Jump to content

Featured Replies

Posted

Poštovanje, ljudi!

Namera mi je da obidjem ove četiri zemlje, pa da pokušamo da se pronadjemo i organizujemo.

E, ćao! :smile:

Ja imam neku kartu za taj kontitent za 31. avgust i ništa živo nisam isplanirala, osim da švrljam tuda septembra 

Kad si ti mislio?

• Author

Ćao,

Izvini što kasnim sa odgovorom. Ja ne mogu pre poslednjeg kvartala tekuće, što znači posle tvog septembra, a nadam se da će realizacija biti do polovine 2017. Oslonio bi' se na Slobinu, Tonijevu i Nikolinu avanturu koja ti je, pretpostavljam poznata, tako da ne treba link :wink:. Pročitao sam putopis u štampanom izdanju i hvala Slobi na trudu. Ako ti iskrsne persona za južnoameričko "švrljanje" - tu sam.

• 5 months later...
On 10/15/2016 at 8:06 PM, istok said:

Polazak bi bio u aprilu 2017.

Imas li neki plan za sada, i info o troskovima...

• Author

Ideja bi bila da se ide redosledom kao u naslovu. Sad, moguca su pomeranja, moze i Brazil da upadne - sve zavisi od avionske karte. Polazak iz Spanije ili Italije, pretpostavljam da manje-vise si informisan(a), kao i o cenama leta do kontinenta. Boravak otprilike 45 dana, od Srbija/Juzna Amerika/Srbija. Hosteli, mozda kaucsurfing.

• 1 month later...
  • Author

23. III Beograd - Amsterdam - Lima / 8.V Sao Paulo - Pariz - Beograd (9.V), 48 dana, Air France ponovljena promocija jos nedelju dana.

• Author

Putnici - forumaši, ako znate nekog ko je za južnoamericku avanturu, molim prosledite informaciju.

• 1 month later...

Ja sam u Peru+Bolivia od 14.aprila do 6.maja. 

Jos nisam fiksirala putanju, ali verovatno iz Lime spustanje do Arequipe, pa preko Titicaca jezera do Bolivije, pa Uyuni i nazad za Cusco da se obidje MP. Povratak iz Lime.

Takodje sam backpacker, ali popustam sa godinama :smile:  

Trazim drustvo pa ako je neko zainteresovan da se pridruzi, slobodno se javite :smile: 

• Author
On 1/30/2017 at 10:22 PM, lutalica said:

Ja sam u Peru+Bolivia od 14.aprila do 6.maja. 

Jos nisam fiksirala putanju, ali verovatno iz Lime spustanje do Arequipe, pa preko Titicaca jezera do Bolivije, pa Uyuni i nazad za Cusco da se obidje MP. Povratak iz Lime.

Takodje sam backpacker, ali popustam sa godinama :smile:  

Trazim drustvo pa ako je neko zainteresovan da se pridruzi, slobodno se javite :smile: 

U raskoraku smo tri nedelje, ja idem za Limu 23. marta, vracam  se iz Sao Paula 8.maja. Prvo cu na sever do Cacapojasa zbog Gokta vodopada, pa za Huaraz i onda nazad preko Lime za Nasku, Arekipu, Kusko, Titikaku ... Boliviju ... Cile ...