Jump to content

Featured Replies

Vrlo korisni mogu biti i talk i Pantenol mast...

:mrgreen:

God bless talk, god bless people who gave me talk... uh.

back to sleep

A da nas prosvetlite sta da radimo s talkom?    :neznam:

....mislim ako cemo ga vec nositi da znamo sta bi s njim  :roll:

A da nas prosvetlite sta da radimo s talkom?? ? :neznam:

....mislim ako cemo ga vec nositi da znamo sta bi s njim? ?:roll:

Pa, talk se koristi za izbegavanje John Wayne sindroma, koji te moze zadesiti u slucaju da dugo hodas, penjes se, imas veliki teret ili ti je samo toplo i hodas...

Tako, ako hoces da se prepustis riziku, mozda ces hodati kao cowboy  :-D

• 1 month later...

Ehej, Zna li iko gdje bi mogao da kupim vrecu.. Onu malu sto moze na sve temperature? Al skroz malu sto se pakuje da maltene stane u duboki dzep?

I koliko to kosta?

• 2 months later...

Vrlo korisni mogu biti i talk i Pantenol mast...

God bless talk, god bless people who gave me talk... uh.

back to sleep

A da nas prosvetlite sta da radimo s talkom?    :neznam:

....mislim ako cemo ga vec nositi da znamo sta bi s njim  :roll:

Talk, ah talk, kako bi zivot bio laksi da sam pre 5 dana imao kesicu talka. Sunce, vlaga, ranac na ledjima i nepristupacni predeli Boke Kotorske ... Anyhow, na putu nazad sam se oj'o ki pas i stvarno sam mrzeo svaki korak na putu ka Prebivalistu

Talk, a must. Da jos jedna stvar, sapun u plasticnoj kutiji, gde god da si, uvek ces da se osecas lagano, fino uz Sapun u Plasticnoj Kutiji.

sapun u plasticnoj kutiji, gde god da si, uvek ces da se osecas lagano, fino uz Sapun u Plasticnoj Kutiji.

Pa nećeš u nekoj bezvodnoj planini tegleći dragocenih 2 litre vode na leđima  :wink:. Ali će ti zato tamo vlažne maramice jako dobro doći. Sa njima možeš i ceo da se opereš dosta diskretno i brzo. Ja sam pre par nedelja proveo 7 dana u planinama. Sretao sam vodu (izvore, jezera) ali uvek blizu vode bude neki katun. Preko dana nije baš zgodno prati se (ceo) pred ljudima, a noću je hladno. Ali maramice odrađuju posao.

a kada ti nestane maramica onda skoknes to kioska i kupis jos koji paket :) ... OK, naravno, eto pozeljno je imati i pakovanje papirnih maramica, cisto da ne bi ste jurili vodu ki ludi, svaki put.

I sapun i vlazne maramice :)

Mislim da je ovo dobar zakljucak, won't you agree? :D

super lepak

hemijska i blokcic

karte ili neka druga igra

punjac za baterije

bedz ili zihernadla(prvi put sam napisala ovu rec...zove li se uopste tako?...pitam se pitam)

a za zene:

umesto losiona i komadica vate....maramice za ciscenje lica

umesto sapuna i praska za ves....gel za tusiranje:)...sterilnije je i lakse se nosi

velika marama(sarong)....koristi se kao jastucnica..jastuk...prekrivac...suknja....bluza...haljina...jakna...sal...kapa...hladovina....prostirka...zastava...kamiondzijska traka:)...ma svasta radi a pere se lako....susi jos lakse...a pakuje najlakse:)

• 3 weeks later...

Jedan lovaci noz je uvek potreban, a ako ides u divljinu i neka sekirica.

Upaljac i nekoliko pakovanja sibica (barem jedno u nekoj vodonepropusnoj kutiji, nikad se ne zna).

Andol, brufen i neko pakovanje antibiotika.

Pakovanje onih velikih crnih najlon kesa. Moze da posluzi za mnogo toga.

Vlazne maramice su zakon, spasile su me na mestima gde je bilo i malo vode za pice, a kamo li vode za pranje.

Kanap, struna, igle i poneka ziherica.

Sveska i olovka.

• 1 year later...