Jump to content

Featured Replies

Posted

Koliko bi vam vremena trebalo da se spakujete kad bi oni likovi iz leteceg starta naleteli na vas?

:-D

Ne vise od 10ak minuta. To su prednosti malog stana, uvek znas gde ti se sta nalazi. ;)

Ne vise od 10-tak minuta. Toliko mi treba da se setim gde mi je pasosh  :-D

• Author

pasos, fotoaparat, garderoba i kozmetika su na 20cm jedno od drugog, kupaci je na metar i po dalje zajedno sa peshkirom za plazu, putna torba na pola metra...

5 minuta  :-D

Meni bi trebalo sat do sat i po, najvishe dva... Eventualno 2 i po. U krajnjoj liniji tri sata. Ako bismo bash morali zalaziti u endemske ekstreme onda bismo i nakamchili jedno 4 sata...

dodjavola, a ja ih svaki put kad ih vidim iz daleka zaobidjem! (mislim, te iz 'leteceg starta' :))

u principu, osim sto nemam ranac u kome bih ponela sve sto mi treba, ne bi mi trebalo vise od 5' da to i spakujem i jos isto toliko da se recimo obucem, al sam sigurna da bih imala otezavajucu okolnost ukucana cija se vizija mog zivota nekako ne uklapa u startno uzletanje pa bi onda u raspravi o zivotnim filozofijama i ljudskim pravima verovatno proslo jos neko vreme :lol:  ali ako bih se iskrala da me niko ne primeti, onda tako, desetak minuta :) u stvari, mislim da mi je toliko u proseku potrebno gde god da idem :)

• Author

Ja uvek tvrdim "ono sto mama ne zna, mamu ne boli"

a s obzirom da zivim u drugom gradu... mama ne bi ni skontala da sam otputovala negde...  :-D