Jump to content

Featured Replies

Posted

Ciao! Da li mozda neko poznaje nekog Srbina nastanjenog na Krfu? Planiram da idem sama na Krf, pocetkom decembra, kod decka koga sam upoznala na letovanju, pa bih pre toga uspostavila sa nekim nasim ljudima kontakt u slucaju da mi zatreba pomoc za vreme boravka! Hvala...

Drago nam je da si zaljubljena ali ako mu ne verujesh zashto ides  :? ... no... to je sad psihologija kojom se bave drugi ljudi na forumu... ja slabije...  :)

Ako ne nadjesh nekoga ko je srbin tamo uvek mozesh da pronadjesh nekoga na HC-u ili www.couchsurfing.com ko ima puno referenci i da pokupish brojeve telefona i adrese za svaki slucaj. Nikad nije na odmet imati broj telefona nekog lokalca bez obzira koje je on nacionalnosti.

Stisni zube i lepo se provedi... ako se ne javish duze vreme poslacemo poteru za tobom!  :hihi:

• Author

E, pa hvala na moralnoj podrsci!  :) Javicu se kad krenem, a nadam se i kada se vratim! :? Ipak, hvala vam za ove adrese...

• Author

jos jedno pitanje vezano za Krf... :) Zna li neko kako funkcionise prevoz do tamo, van letnje sezone!?  Agencije ga ne organizuju do kraja proleca... Bus i voz idu do Soluna i Atine, ali do Krfa malo teze???

Претпостављам да ћеш морати до Солуна па одатле неки превоз до Игуменице и тамо ваташ ферибот који мора да ради и кад није сезона јер тамо људи живе и зими. :D

A imas i Srpsku kucu u gradu Krfu sto je muzej i pocasni konzulat pa moze i to da pomogne ovo je adresa ulica Moustoxidou 19

• Author

Hvala za informaciju...Bila sam u Srpskoj kuci - muzeju. Kustos muzeja jeste nas covek, ali ne znam koliko su oni raspolozeni da pruze pomoc??? ;)

Pa ne znam koja ti vrsta pomoci uopste treba...Siguran sam da lokalne institucije mogu da pomognu...ili pitaj kustosa muzeja za neke druge Srbe na ostrvu...ma pakuj se i idi tamo

Ja idem u Atinu pocetkom decembra vozom pa mozemo zajedno do Soluna mada cu ja verovatno svratiti koji dan u Skoplje

• Author

Pa cisto da nadjem nekog ukoliko mi zatreba...npr.ako budem imala problema sa tim deckom. Mada, nasla sam vec neke ljude tamo, pa mi se vec cini da mogu opusteno da idem...Cekam pozivno pismo i da zavrsim sa obavezama na fax-u, pa mozemo da pakujemo kofere i putujemo zajedno. Ali kako u Skopju? Ostani tamo u povratku...Imam tamo dosta rodjaka, koje ni ne poznajem, ali ce mi se zuriti ka Krfu! :)

Bicemo u kontaktu, pa mozemo zajedno vozom...I da mi pomognes da nahvatam prevoz za Igumenicu! :D

Ako si i ti student, ima neka varijanta za 50 eura povratna karta...5 dana putovanja u sklopu jednog meseca...Dogovoricemo se...pozdrav

Ma kakvih problema da imas sa deckom pokazi ti njemu ko nosi pantalone u kuci ::crazy:

Ja treba da budem 10tog decembra u Atini a mislio sam 2-3 dana da svratim do Skoplja posto imam tamo drugaricu. Ne mogu u povratku posto treba da budem kuci sto pre dolaze neki strendzeri pa malo da se druzim sa njima a da imam vremena vracao bi se preko Sofije. Da i ja sam student a ta karta se zove balkan flexipass i bilo je dosta price o tome na forumu. Ajde prvo da zavrsimo obaveze na faxu i papirologiju pa cemo smisliti nesto... Poz

Kuku... taj mora da je mnogo vredan truda... Kad se samo setim puta do Igumenice... kukuuuuu ne bi iso ponovo... Srecno  klanj::

Pa cemu onda tolka briga ako je decko super...Meni put do Igumenice bio super prvo 2 dana alkoholisanja u Ohridu a onda onako grogi kroz one planincine na kraju zakasnio na zadnji trajekt i prespavao u kampu u Igumenici...mada bilo bi mi smor da nisam isao motorom...

hehe sad sam se nesto setio kad samo igrali odbojku sa nekim grcima da nisu bili bas veseli kad sam ja stalno vikao "pusti"(moja lopta) valjda to znaci gej na grckom pa bi trebalo i to dodati u onaj putnicki recnik

• 2 weeks later...
  • Author

Drustvo, je li zna neko koja je cena autobuskog prevoza od Soluna do Igumenice ili Krfa?