Jump to content

Featured Replies

Posted

Zdravo, zanima me da li neko zna koliko kosta taksi od Aerodroma Nikola Tesla do centra (Kosancicev venac)? Stvarno mi se me bacaju pare, Isla bih busom radije, medjutim, avion stize u Beograd tek u ponoc. Ako neko ima neku 'semu' bilo bi super :smile:

Instaliraj Taxify aplikaciju i dobices kod za besplatnju voznju 1000rsd , plus trenutni promotivni popust 10% . To prakticno znaci da ce ti cena , to jest odbitak sa kartice od aerodroma do Kosancicevog venca biti od 500 do 700rsd max. Verovatno i manje jer je u praksi popust malo veci :). Promotivni kod je SINISAVFR i treba da ga ukucas u odeljak "promocije" u opcijama aplikacije . Pre toga ubacis neku platnu karticu u sistem , ne brini to je veoma ozbiljna visemilionska kompanija , proguglaj ako ne verujes .

Kod jeste moj referal link na koji i ja od tvoje voznje dobijem besplatnu voznju ali mislim da je to o.k. jer na isti nacin svako moze da dobije jednu ili vise voznji .

Edited by Sokoll

nema sanse 700 da bude, Mozda oko 1000. Imas mini bus 300 din. A1 se zove linija i na netu red voznje

Sent from my iPhone using Tapatalk

Super je 300rsd za mini bus ali pod uslovom da staje na Kosancicevom vencu , jer ce joj u suprotnom zbog vremena u koje dolazi i predpostavljam prtljaga trebati i taksi od slavije :smile:

Sto se tice cene taksija pogledah na google maps razdaljina je 17,5km , pa evo i precizne kalkulacije cene :

17,5km X 85rsd sto je cena nocne tarife + 170rsd start = oko 1700rsd

Ako se taxi poruci preko Taxify aplikacije umanjuje se cena za 10% promotivni popust , pa onda jos za 1000rsd za ukucani kod , i dobijamo krajnju cifru za placanje od oko 530rsd .

Mini bus staje i na Zeleznickoj stanici. Prvo, sam koristim taxify, ali ima mnogo malo vozila, pogotovo nocu i jos na aerodromu. Drugo nije prosta racunica 10% jer na cekanje ne ide popust, a imace ga bar 10 minuta za takvu voznju. Po mapama izlazi 19 km. Kapiram da agitujes da se ogrebes za dz voznju ali u ovom slucaju taxify je najlosija opcija.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 3 weeks later...

Mislim da je najjeftinije ići autobusom 72. Staneš na Brankovom Mostu (1 stanicu pre Zelenog Venca) i odatle imaš manje od 100 metara hoda do Kosančićevog.

On 01/07/2016 at 10:46 PM, redsockspugie said:

Stvarno mi se me bacaju pare, Isla bih busom radije, medjutim, avion stize u Beograd tek u ponoc.

Pa poslednji kreće u 0:40. Ako uspe prođe pasošku do tad, eto.

Upsd, nije nego 23:40.

Greškicaaaa!

Edited by Eileeen

• 2 years later...

Ćao svima.

Ja letim u ponedeljak iz Beograda za Dizeldorf ujutru u 06:35. Pa me zanima da li neko zna neki jeftiniji smještaj blizu aerdroma, ili ako ne znate, onda kakve su mi opcije da se prevezem do tamo ujutru u 4 sata?

Iz Duss voz ide pet minuta.

Možeš i da prespavaš na aerodromu. Ima lepih mesta. :smile:

Postoji topik Kako od i do aerodroma.

Možda da spojite tipike?

Pogrešno sam se izrazila.

Mislila sam na aerodrom u Beogradu. Dolazim u Bg u nedelju, a u ponedeljak rano letim iz Beograda. Pa mi treba smještaj blizu aerodroma ili ako nema ništa od smještaja, da li ima neki bus koji ide za aerodrom oko 4 ujutru.  

Izvinjavam se zbog zabune.