Jump to content

Featured Replies

Posted

Cao,vidim ovde svi traze za neke daleke zemlje prijatelja za put,ja idem na malo mozda  dosadnije mesto ,planiram u Becice sa cerkom od 5 god,ali ako ima neko i neki drugi plan za Crnu Goru,neka javi,termin kada planiramo da idemo je oko 20 juna,ja jesam mama,ali mlada mama :)imam 28 god ,opustena,zabavna,volim i da izlazim ako se nadjem u mogucnosti,eto ako ima neko ko je normalan musko ,zensko, nebitno neka se javi,da ne idemo same,i zbog manjih troskova a i tako je zabavnije,sve se lako mozemo dogovoriti ukoliko ima dobre volje :smile: 

Cao:mah:

Kako planirate ici vas dve cure?I jel ste mislile u hotel ili privatni smestaj?

Pozdrav,Marija

38 minutes ago, LazioMiso said:

Mislim da ne treba da brineš, naći će se zainteresovani. :smile::smile:

• Author
On 2.6.2016. at 9:22 AM, Nevena 031 said:

Cao,vidim ovde svi traze za neke daleke zemlje prijatelja za put,ja idem na malo mozda  dosadnije mesto ,planiram u Becice sa cerkom od 5 god,ali ako ima neko i neki drugi plan za Crnu Goru,neka javi,termin kada planiramo da idemo je oko 20 juna,ja jesam mama,ali mlada mama :)imam 28 god ,opustena,zabavna,volim i da izlazim ako se nadjem u mogucnosti,eto ako ima neko ko je normalan musko ,zensko, nebitno neka se javi,da ne idemo same,i zbog manjih troskova a i tako je zabavnije,sve se lako mozemo dogovoriti ukoliko ima dobre volje :smile: 

tek sam neki dan videla da imam pasos i za cerku,tako da u obzir dolazi i Grcka :smile:

• 2 weeks later...
On 2016-06-02 at 9:22 AM, Nevena 031 said:

Dobar dan Nevena ja se zovem Sacir nadimak mije  Riki rodzen u Zemunu I a boravim u Sveckoj vec 30 godina i imam zelju da snekim ili snekom podelim zajednicki provod ili pravo receno godisnji odmor  jer ne bih zeleo da budem usamljen meni pocinje odmor od 30.07.2016. i do kraja 30.09.2016 i ja zelim samo da putujem svuda nije bitno gde samo da putujem i da uzivamo i to na moj licni trosak sve cu ja da snosim odmor pozdrav tebi i tvojoj cerkici  [email protected]   0046-760745391 mob.tel. cao