Jump to content

Featured Replies

Posted

Cini mi se da sam nasao resenje, Alitalia vozi preko Milana iz Beograda do Kaira

Pogledajte na http://www.alitalia.com/EN_EN/home/index.aspx

Zanima me samo da li mi je potrebna italijanska viza posto se slece u Milanu. Da li neko to zna?

Cena povratne karte je 708 evra.

Konacno, ako sve legne kao d*e na nosu da li bi neko bio raspolozen za avanturu samnom, mojom suprugom i jednim arheologom po Egiptu tokom januara? Trasa Kairo-Aleksandrija-Siva-Abu Simbel-Asuan-krstarenje felukom-Luksor-Filae-Asijut-Dahab-Sinaj-Kairo?

mislim da je 708eura preskupo. Pokushaj da pronadjesh nesto preko Istanbula. Ne moraju da budu povezani letovi. Karta do Istanbula je oko 200 eura i sigurno cesh naci nesto jeftinije od 500eura iz Istanbula.

Pokushaj preko turistickih agencija, oni imaju mnogo bolji pregled letova i pokushaj kod par razlicitih agencija. Ja sam letos trazila kartu za NYC i u svim agencijama u NS-u nisu mogli da mi nadju kartu jeftiniju od 650eura i doshla sam u Bg i u prvoj agenciji nadju mi kartu za 580eura za datume koje sam ja trazila.

eto... bar za nesto agencije valjaju.

:)

opusteno, ne treba ti viza. ja sam isla u brisel preko milana (sa alitalia) ali ti ne izlazis sa aerodroma vec si tamo u  tranzitu. inace isla sam u neku avio komp na terazijama, rekla gde idem a oni su mi nasli najjeftiniju varijantu (oni se bave iskljucivo prodajom avio karata)

preporucila bih ti da to isto uradis :)