Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima! :-)

Pre svega, nadam se da ce admini tolerisati temu o Grckoj van "predodredjenog mesta za to". Razlog je sto je ipak ova tema malo drugacija. Naime ideja je da se kolima obidje dobar deo Grcke (Olimpijska regija, Halkidiki, Jonska regija, itd...). Po par dana u svakom mestu, ili pa sediste u centralnom delu regije pa odatle dalje kolima svaki dan, zavisno od raspolozenja :-)

Glavna caka je sto bih voleo da avanturu podelim sa osobom slicnom sebi... Da sam put ne bude cilj, vec vise alat za neki "unutrasnji rast". Pod "slicnom sebi" mislim da osoba treba biti vegan/vegeterijanac, da u sebi ima neki tip "kreativne vatre" (pisanje, komponovanje, slikanje...), da je interesuje duhovnost/filozofija, da voli da razgovara, masta, sanjari... Da moze biti i aktivna i lenja... Da joj setanje po plazi i brojanje zvezda vise prija od taverni i klubova...

Poenta je da citava avantura bude u duhu "Together Alone". Da ne postoje duznosti, obaveze, vec da akcenat bude na razumevanju i zelji za napredkom (kreativnim, intelektualnim, kakvim god). :-)

Znam da sam za kratko vreme nalupao dosta gluposti, ali nakon par odustanja, odlucio sam da ipak napisem ovu temu i vidim sta ce da se desi... Ocekivanja nisu velika, ali nakon par meseci "solo putovanja", moram priznati da zelim da osetim/saznam "cega jos ima tamo" :-)

A da, sto se placanja tice... Ja bih snosio trosak puta i smestaja posto to u svakom slucaju moram, bio sam ili sa nekim :-) Nije problem ni za ostale stvari, novac realno nije prepreka, imam vise nego sto mi treba, a cemu sve to ako ne moze da se podeli sa nekim :-)

Hvala na vremenu ^_^

• Author

Posto ne vidim edit opciju, da napisem ovde da mi je 28 godina, uskoro 29 (u Maju). Sa druge strane, u glavi sam ostao kao da mi je 20-ak, barem za vecinu stvari :-) Za neke sam pa kao da sam penzioner, i to u dubokoj starosti ^_^

Meni je super ovo sto si napisao i podrzavam te, nadam se da ces uspeti naci nekog za ovu avanturu. Ja bih ti se licno pridruzio, imam slican stav, ali vreme mi nedozvoljava da budem toliko odsutan sa posla.

• 2 weeks later...

Pozdrav Aliante, 

Sjajna ideja. Imao sam slicnu avanturu pre par godina. Ako te zanima mogu ti preporuciti par mesta kojih nema na turistickim ponudama ali mislim da bi ti se dopala. Slicna su nam interesovanja. Nadam se da ces naci adekvatnog saputnika jer je ideja o takvom putu sjajna. Sve najbolje...

• Author

Pozdrav Vele,

Nisam osoba koja voli guzve, tako da me definitivno zanimaju "skrivena mesta". Slobodno napisi sta preporucujes, bilo ovde ili u privatnoj poruci. :-)

Takodje hvala na lepim zeljama :-) Vrlo ljubazno sa tvoje strane :-)

• 2 months later...
  • Author

Nazalost, ne. Problem je sto bi ta avantura sada ulazila u neku zavrsnu fazu, jer krecu guzve i vrelina, a ja licno nisam fan ni jednog ni drugog. Mozda kasnije, Septembar? Sada su mi primamljiviji severni krajevi kontinenta, gde su temperature i do 10 stepeni nize :-)