Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav dobri ljudi! Potrebna mi je vasa pomoc. Zelela bih da kao poklon za rodjendan odvedem decka u septembru na Lollapalooza festival. Pritom bicemo razdvojeni sve do septembra silom prilika pa bih bas zelela nesto specijalno, a ovo mi deluje dobro jer taman samo u septembru mogu dobiti odmor. Karte su svakako same po sebi skupe i treba mi pomoc u vezi svega ostalog. Informacije u vezi prevoza, prenocista, sve sto vam padne na pamet dobrodoslo je! Hvala unapred, pozdrav.

Ako je festival u Berlinu, evo ti nekih predloženih ruta do tako:

1. voz do Budimpešte, orangeways bus ili Easy Jet do Berlina

2. voz ili bus do Beča (ili neki bus do Bratislave direktno ako ima), Slovak Lines od Beča do Bratislave, RyanAir iz Bratislave do Berlina.

3. voz ili bus do Minhena (prilično povoljno iz Zagreba), Megabus iz Minhena do Berlina

I još jedna opcija koju sma koristio je Wizz Air do Dortmunda (iz Tuzle ili Beograda), Megabus od Dortmunda do Berlina.

Beograd- Budapest, voz, povratna karta 26 e

Budapest-Berlin, voz povratna karta 58 e. Karta moze da se u Putniku travel-Beograd, ima ukupno 6 karata po toj cenii, broj ogranicen, dovljno je  nedelju dve ranije kupiti kartu,  ako dan putovanja pada na praznike. onda sto pre. Satnica odlaska i povratka iz Berlina je dobra.

• Author

Lepo, to mi zapravo najvise i odgovara ako je vec iz Nisa, u svakom slucaju svaki predlog je dobrodosao! Hvala najlepse ThirstyTraveler! :smile: 

• 4 weeks later...

evo i ja nešto što sam upravo našla:

bg-budimpešta voz standardno

budimpešta-krakov-berlin bus (Polski bus)

povratno ispadne oko 55 evra, znam da traje predugo al eto nekom se to isplati :smile: