Jump to content

Featured Replies

Posted

Organizuje se HC winter camp za Novu godinu u Istanbulu: www.istanbulcamp.com

evo mene,

vratila sam se iz Turske...

jeee...

u Istanbulu je bilo : WOWWWWWW..

e da, za taj camp za NOVU GOD, ja sam se vec prijavila :P

hvala svima za INFO

i srecno drugarii Putnici :)

cek, glupa sam. ne mogu da nadjem jos neke info o kampu. moze li neko da mi da jos neke info?

Možda im trulo da napišu "doček nove godine u Istanbulu" - zvuči tako mejnstrim i komercijalno... dok je "winter camp" već nešto što zvuči - putnički, a HC i CS se mnogo tripuju na to da propagiraju neki ne-mainstream stil života :)

Inače, ja zaista ne vidim po čemu je to - kamp, a ne velika žurka-terevenka. Možda nas neko prosvetli :)

• Author

Pa valjda svako HC okupljanje se zove camp, a tesko da se radi nesto na tom kampu. Imate raspravu na HC forumu o tome, al' ko ce da cita 150+ postova  :)

• 1 month later...

Odes u Tursku ambasadu, platis 22 evra, dobijes vizu istog dana(najkasnije sutra).

Onda odes u bugarsku sa tom vizom u pasosu i dobices za 10-15 dana.

Treba da platis i osiguranje, imas Uniqa tranzitno za 300 din.

Jedino sto gubis 12 evra u odnosu da vizu kupis na turskoj granici.

Koliko ima km do Istanbula?! Mislim, od Dimitrovgrada do Istanbula... možda bih se uputio kolima  :102:?! Ima li neko iskustva sa putevima po Bulgariji i Turkiji?!

Od Bograda do Istanbula ima 976 km.Moj drug je isao autom prosle godine i nije imao nekih problema.

Meni nisu trazili.Odes u periodu 9-11h,uzmes formular,popunis ga,porazgovaras sa "cikom" ako je zainteresovan da te nesto pita,das sliku i 22 evra i dodjes popodne po pasos.

I na kraju (ili na pocetku)... koliko ljudi ide?

Dobio sam informaciju - puno!  :?

Ja cu biti sigurno u Istanbulu, verovatno u nekom Hostelu, pa me i zanima detaljniji plan tamosnjih desavanja!

Nadam se da ce biti  :party::banana::dance: .... zanimljivo!  zvizhd

Danas sam kupio karte za voz i rekli su mi da do juna nece ici turska spavaca kola, nego samo nasa (ako ne lazu).

Nesto su ovih dana sredjivali pa se nisu ni mogle uzeti rezervacije.

Rezervacija za dvokrevetna je 2000, a tro 1200 din.

Ako nekoga zanima da zna.

Pozdrav

Ako koristis flexipass 4100 dinara ako si mladji od 26 godina ili 6900 ako imas 26 i vise.

(cena prati kurs cini mi se) + rezervacija 1200 (2000) do tamo, i ne znam koliko je tamo za nazad.

Ne znam tacno koliko je regularna cena povratne karte, ali cini mi se kada sam pre pitao da su mi rekli oko 7500 (+rezervacija).

Kako sam stariji ispada 9000 +rezervacija iz istanbula+1500 d razlike u vizi,te kako moram ici  u bg po vize 2 puta=avionskoj karti koja staje 200e.Neisplati se,koje iz unutrasnjosti ,jedino Nislijama je usteda.hvala

• 3 weeks later...

Pozdrav prijatelji, vidimo se u Stambolu!!!

Ja znam da ce nam biti ludo i nezaboravno....  :pivoooo::party:pijjjserenade:banana:, sto i svima ostalima zelim!!!!

::arabia: