvecem gradu Svice?

Hvala svima na pomoci :smile:

Ne znam kakve sve mogucnosti nudi ta linija preko Zagreba,ali razmisli i o putanji preko Budimpeste (nema direktno,nego bi isao BG-Budimpesta,pa onda Budimpesta-Cirih).Oni sigurno imaju delove vagona za bajseve.

Na MAV stranici piše da ne ma ni do Pešte za bicikle:

http://elvira.mav-start.hu/elvira.dll/x/uf?iehack=%3F&ed=56E2D1B4&mikor=-1&isz=0&language=2&k=&ref=&retur=&nyit=&_charset_=UTF-8&vparam=&i=beograd&e=BUDAPEST*&v=&d=16.03.21&u=1&go=Timetable

Ideš preko lita pa bi eventualno mogo od Vinkovaca do Villacha i odande dalje za Zurich. U tom slučaju bi bilo sigurno za bicikle.Kakogod, morat ćeš se dosta nagnjavit...

• Author

Pa, sto se bicikle tice nije mi moranje da je nosim, ali sam cuo da su bicikle tamo ekstrmno skupe i za kupovinu i da se iznajme.. zato sam mislio da ponesem svoju..

Pise da moze ako moze da se sklopi, ali moja je MTB i ne moze, e sad ne znam za tu liniju sa Budimpestom..

Edited by Badzo

Najjeftinije je BG-ZG 19 EUR + ZG-Cirih 29 EUR. Karte mogu da se kupe na međunarodnim blagajnima ili agencijama Putnik i Wasteels. Kupiti unapred da bi se osigurala ta cena.

Pitaj u agenciji jel može Vinkovci - Zurich, isto bi trebalo bit 29 evrića. Pa onda samo kupiš Beograd - Vinkovci povratnu, trebala bi bit manje od 38 evrića kolko traže do Zagreba...

Ne može više  Vinkovci - Cirih za 29 EUR jer nema vagona koji idu iz Vinkovaca za Cirih. Vagoni iz Beograda idu samo do Villacha/Scwarzacha-St.Veita, te se mora u Zagrebu preći u drugi vagon za Cirih.