Jump to content

Tražim saputnike - kraj Jula ili Avgust - BG-Budimp-Prag-Nirnberg-Frankfurt-Berlin-Varsava-Minsk-Moskva ili slično :)

Featured Replies

Posted

Ćao svima. 22 mi je godine i premnogo energije i entuzijazma.
Možete me dodati na FB-u ko bude htio, nek me kontaktira prvo privatnom porukom i šaljem link. 

Kao što vidite u naslovu planiram proputovanje Evropom, do Moskve, i na kraju povratak avionom.
U opciji su vozovi, busevi i stop. Kao i couchsurfing, hosteli i airbnb ali i smještaj kako se ko snađe kod poznanika i prijatelja.

Kraj fakulteta i diplomiranja, želim da zalijem jednim ovakvim putovanjem. I u cilju toga tražim jednako lude ljude. Iz Podgorice sam, mada računam Beograd kao početnu stanicu.

Nekim mojim prvim proračunima za prevoz do Moskve će trebati nekih 150-200e. Još 100 otprilike za povratak avionom. 100e za noćenje i 150e za hranu. 

Takođe uz dogovor, moguće su varijacije. Npr ako se pronađe low cost avio karta do npr.Frankfurta ili Dresdena, Praga i slično (od Beograda, Dubrovnika, Budimpešte ili Temišvara) , kako bi se odatle započele putešestvije do Moskve

Edited by LazioMiso

Pozdav. Ja sam planirao turu isto krajem jula. Ali sam razmatrao samo Poljsku, Bjelorusiju i baltik. Isao bih autobusima i vozom do Budimpeste i po Bjelorusiji. Ne znam koji su tvoji planovi, i koliko vremena zelis da provedes putujuci jer od toga zavisi koliko bi se zadrzavao u svakom mjestu?

• Author

Trenutno sam blizi da to bude sredina avgusta, zbog nekih drugih planova. 
I ja sam razmisljao o Baltiku, ali mi je sigurno Moskva poslednja stanica, ne bi mi put vrijedio, da ga time ne poentiram. 

Nocio bih u Varsavi i Moskvi makar jednom, i vjerovatno ili u Krakovu ili Budimpesti zavisi od termina autobusa i vozova. Ali i od eventualnih varijacija, i gradova.

• 1 month later...