Jump to content

Featured Replies

Posted

Poštovanje, planiram da putujem krajem maja do Švajcarske i početkom juna bih hteo da odatle odem u Lisabon. Pročešljao sam forume i vidim da imaju već neke diskusije o Beograd - Lisabon, za to me isto interesuje, gde bih ja prošao najjeftinije? A u situaciji da je svakako skupo, u kojem mesecu bi bilo idealno putovati u Portugal? Presedanje naravno nije nikakav problem. Hvala na pomoći i strpljenju.

Edited by Marko naopak

Ako mislis sta bi te izaslo najpovoljnije kad su u pitanju aviokarte, prvo sto mi pada na pamet je da pogledas cene kod Wizzaira za letove iz BGa za Basel-Mulhouse-Freiburg aerodrom, a posle odatle ili iz Zeneve za Lisabon pogledaj Easyjet. Za povratak imas verovatno mnogo vise opcija, jer verujem da ne moras preko Svajcarske, pa vec odaberi najjeftiniju. Ne moras nuzno ni preko lowcosta kompanija da letis, koristi opciju multicity na nekom pretrazivacu letova(npr kayak.de), odaberi datume, gradove, pa vidi sta ti se nudi. Mozes i da kombinujes, npr Wizzom iz Srbije za Svajcarsku, pa onda trazis multicity opciju neki grad u Svajcarskoj-Lisabon-BG.

Period koji si izabrao deluje kao dobar za putovanja tamo, a posto nije spic letnje sezone, verovatno je da ces moci da nadjes i ponesto povoljno.

Proveri i cene WizzAir-a iz Nisa za Bazel, moze da se desi da bude dosta jefinije, a u zavisnosti odakle dolazis iz srbije mozda i lakse/blize.