Jump to content

Featured Replies

Posted

Pozdrav svima,

tražim suputnicu ili suputnika za putovanje u Istanbul. Moram biti tamo 24.7. na jednom događanju i to je ujedno i dan povratka jer sljedeći dan radim. 

Dakle, to je jedini fiksni uvjet koji imam. Datum polaska mi nije određen, voljela bih da je nešto u rasponu 17.7. - 24.7., ovisno o broju dana.

Nisam aktivna na ovom forumu, ali ga često čitam i prikupljam informacije i zato hvala svima koji prenose svoja iskustva i pomažu ostalim putnicima da se bolje snađu. Oglas sam objavila i na hrvatskim stranicama, ali odaziv me razočarao u smislu čudnih upita, fulanih tema. Ekipa se javlja samo da bi se dopisivala ili da mi jave kako su oni već bili:)

Inače imam dva iskustva uspješnog pronalaska suputnika i očito sam tada imala puno više sreće :smile:

Ja sam Ivana. Živim u Rijeci, 31 god.

Voljela bih pronaći osobu s kojom mogu zajedno isplanirati put, koja je zainteresirana i ne putuje kao kufer i samostalna je u smislu da se može dio dana odvojiti bez drame ako nam se želje ne podudaraju. Nisam izbirljiva po pitanju smještaja, npr. pratim cijene hotela, za 25-30 eura ima puno izbora dobrih soba sa doručkom. Ionako volim puno hodati i soba mi služi za spavanje i tuširanje :smile:

Planiram let sa Turkishem iz Zg. Cijena je 200 eura za moje termine, ali ukoliko se dogovorimo može i drugo mjesto polaska ili spajanje u Istanbulu. Ovisi o potencijalnom suputnku, mogu se prilagoditi ako "kliknemo". 

Ako je netko zainteresiran bilo bi mi drago da se javi.