Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima! Javljam se sa idejama za neka nova putovanja, a u potrazi za finim drustvom...:) Prvi termin koji bih da iskoristim je  Uskrs/Prvi maj, a destinacija koju zelim je Sicilija prvenstveno, ali dolazi u obzir i drugo, npr. neka kruzna tura, Rim, Amsterdam mozda...U svakom slucaju taj termin je dosta blizu, pa se treba brzo dogovarati i rezervisati! :) Takodje bih isla kasnije i u samostalnom aranzmanu negde, Istanbul mi je u planu za takav put, Prag takodje, Barselona...Zanima me i tura po Spaniji, Italiji...Navela sam par destinacija ali sam otvorena i za druge predloge i dogovore. Jako volim da putujem, ali ne sama, i dogovori samo zbog podele troskova me ne zanimaju. Na putu se trudim da sto vise vidim i obidjem, prilagodljiva sam i spremna da se odreknem nekog komfora zarad onoga sto mogu da vidim i da dozivim. Od saputnika ocekujem da ima slicne stavove, da smatra da je mnogo bitnije sta ce videti i doziveti, nego kakav je hotel npr., da je raspolozen za puno pesacenja, poneku improvizaciju...;)  Pisite mi u inbox, da putujemo...! :)

Zainteresovana sam za većinu od navedenih putovanja, naročito Siciliju (kružna tura po Italiji) i Španija (Andaluzija), ali na leto. Što se tiče Uskrsa - putovala bih u Sloveniju (odgovara mi termin I br dana), Argusov aranžman. Radim u Beogradu, inače sam iz NS.

• Author
On 4.4.2016. at 10:47 AM, royal011 said:

Zainteresovana sam za većinu od navedenih putovanja, naročito Siciliju (kružna tura po Italiji) i Španija (Andaluzija), ali na leto. Što se tiče Uskrsa - putovala bih u Sloveniju (odgovara mi termin I br dana), Argusov aranžman. Radim u Beogradu, inače sam iz NS.

Odgovorila u inbox :)

On 4.4.2016. at 11:38 AM, wojkann said:

Ja sam za sever Itailje, Firencu, Toskanu, Djenovu i sl.... sad u maju :D

Odgovorila u inbox :)

I ja razmisljam o nekoj italijanskoj turi, Rim, Toskana, Djenova, Milano okvirno, bilo koji termin na leto/jesen.

Slazem se u potpunosti da cilj putovanja treba biti da se sto je moguce vise stvari vidi, isproba, upozna... smestaj je nebitan, da li je hotel, hostel, couchsurfing, airbnb...

• Author

Da, smestaj je najmanje bitan...meni je najbitnije da je sto blize centru :smile: E sad, samostalna putovanja traze mnogo vise vremena i truda za organizaciju i uklapanja, i cesto ispadnu i skuplja, pa se, nazalost, ljudi ipak na kraju opredele za agenciju...I jedno i drugo ima prednosti i nedostatke :smile:

Pozdrav,

Koji termin vam odgovara za Uskrs,ja imam u glavi 2 opcije Amsterdam (Kings day) ili Krf,na Krfu inace specificno slave Uksrs,pa voleo bih to vidjeti.

I da li je neko zainteresovan za Andaluziju,termin je 30.7.-14.8. 

Edited by Plazma983

• Author
On 15.4.2016. at 2:47 PM, Plazma983 said:

Pozdrav,

Koji termin vam odgovara za Uskrs,ja imam u glavi 2 opcije Amsterdam (Kings day) ili Krf,na Krfu inace specificno slave Uksrs,pa voleo bih to vidjeti.

I da li je neko zainteresovan za Andaluziju,termin je 30.7.-14.8. 

Odgovorila u inbox :smile:

• 2 weeks later...

Ima neko da je za interrail krajem jula pocetkom avgusta 15 dana avanture. Destinacije Budimpesta Berlin Amsterdam Brisel Pariz Nica Monte Karlo Milano Bled Ljubljana pisite ako ste za pa da ovu avanturu podelimo zajedno 

• 1 month later...

Da li ima neko zainteresovan za sredinu, kraj juna neko putovanje,  iskrslo mi par slobodnih dana paa bih da pobegnem malo iz grada...:)