Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozz.. Gde ste se najcesce susretali sa velikim guzvama, kad dugo morate da cekate u redovima, ispred saltera i slicno.. da li su to banke, poste ili nesto sasvim trece, negde gde cekanje moze potrajati po pola sata pa i vise dok ne dodjes na red. Interesuje me za gradove sa vecim brojem stanovnika, recimo Barcelona.. U ovom mom slucaju mi  vece guzve idu u prilog, malo cudno al' tako je kako je.. Pa eto pucajte .. Thx         :mah:

Ha,kakva tema :-)

On 4/18/2016 at 8:29 PM, Cool-A said:

U ovom mom slucaju mi  vece guzve idu u prilog, malo cudno al' tako je kako je.. 

Pa,ako si dzeparos,ne bi me ni cudilo sto ti odgovara guzvazvizhd

:wink:

Ali,ajde da odgovorim na temu.

Sto se tice inostranstva,mislim da sam najduze cekao u redu za neku voznju u Evro-Diznilendu (kod Pariza).Znaci,tamo sam proveo 3 dana cekajuci,dok nisam stigao i ja na red da se vozim:rolleyes:

(za ostlae voznje se nije toliko dugo cekalo,ali za tu jednu najatraktivniju,je bogami bio red poduzi;cak su stojala usput obavestenja na raznim jezicima da se spreme ljudi za poprilicno cekanje za tu voznju)

Da, zabavni parkovi, neki muzeji...

Ali pre svega: premijere Star Wars-a, puštanje novog iPhone-a u prodaju i slične stvari tog tipa, meni je to bilo neverovatno (a uzgred, tih što čekaju po takvim redovima bi mi bilo i najmanje žao, ako se stvarno ispostavi da si džeparoš....:tongue:)

U Barseloni se sve ceka satima...cak postoje servisi (sajtovi) na kojima ti za nadoknadu zakazu termin ranije od slobodnog na sajtu, idu sa tobom, provere ti dokumenta itd.

• Author

Hhhhhh.. sta je "dzeparos" ? :biggrin:
Ma nisam dzeparos, nesto drugo je u pitanju, nebitno..

Znaci, uglavnom svkodnevno mozes naici na guzve gdje ljudi cekaju u redovima..  ?

Oke.. Thx  klanj::